Trudim se opustit i ne razmišljat. Čitam knjige , gledam serije a misli na 100 mista
Al smješno da čekaš sa strpljenjem 9 mjeseci i onda ti je teško još koji dodatni dan....ahhh to strpljenje
Sad sam si rekla valjda bude kroz tjedan, a ako ne e onda budem vec malo luđa![]()
Čudno da nemate kontrakcija
Ja sam 19 tj pa ih imam već tjedan dana , nekad par dnevno nekad i oko 10 ....bas ih ne volim ...
Jos ja ležim non stop i pijem tablete protiv njih
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 17.04.2014. at 19:34
Meni se spustio 2 dana pred porod, ubila me bila zgaravica. Koje je to olaksanje bilo uh, mogla sam onda jos mjesec dana bit trudna![]()
crvenkapice jesi doma ili u bolnici? Sta kaze dr za te kontrakcije?
Cini mi se da cu i ja do daljnjega bitke voditi sa zgaravicom.Bude noci kad bude ok (evo sada), a nekad mi se grlo zapali. A danas sam npr.jela kasnije nego jucer.
Jok, nista drugacije. Ja sam cak bila uvjerena da nije moguce da su mi u par sati iz nicega krenuli pravi trudovi na 10min, i tupila sam mami i muzu da ce me sigurno iz bolnice poslati doma. Ni tamo u radaoni nisam bila svjesna da cu skoro roditi :D
Mene su trudovi probudili u 4 ujutro i nisam se nista drugačije osjećala prije nego je krenulo. Trbuh mi se nikad nije ni spustio.
Ninunanu, a i ostale cure, čeka vas bas lijep događaj![]()
pitam jer se ja zapravo fizicki super osjecam, nemam nikakvih tegoba ni nicega. :D
Ni ja nisam imala nikakav predosjecaj da ce krenuti. Iako je bilo ljeto i visoke temperature ja sam sve super podnasala i odlicno se fizicki osjecala. Cak bolje od ostalih koji nisu trudni
Ama bas nikakvih naznaka nije bilo i sjecam se da me to dovodilo do ludila. Uhhh, to nestrpljenje! Rodila sam 6 dana nakon termina.
A nestpljiva sam zato sto ne zelim svako 2 dana ici na ctg i provjeru plodne vode i strah me induciranog, a oni to kod nas vole onako tvornički obavljat. A i ona je skoro prešla 4kg po procjenama
Da...ja sam išla privatno kako bih izbjegla bolničke regule koje mi se nisu sviđale, kao na primjer cijela TA.
Znaš da je procjena samo procjena. A nakone brinie trudnoće.. ne brini, beba neće biti veća od one koju ti ne možeš roditi!![]()
ovako sam nekako i ja, nisam se osjećala drugačije, a i valjda je bila doza deniala, koja mi je danas presmiješna
dva dana nakon termina ja se probudim s trudovima i zaključim da su lažni, tj BH kontrakcije
mm ode na posao
meni trudovi ne prestaju, ali odlučim prvo otić kod svoje ginekologinje kod koje sam bila ionako naručena, da vidim je li to to, da ne idem bezveze u rodilište
ona kaže "to je to, otvoreni ste 4cm već"
tad ja krećem u rodilište u drugi grad, zovem muža da dođe da idem rodit, on pita "pa kako?"
stvarno nečuveno, trudna žena u terminu za porod - ide rodit![]()
Cure molim vas za pomoc,nai.e u srijedu sam zavrsila u bolnici jer sam prokrvarila navodno da je od polipa na vrlicu koji se stvara u trudnoci i porod odlazi sam,pogledali su me uzv isti dan beba je u redu sve kako treba biti.E mene i teresuje ja sam sad skoro 12-nedelja t.i nesto me grudi ne bole od jutros da li je normalno da nekad bole a nekad ne i neosjecam bas natecenost,samo su mi areole uvecane i vene po grudima su prisutne
Izvinite na greskama u pisanju,pjsem sa moba pa mi je malo nezgodno
Normalno je da nekad bole a nekad nesamo se opusti, to je najbolja stvar koju mozes napraviti za trudnocu
![]()
Joj Apsu znam ali nikako da ja to postignem poslije svih pobacaja dosadasnjih stalno nesto osluskujem i taman kad sam se uspjela bar malo opustiti desi se ovo krvarenje i sad mi je haos u glavi
Trudnice drage, sretan vam Uskrs! Nisam vam se neko vrijeme javljala. Evo mene u 25tt. U 21tt preventivno mi je stavljena serklaža. Sve je ok ali radi straha mirovanje...
Evo mene su jutros probudili bolovi oko 6. Doduše nekako nevjerujem da je to to...nekako mi se čini da bi to trebalo bit jače iako nisu prestali od jutros, i da nisu u pravilnim razmacima . Malo 10min pa malo 15 pa malo 5.
Voljela bi mnogo da je to to al nezelim se previše nadat![]()
evo baš krecem u bolnicu pa cemo vidit. Trudovi su i dalje tu, nisu jaki ali su podnosljivi pa još uvijek mislim da to nije to![]()
Jednaki razmaci ili?
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Čini se dq je to to. Primljena i sad samo ceeeekati
I za sad nije tako strašno
ninunanu sretno
strategija jesi doma ili u bolnici poslije serklaze ?
Ninunanu sretno! Najlijepši susret te uskoro čeka!
Crvenkapice u bolnici sam. Lakše je i meni nekako da sam pod nadzorom. Kako si ti?
Ninunanu, sretno!!! Da ti porod prođe brzo i lako i da što prije grliš svoj smotuljak![]()
Sretan Uskrs svima!
Ninunanu SRETNO! Neka prođe brzo i lako i da bebicu što prije držiš u rukama!![]()
cure, s malim zakašnjenjam sretan Uskrs svima
Ninunanu...nadam se da je prošlo sve pet! javi nam se s lijepim vijestima...
Kćer je uz sve mjere predostrožnosti pobrala negdje nekako petu bolest. I sad sam baš sva nikakva![]()
Ninunanu - čekamo vijesti
Sani - uh, ah.. znam kako je. Malog nisam dva tjedna slala u vrtić nakon laringitisa i crijevne da ne pobere opet nešto i onda jučer ja dobijem crijevnu virozu iz nekog drugog izvora![]()
Drage buduće mame, evo vam nešto za opustiti se i još više uživati u čudu koje vam se događa
http://www.youtube.com/watch?v=YCvy0pNsBlM
E Majuška onda me kužiš. Ja sutra idem vaditi antitjela a ti lijepo lagano pijuckaj tekućinu da ne dehidriraš.
Evo nas u duetu
Nažalost porod je bia sve samo ne po planu. Nocas u 10ipoNakon 16 sati trudova, epiduralne, vodenjaka i inih stvari, skroz se otvorila i za ne falit ona se nije mogla spustit pa smo poslani na hitni carski pod opcom, uglavnom pred kraj sam ugriza rucke od kreveta od bolova i mislim da ke se čulo na km haha. Sad dolazimo sebi i malo smo grintavi ali smo se uspili podojiti pa na kraju svega uspješan dan. Cura ima 1700g i 50 cm i crnu čupu
Lp cure i budem se javila a detaljima
Jupiiiii, čestitaaaaam!!
Žao mi je što je porod tekao tako kako je
Sad uživajte i mazite se![]()
Cestitamo!!!!!!
Glavno da ste vas dvije dobro.![]()
A trudimo se.
Malo plaće ona malo pa ja malo , pa malo zajedno hehe.
Al najbitnije da je sve ok s nama, bit će još puno vremena za druženja.
Cure hvala na čestitkama od <3
NInunanu, sve ružno zaboravljamo, sada predstoji ono najlijepše..uživajte curke) čestitamo!!