Stranica 77 od 581 PrviPrvi ... 2767757677787987127177577 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,801 do 3,850 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Cure,evo samo da vam javim da sam rodila,mali Ivan nas je iznenadio u ponedjeljak,u nedjelju po noći pukao vodenjak pa smo morali u bolnicu,a rodila u pola sedam popodne u ponedjeljak,jedino kaj su nas stalno maltretirali da je velika beba i da pazim na kilažu,a na kraju imal 2810 i 49 cm,danas došli doma,sve je ok,cicamo,nadam se da bu i dalje sve dobro..inaće nam je termin bil 2.7.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Iberc čestitam od srca!!!!!!!!!

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Čestitam!!!!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Mi ne, mene nekako frka Negdi sam čitala i da ne smijemo kad koristim utrogestane vaginalno, nemam pojma!
    Kao prvo Iberc od srca cestitke
    Loly mi danas prvi put utrice ne koristim vec 4 tjedna. Isto nisam imala hrabrosti, al danas je puklo u glavi i gotovo I sto je najsmjesnije, kaze meni MM da nemamo zastitu (dr je preporucila zastitu zbog infekcije i nedajboze otvaranja) i puknemo se smijati. Pazili smo kao dva maloljetnika da "na vrijeme" jel Ako se opet zelja javi, def kupujemo kondome. Necu se igrati
    Zeljkica nekako kratko budem na ledjima, lose spavam pa se stalno budim i vrtim

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Cestitam lberc i lili

Kaskam sa svojom pricom s poroda, nikako da stignem...nisam zaboravila

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Iberc cestitke na malom djecaku

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Iberc čestitike i od mene

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Iberc čestitke

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Iberc cestitam

Mi na pola puta i fakat mi je dooooostaaaa. Jos uvijek povracam, da se posteno najedem valjda cu cekati jos ne znam koliko, od trbuha se nemrem sagnuti dok bljujem pa se jos i popiskim :dostojanstvo mi je na vrhuncu: pocela su me leda otkidati, jucer pogotovo i danas mi kukovi nekako rastimani. U ovo doba prosle godine sam bila oko 5 tt...znaci godinu dana mucnina, vise se niti ne sjecam normalnog filinga

Eh da i mlijeko mi je krenulo i to kada se uzurpiram oko necega, otkrila danas u ducanu dok sam skoknula po lubenicu, zaslinila na brie i vidim mokra majica a nisam grudjnak navukla

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Iberc čestitam od srca na malom Ivanu

Ja sam danas isla na kombinirani. Nuhalni mi je odma rekao da je dobar. U utorak cemo dobiti nalaze pa da zavrsimo i s time.
    Prestala sam povracati . Ali nakon nekakvih tjedan dana mira i od mucnina , ponovno su se vratile. Dojadile su vise i Bogu i narodu.
    Jel neko od vas pije duphostane? Meni ih je danas dao i rekao da ih moram piti do 26tt. Sjecam ih se od prije i znam da su mi uzasnu mucninu izazivale

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja pijem Duphastone 2x1 tbl i nemam bas nikakve smetnje. Vjerovatno je individualno.

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

lberc - da i tu čestitam!

Cure mene muče kg. Danas sam 22 tt i +7 kg. To mi je jako puno jer sam u cijeloj prvoj trudnoći dobila 8. Doduše prije ove T sam skinula 10 kg i to dosta naglo pa je ovo možda i neki jo jo efekt. A čak niti ne večeram (ne zbog neke dijete, jednostavno mi ne odgovara). Pa kaj da radim?! Strah me pregleda koji je slijedeći tjedan samo zbog toga jer ću morati stati na vagu.

KrisZg- i meni je krenulo pogotovo ako mi Ena zaplače (a o je trenutno često jer je u nekom mini pubertetu). Onda baš curi...
    Posljednje uređivanje od TinaB : 27.06.2014. at 14:10

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Iberc, od srca čestitam!!!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

TinaB jel ti se voda nakuplja? Neznam koliko na to mozes utjecati. I meni se nekako ljepe kile, bojim se i stati na vagu kad dodjemo doma. Sigurno sam u plusu 5 kg

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj TinaB prvotno napisa Vidi poruku
    lberc - da i tu čestitam!

Cure mene muče kg. Danas sam 22 tt i +7 kg. To mi je jako puno jer sam u cijeloj prvoj trudnoći dobila 8. Doduše prije ove T sam skinula 10 kg i to dosta naglo pa je ovo možda i neki jo jo efekt. A čak niti ne večeram (ne zbog neke dijete, jednostavno mi ne odgovara). Pa kaj da radim?! Strah me pregleda koji je slijedeći tjedan samo zbog toga jer ću morati stati na vagu.

KrisZg- i meni je krenulo pogotovo ako mi Ena zaplače (a o je trenutno često jer je u nekom mini pubertetu). Onda baš curi...
    Ja sam dva tjedna manje pa sam na + 6-7kg a jos uvijek povracam. Ne znam od cega ali sam primjetila da na utricima doslovno bujam...bas me zanima koliko je se sadasnja kilaza zadrzati.

Nemres vjerovati kaj je priroda

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ljubilica - ne bih rekla da mi se nakuplja voda. Samo špek :D

KrisZg - ja sam prestala povraćati čim sam prestala uzimati utriće. Al da se od njih buja - oooo da.

PS Mlijeko mi curi i kad pomislim na seks (ne smijemo, a samo o tome razmišljam. Sva sam horny ).

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pa rekoh, kada se uzurpiram.To ukljucuje i razmisljanje o seksu, ne znam koliko je mm bila hot poruka da mi curi mlijeko jer mislim na njega

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Pa rekoh, kada se uzurpiram.To ukljucuje i razmisljanje o seksu, ne znam koliko je mm bila hot poruka da mi curi mlijeko jer mislim na njega

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Iberc, aaaaaa, čestitam na malom smotuljku

Ne znam jel OK kupati se u dvorišnom bazenu, onom na napuhavanje sa filter pompom i sve to, s time da ćemo taj bazen koristiti samo sin, md i ja?
    Meni se to čini čisto sigurno što se tiče nekih infekcija i sl a gin je rekao da ne preporučuje, iako zapravo nisam stekla dojam da je uopće shvatio o kakvom se bazenu radi. Brijem da je mislio općenito NE za bazene, one javne

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Iberc čestitam !!

Kriszg koji di ti tjedan ?
    Ja sam 29 i jos to mlijeko ne curi

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    Iberc čestitam !!

Kriszg koji di ti tjedan ?
    Ja sam 29 i jos to mlijeko ne curi
    20tt, to ti je zaista individualno, tu se nemas kaj zamarati oko toga...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ni meni mlijeko ne curi,nije ni u prvoj trudnoći ,došlo je tek 2 dan nakon carskog...
    Crvenkapice,pratiš me ...mi smo 31.tj... još ništa nisam počela spremat za bebicu...ali čini mi se da bi trebala počet po malo...barem natjerat muža da osvjezi sobu s bojom...

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja se brinem zbog laganog peckanja dolje, kao da sam pokupila neku infekciju...no to već neko vrijeme traje i eto ja se tek sad zabrinula Iscjedak mi je od samog početka trudnoće obilan i prozirno bijel, a sad mi se sve čini da ima i neki lagano neugodan miris...sad jel moja paranoja ili za stvarno...Najpametnije mi je da se naručim na bris...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

nije ni meni mlijeko curilo u trudnoći tek je stiglo 3 dana nakon poroda,tako da nema straha doći će!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja isto nista nisam pripremila za bebicu i ne mislim dok ne rodim
    Postala sam praznovjerna
    A vjernica sam a to ne ide zajedno
    Sta cu kad se bojim
    U prvoj trudnoci sam počela od 16-17 tj kupovat pa mi se desilo lose , jedino me brinu kolica sto nemam ostalo mogu drugi kupit a kolica samo ja :D

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

crvenkapice,od 36tj. slobodno možeš sve pripremit,za prva 3 mj. ,a poslije ćeš s bebicom u shoping...što se tiče kolica,izaberi ih sada,prepiši bar kod ili šifru i daj muzu,pa kada rodiš neka ih ode kupit...
    Naš jedan događaj s kolicima... mjesec dana prije poroda smo kupili kolica,sastavili ih,košara je bila fiksirana na onom djelu gdje su kotači...u toj košari sam spremila robicu za izlazak ,sve prekrila s plahtom da se ne praši i to je tako čekalo... i kada je došao dan izlaska iz bolnice,moj muž kasni,zovem ga da di je on...kaze ne zna odvojit košaru od kolica ...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Crvenkapice nisam ni ja odusevljena kupovinom toliko ranije, upravo iz straha. Ali vec smo gledali kolica, znam otprilike sto bi htjeli pa ako zagusti, muz ce otici i kupiti.
    Sve drugo se stigne. Kad rodim, voljela bih imati makar ono jaje ili kosaru da iznesemo bebu iz bolnice (valjda cu se brzo oporaviti pa otici odabrati kolica), krevetic i nesto malo robice. Ostalo stignem i kasnije. Ako bude sve ok kao i do sad, opet stignemo kupiti. Nemoj se brinuti

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Kako cu i sa 36 tj kad sam u bolnici do poroda
    Kolica ne kupujem ako ih ne vidim uživo i ne probam a to je nemoguce , zato mi i jesu kolica najveći problem
    A kad rodim i izadjem kako cu ostaviti bebu na nekoliko sati da bi išla u šoping , po kolica ipak moram ići u veći grad

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

možeš posudit košaru i kolica? pa si poslije kupit po svom guštu?

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kapice, tebe ne misle uopće puštati iz bolnice prije poroda? Zašto?

Naravno da nećeš bebu ostavljati dok isprobavaš kolica-posudi AS da se vozite sigurno, bebu u ruke ili nosiljku i biraj.
    Iskreno, kolica su i tako u većini slučajeva precijenjena (koliko sam se ja samo borila protiv te tvrdnje, "neee, moje dijete će obožavati svoja kolica", yeah right!).

Moj savjet je da se ostavite praznovjerja i olakšate si život nakon poroda tako da kupite najpotrebnije dok ste još 2u1.
    Kad bebe dođu, treba pratiti njihov ritam hranjenja, presvlačenja i spavanja, a kad beba spava mama treba odmoriti, a ne trčati po dućanima!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

lberc čestitam od srca!
    U vezi kolica - mi smo ih pomno birali, razmišljali, premišljali... a evo vratila se danas iz šetnje nakon max pola sata, s malcem u rukama
    maco kakvo je to srculence u tvom potpisu (jel mi nešto promaklo? )

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Crvenkapice nisam ni ja odusevljena kupovinom toliko ranije, upravo iz straha. Ali vec smo gledali kolica, znam otprilike sto bi htjeli pa ako zagusti, muz ce otici i kupiti.
    Sve drugo se stigne. Kad rodim, voljela bih imati makar ono jaje ili kosaru da iznesemo bebu iz bolnice (valjda cu se brzo oporaviti pa otici odabrati kolica), krevetic i nesto malo robice. Ostalo stignem i kasnije. Ako bude sve ok kao i do sad, opet stignemo kupiti. Nemoj se brinuti
    meni tu nema kompromisa, za izlazak iz bolnice obavezno autosjedalica, a i iskreno krevetić mi je obavezan, bar za taj prvi period.
    i slažem se sa macom papučaricom, pustite praznovjerje, poslije poroda vrijeme kada beba spava treba iskoristit za odmaranje i oporavljanje.

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    meni tu nema kompromisa, za izlazak iz bolnice obavezno autosjedalica, a i iskreno krevetić mi je obavezan, bar za taj prvi period.
    i slažem se sa macom papučaricom, pustite praznovjerje, poslije poroda vrijeme kada beba spava treba iskoristit za odmaranje i oporavljanje.

X

Pustite praznovjerje i uživajte u trudnoći. Šetajte,spremajte malu robicu,trošite

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mi smo iz bolnice izašli u košari jer u AS joj je glava padala naprijed,rođena je ranije i imala 2500gr kada smo izlazili van.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Muma, klikni srculence

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Iberc čestitke od srca. Dobrodošao mali Ivane

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

AAAAAA Maco pa čestitam!!!!!!!!!!!!!! ajme koje veselje!!!!!!!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Maco kakva vijest cestitam, sretno!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Maco, cestitam!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Maco, čestitke

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala vam sto se veselite za nas
    Jos je rano ali jako smo sretni!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

maco
    i sama se nadam takvom iznenađenju jednog dana

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Aaaa,maco,prekrasna vijest !!!!
    Ja sutra napokon na uzv,nisam bila na uzv 4 tjedna. Bravo ja da sam toliko izdrzala.Koliko odbrojavam minute do uzv, toliko me trema hvata,uh! Danas punih 12 tt

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Iberc, Maco - čestitke!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Maco čestitam !! )

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

woohoo, Maco papučarice, čestitammmm !!

i svim curkama koje su rodile u međuvremenu dok vas nisam škicala, čestitke također!!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Imam jednu nedoumicu, pa ako mi netko može pomoći.
    Trećerotka sam i zanima me kad krenu trudovi kada bih trebala krenuti u bolnicu?
    Pitala sam gina, on je odgovorio pa nemojte čekati kao u prve dvije trudnoće.

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Maco - čestitam!!

sani1612 - ni ja ne znam, a isto me zanima. U prvoj T sam išla na inducirani tak da...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam jednu nedoumicu, pa ako mi netko može pomoći.
    Trećerotka sam i zanima me kad krenu trudovi kada bih trebala krenuti u bolnicu?
    Pitala sam gina, on je odgovorio pa nemojte čekati kao u prve dvije trudnoće.
    Da, trebalo bi ici brze nego u prve dve ali i ne mora...ovisi koliko si udaljena od bolnice.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Maco čestitke

Ja sam danas 18+6 i osjetim bebine pokrete već neko vrijeme. Ali jako jako nisko osjetim bebu (kod pubične kosti), moja prijateljica je trudna kao i ja, pa kaže da osjeti bebu oko pupka. Ja sam i prvo nosila nisko pa u 7 mj trudnoće bila otvorena 3 prsta, pa me već strah istog scenarija.
    Cure di ste vi osjetile prve bebine pokrete?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •