Stranica 83 od 581 PrviPrvi ... 3373818283848593133183 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,101 do 4,150 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da nema smisla previše mirovati, pogotovo ako je na pregledima utvrđeno da je sve ok - a nekad čak ni tada; izgleda mi da je kod nas pretjerano patološki pristup trudnoći
    Slažem se.

Ali s druge strane nismo svi isti, neke žene imaju potrebu više mirovati. Kao što neki ljudi i inače moraju odspavati popodne da bi bili odmorniji.
    Ja nakon prvog tromjesečja više ne osjećam nikakav umor. Puna sam energije cijeloga dana i sve me strah, tako je bilo i prošli put. Tako sam se dobro osjećala da sam se nakon poroda (uz dojenje i nespavanje) dugo sa sjetom sjećala tih mjeseci.
    Sad imam osjećaj, ne pretjeruem, da mogu raditi tri posla odjednom, da mogu valjati planine i mora...jučer sam otpeljala malu u vrtić i poželjela raditi zvijezde po cesti...no kako već imam veliki trbuh, suzdržala sam se

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja ram imala bh kont, ok kad ih je bilo par, al kad su ucestale prepala sam se, pila mg i bilo bolje, ne moraju ih svi imat

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Pandora Aura Monroe prvotno napisa Vidi poruku
    Moguće je. Ja sam u prvoj trudnoći uspjela prepoznati kontrakcije tek kad je doktor već vikao da vidi kosu. Najmanje pet sati prije toga bila sam otvorena 9 cm, a ctg je bilježio ravnu crtu kao i uvijek do tada.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

U zivotu i citavoj T mi nije bilo vise zlo nego na ogtt...tekucina mi cak i nije gadna ali kako mi je bilo zlo nakon 5min, rusila sam se tam...na kraju sam na krevetu lezala u hodniku

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

KrisZG - ~~~~~~~~~~ da OGTT prođe što bezbolnije

Ja muku mučim sa spavanjem ponoći. Bebač mi je u poprečnom položaju. Mislim da je glava sa lijeve strane, a nogice sa desne strane (ne znam kak da objasnim - od jedne kosti zdjelice do druge- one izbočene kosti). Kad legnem na bok (a inače spavam na boku) on se počne jako upirati (valjda mu smeta). Miran je jedino kad ležim na leđima, a znam da to nije dobro, a uostalom i križa me počnu boljeti nakon nekog vremena. A i strah me je da mu ne nagnječim glavicu. Možda sam luda, ali... Ovu noć smo bili budni od pola dva do šest. Sad je već mjesec dana u tom položaju i nikako da se pomakne. Znam da još ima vremena, ali kaj mu ne bi bilo lakše da se sad okrene kad ima mjesta nego tamo u 34, 35, 36 tt?! Ali opet imam osjećaj kao da se ne može okrenuti. Ugl danas imam UZV pa se nadam da će mi ginić dat kakav pametan savjet. Našla sam neke vježbe za poticanje bebe da se okrene pa ih isprobavam. Možda urode plodom.
    Posljednje uređivanje od TinaB : 25.07.2014. at 12:06

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam hoće li te utješiti, ja sam oko 20 tt imala par dana svježe krvi na papiru. I rekli su da je moguće od Fraxiparinea. Tako da ako nema nekih vidljivih uzroka, može biti od inekcija. Pitala Radončića što da radim, rekao niš i prošlo je. Jel kontroliraš kakve parametre koagulacije?
    Hvala Lavko . Da, utješila si me...nekako kad imam te iscjedke u prvom tromj. sam mirnija, jer ih tada ima puno žena, ali već u drugom tromj. me jako prepadaju. Od parametara koagulacije su mi za sada mjerili samo trombocite, dok su mi u prošloj trudnoći radili i mali koagulogram. Ja isto vodim trudnoću uporedo kod dr. Radončića i na sv. Duhu u amb. za visokorizičnu trudnoću. Dr. Radončić kaže da će mi do 24 tt sigurno biti dovoljna doza fragmina od 5000, a dalje ćemo vidjeti. Sljededi nalaz prije UZV koji je 18.08. isto radim smao KKS u sastavu koje su trombociti, ali ću ih kada dođem napomenuti neka mi ubuduće rade i mali koagulogram.

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo ja ipak zvala ginekologa u vezi gljivica i rekao da sve ide bez recepta i nek samo u ljekarni kupim canesten3

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mury, oces doci do 70 kg? Tad doza treba biti 5000, ne vjerujem da bi ti smanjivali?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja ipak zvala ginekologa u vezi gljivica i rekao da sve ide bez recepta i nek samo u ljekarni kupim canesten3
    bas je neki, canesten je oko 80kn ak se ne varam. A plimycol je mogao pustiti na recept

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Meni su digli fragmin na 5000 u 14 tj iako sam mršavica imala 60 kg tada ( sad 65 )
    Kao 2500 doza kao da i ne uzimaš , premala, tako da sam od 14 tj na 5000 ... Aj budi pametan

Mene iscjedak izluđuje , ni vaginalete ne pomažu

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam na 3800 Fraxiparinea i radili mi onaj test anti Xa koji je pokazao da je to cak i vise nego treba, a ja sam sad u strahu da nije premalo i da mi se beba zbog te doze slabo mice. A ako povise, mogu imat krvarenje prema nalazima.
    Opcenito mi to s inekcijama nista nije jasno, to je znanost.
    Jel itko na Fraxicu ovdje?

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mene ima brate ko od vas neke ovdje dvije ja sam na 5000IU, ali ja svaki mjesec dana radim kompletnu kks,glukozu i tsh,veliki kolug.i d-dimeri,sad na zadnjoj uputnici doc je komentirao kako je ovo skupo za njih što ja radim svakim mjesec ove silne pretrage i tako ona gunđajući o skupoći napiše mi i dodatne tsh pretrage a dosad radila samo osnovni tsh,e sad kad ste tako fini kažem ja njemu sad mi napišite i uputnicu za TORCH,moja doktorica je na porodiljnom a zamjena svaki puta netko drugi pa mi je lako manipulirati i tražiti što god mi padne napamet još me nitko nije odbio,brijem po svome i nedam se omesti,ali sam jako blizu Lavkinom stanju,jedva dva tjedna izdržim od pregled do pregleda,a kad tamo uđem neidem van barem pola sata,imam sreču što mi je sestra dobra frendica pa nemoram niti zakazivati termin za pregled nego samo se pojavim ko utvara,molim za sve vas da svatko dočeka svoje zlato a posebno one koje to čekaju malo duže ,izgubila sam svoju prvu bebu u visokoj trudnoći a sad skačem ko zec na sve što šušne,i zato Lavko razumijem te u potpunosti,nisi jedina takva i nisi sama.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

E jo draga moja samo da ih docekamo zive i zdrave. Poslala sam ti poruku.

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

TinaB tako se i meni, kad legnem na bok, upire nožicama ili ručicama a dr mi svaki put kaže da je glavicom dolje!? Mora da se vrti na sve strane.
    jo1974 isto smo prošle. Više se bojim ovog zadnjeg tromjesečja nego početka trudnoće. Sad imam i traumu od poroda, ali ipak bez obzira na sve uspjevam i uživati. Ne mogu dozvoliti da mi strah i panika ukradu trudnoću.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni su ukrali...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Mury, oces doci do 70 kg? Tad doza treba biti 5000, ne vjerujem da bi ti smanjivali?
    Mare,vjerujem da hocu,sada sam 60 kg (15+6tt),a apetit se otvorio .Ma nece meni smanjivati dozu,strah mene da mi nece trebati veca doza tipa 7500 ili 10000,a da me ostave i dalje na 5000,pa molim Boga da ne predem 70 kg,tad cu biti mirnija da mi je ipak dovoljna doza od 5000.U odobrenju od povjerenstva mi stoji odobrenje fragmina 5000 do kraja trudnoce + 6 tj.nakon poroda.E sad,jel njima to konacno,ili ce mi pak povecati dozu po potrebi,sama ne znam..ali valjda ce ako ovi sa sv.Duha ne budu doboljno pametni,dr.Radoncic reagirati...

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ljubilica canesten sam platila 89kn. Rekao mi je da od toga nsta ne ide na recept

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Fakat sam u soku, pa ja sam dobila Plimycol 3 vag na recept i nadoplatila mislim 20ak kn. Prije jedno 2 tjedna. Nadoplata kreme je oko 13 kn ako ide na recept. Sigurna sam 100%

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ide, ide...prevario te je

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Izgleda da mu se nije dalo pisati recept!

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

aaargh... stalno sam hodala bosa u zadnje vrijeme i eto mi ga na - od jučer pika, sijeva i probada u urinarnom traktu

Naravno, vikend je i sad ne znam da li da čekam sutra ili da odem danas negdje na hitnu..pojma nemam što mi je pametnije. Počet ću se nalijevat čajem od brusnice, možda pomogne

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ufffff Majuska sto vise tekucine i vitamina C

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    TinaB tako se i meni, kad legnem na bok, upire nožicama ili ručicama a dr mi svaki put kaže da je glavicom dolje!? Mora da se vrti na sve strane.
    Na kraju je ispalo da je glavicom dolje. A fakat sam bila uvjerena da je popreko. Svašta.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tina, baš sam ti htjela reći da je i moja glavicom dolje a ponekad me rasteže tako sa boka na bok da sam uvjerena da je zadak!

Evo me sa hitne - sve je ok, nalazi su uredni tako da više misle da je ili u pitanju pijesak iz bubrega ili tek začetak upale. Čekamo nalaze urinokulture.
    Ja osobno imam osjećaj da sam se prehladila. Znate ono kad ne presvučete badić par dana nakon kupanja pa onda jedan dan dole reže i sijeva, baš takav je osjećaj. Mirovanje & puno čaja

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja svoju bebu osjecam u gaćama udara me u prepone kad sjedim
    Čudno , znam da je nisko ali čudno svejedno
    A onda je opet ima svugdje , lijevo desno , kod pupka , pa nije mi jasno , znam da je glavom cijelo vrijeme doli ali očito se tijelom okreće non stop

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj TinaB prvotno napisa Vidi poruku
    Na kraju je ispalo da je glavicom dolje. A fakat sam bila uvjerena da je popreko. Svašta.
    To su ti male hobotnice

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Evo danas podigla nalaze ogtt-a, krenula samouvjereno po njih, kao sve je super eee sipak....imam gestacijski dijabetes, pih

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku

Evo danas podigla nalaze ogtt-a, krenula samouvjereno po njih, kao sve je super eee sipak....imam gestacijski dijabetes, pih
    Uf, žao mi. Šta sad? Ideš na neku dijetu tj. posebnu prehranu?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kris, ima tema, koje su vrijednosti? Meni je s dijetom bilo ok, s tim da sam znala pojesti sladoled nakon par mjeseci dijete

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nisu toliko niti povisene 5.6, 11.6, 8.2 vec je to sto ja imam simptome koji mi smetaju...jako a i kazu da se tek poceo razvijati. Nekako sam znala da bude bilo ali sam si svoj film furala. Nije cak niti problem u kolicini hrane vec u tome kaj se meni jede...mm zna reci da ne jedem niti za sebe a kamoli za dvoje. I ne smeta mi sto nema slatkoga vec sto nema lubenice i vecine voca i sto nemrem sada bilo kaj staviti pa cak niti voce koje volim da se ne srusim vec planiranje prehrane, no gledam sa vedrije strane...jos 3mj i imat cu zdravije navike Dobila sam onaj pribor za guk profil, za tjedan dana kontrola... pa cemo vidjeti.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

uf kris, žao mi je
    svo zlo u tome

Kakve simptome imaš?

Ja još nisam obavila ovu pretragu i nisam sigurna da li bih uopće trebala. A googlat sam si obećala da neću

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    uf kris, žao mi je
    svo zlo u tome

Kakve simptome imaš?

Ja još nisam obavila ovu pretragu i nisam sigurna da li bih uopće trebala. A googlat sam si obećala da neću
    Umor pomjesan sa mucninom, iznenada me ulovi i skrsi me bez obzira dal lezala citav dan ili radila nekaj, piskim jako puno, previse. Jako sam zedna zadnjih tjedan-dva. Ako pojedem nesto slatko bude mi jako zlo...ako pojedem nesto jako isto tako. Kad sam popila glukozu za 5min sam zelena bila i spavala sam tam na krevetu. I na pocetku t sam dobila dosta na kilazi +7 bez obzira na povracanje i sada sam na +6 pala za kilu i tako stoji.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Neke stvari i nisu jasne oko svega toga...proslo je 2h od jadnjikavog dorucka: 2mm tanka snita sa low fat sunkom, doslovno se vidi kroz nju, jogurt i pola jabuke. Ne mogu reci da se nisam najela, nije mi sitost problem vec to sto 20min nakon takvog obroka se osjecam pregazeno kao sto sam se osjecala i prije bez obzira kaj bi pojela...evo proslo 2h i vidim da mi se vraca energija, ne mogu shvatiti u cemu je problem??Pocinjem prezirati hranu kao takvu jer se osjecam lose kada ista pojedem!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ko te vodi? U petrovoj je centar za dijabetes, meni gd nije radio smetnje

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ni mojoj sogorici nije smetao gd. U sve 3 trudnoce je imala secer po 13. Mozda bi u cijeloj trudnoci dobila 5 kg. Kris mozda te uz to i tlak srusi. Pretpostavljam da pijes puno vode. I odmaraj, nemas sta!!! Sreca pa vani nije pakao

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Na vv sam...nikako mi nije jasno da mi nakon obroka koji je zaista prema planu moze biti toliko lose, mozda su moja ocekivanja bila prevelika a mozda uopce nisam krivo jela, mozda je secer od stresa (bilo je dosta stresnih situacija za koje sam mislila da ih hendlam dobro ali opet..) osjecam se isto...cak sam nakon dorucka prosetala i popela se na 5.kat na koji se penjem 2-3 puta dnevno. Evo sada ce 3h biti od dorucka ja nisam uopce gladna i energija mi se vraca i grozim se sljedeceg obroka, pijem puno vode...razocarana sam jer sam mislila da zaista nekaj krivo radim i da mi je zbog toga zlo a kad ono nema promjene

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kris ja se iskreno ne kuzim u te mjere. Ne znam da li je taj tvoj nalaz bas jako los ili je granican?

Ali imam iskustvo jako bliske frendice koja je imala granican nalaz, po svim uzv kakti jako veliko dijete...stavili ju na dijetu, nije skoro nis jela zadnja tri mjeseca. Slatko se bojala okusit da bi na kraju rodila deckica od jedva 2800...
    Naravno slusaj sto doktor kaze, ali mozda sve to skupa uopce nije od secera (ako taj nalaz i nije tako los) nego jednostavno od trudnoce.

Sto se mokrenja tice ja sam u prosloj trudnoci cak isla urologu na pregled koliko sam mokrila, o neprospavanim nocima da ne govorim jer sam se svih devet mjeseci uglavnom dizala piskit u prosjeku pet do sest puta nocu

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj giussepe prvotno napisa Vidi poruku
    Kris ja se iskreno ne kuzim u te mjere. Ne znam da li je taj tvoj nalaz bas jako los ili je granican?

Ali imam iskustvo jako bliske frendice koja je imala granican nalaz, po svim uzv kakti jako veliko dijete...stavili ju na dijetu, nije skoro nis jela zadnja tri mjeseca. Slatko se bojala okusit da bi na kraju rodila deckica od jedva 2800...
    Naravno slusaj sto doktor kaze, ali mozda sve to skupa uopce nije od secera (ako taj nalaz i nije tako los) nego jednostavno od trudnoce.

Sto se mokrenja tice ja sam u prosloj trudnoci cak isla urologu na pregled koliko sam mokrila, o neprospavanim nocima da ne govorim jer sam se svih devet mjeseci uglavnom dizala piskit u prosjeku pet do sest puta nocu
    ima ih i sa nizim pa su u bolnici bile...kuzim kaj hoces reci...samo nikada nisam cula da je nekome u t lose nakon laganog obroka i to nakon svakog

To sto ne smijem slatko mi i ne smeta...vidjet cemo kako ce se sve zavrsiti.

giussepe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

A da ti sebi lijepo narezes malo speka i luka i dobro se najedes?

Mozda te to digne

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj giussepe prvotno napisa Vidi poruku
    A da ti sebi lijepo narezes malo speka i luka i dobro se najedes?

Mozda te to digne
    ako popi*** mozda i budem...ja koja nisam neki mesojed sada samo vrebam kako bi neku sniclu pojela...i opet ne mogu pojesti vise nego kaj pise u jelovniku, danas sam mjerila rucak i to je doslovno malo vise od pola porcije kaj stane u mene.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja se nisam drzala jelovnika, samo se hranila zdravo, odi nekom ginicu strucnom za dijabetes, gd ne radi takve smetnje

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja se nisam drzala jelovnika, samo se hranila zdravo, odi nekom ginicu strucnom za dijabetes, gd ne radi takve smetnje
    Morat cu jer sve kaj je mm procitao po netu je kontradiktorno, ja ne citam jer se samo iznerviram. Sacekat cu 7.8. kada nosim krv pa cu se raspitati a 06. sam kod svoje gin pa cu i nju udaviti. Sa malom 2005 sam bila potpuno bezvoljna do 7.mj i tada me pocela lupati energija a nisam imala secer i dobila sam 18kg. Ali sam i bila kojih 25 kg laksa kada sam usla u trudnocu a i mladjaaaa Ne znam sto bi moglo uzrokovati takav umor nakon obroka, bez obzira kakav je obrok.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jesi se probala piknuti za profil? Nije bas lako prvi put. Mene je vodila prof ivanisevic u petrovoj

Lorelai avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bok svima, evo neki dan sam saznala da sam trudna i jos uvijek sam u nekoj nevjerici i strahu. Prosle godine kad sam ostala trudna sve je bilo super, nije mi na kraju pameti bilo da bi nesto moglo poci po zlu i onda se dogodio missed ab u 9tt. Nakon toga sam malo dole malo gore, i dok smo pokusavali ostat trudni kasnije cesto mi je prolazilo kroz glavu da kad se dogodi + da moram samo nabacit pozitivu i da ce sve bit ok. Ali evo sad nikako da dodjem k sebi i da se otarasim tog straha. I maltene svaki dan radim test na trudnocu samo da se uvjerim da sam jos trudna.. Ne znam samo kako cu prezivjeti sljedeca dva mjeseca . Ima li tko kakav savijet kako da to izvedem?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jesi se probala piknuti za profil? Nije bas lako prvi put. Mene je vodila prof ivanisevic u petrovoj
    Tek se 6-tog moram piknuti jer 7-mog nosim gore...bas me zanima kako bum to izvela

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Lorelai prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima, evo neki dan sam saznala da sam trudna i jos uvijek sam u nekoj nevjerici i strahu. Prosle godine kad sam ostala trudna sve je bilo super, nije mi na kraju pameti bilo da bi nesto moglo poci po zlu i onda se dogodio missed ab u 9tt. Nakon toga sam malo dole malo gore, i dok smo pokusavali ostat trudni kasnije cesto mi je prolazilo kroz glavu da kad se dogodi + da moram samo nabacit pozitivu i da ce sve bit ok. Ali evo sad nikako da dodjem k sebi i da se otarasim tog straha. I maltene svaki dan radim test na trudnocu samo da se uvjerim da sam jos trudna.. Ne znam samo kako cu prezivjeti sljedeca dva mjeseca . Ima li tko kakav savijet kako da to izvedem?
    vidim da iza sebe imaš jednu uspješnu trudnoću,a ovu koju si izgubila ,o njoj razmišljaj kao o prirodnoj selekciji,počni piti folnu kiselinu i probaj se opustit koliko je moguće...to je sve što možeš učiniti...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Sve smo vise manje bile na tvom mjestu umjesto da trosis testove odi izvadi betu pvt ako ti vec soc. tak kak kazes..nije niti meni moja dala dvije. Izvadi ju na dva dana razmaka i tada se mozes opustiti..testovima ne budes previse saznala...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Lorelai prvotno napisa Vidi poruku
    znam točno kako ti je
    ja sam isto imala jedan missed u 7. tjednu, nekoliko mjeseci kasnije ostanem trudna, ali mi je život, da ne mislim non stop na to, poklonio priličan šamar u obliku prsnuća slijepog crijeva kod starijeg djeteta i njegove desetodnevne hospitalizacije. Kad je ta saga sretno završila i kad sam odahnula, prošao je onaj ključni tjedan kad je prošli put krenulo po zlu. Evo sad idem podojit tri tjedna staru curu

ovo je nova priča i nema veze s onom, kad te uhvati kriza dođi se ovdje pojadat i onda uhvati nečeg drugog, kako ide dalje bit će ti lakše

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Mene malo brinu te bh kontrakcije...sve cesce me leda zabole u valovima, znaci ne stalno vec povremeno zabole i trbuh se stisne, do sada me nisu boljela uopce a unazad dva-tri dana cesce primjecujem. I neka tupa bol u pubicnoj kosti ali vise sa strane, uopce s etoga ne sjecam iz zadnje trudnoce.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •