spavanje...? što je to?![]()
Zadnji put sam prespavala cijelu noc negdje oko 20og tjedna. Od onda se ne sjecam bas kak to zgleda spavati...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cure moje,zamislite,moj cx jutros 34 mm!!!!!!!U soku sam presretna....ali ostajem u bolnici zbog psiholoske sigurnosti bar do 30tt,dalje cemo vidjeti!!!!!Bog nadamnom cidi cuda velika,prvo spontana trudnoca,sada ovo....ma Bog je velik i cini cuda velika!!!!!
Mury,baš mi je drago !! Samo tako dalje!!
Bravo Mury
Mi jucer na pregledu bili, samo vaginalni...nalaz nepromjenjen cervix 1 clanak, zatvoren.
Cek, cek...sada se ja sjetila...a koliko bi zapravo cervix trebao biti?? Na anomaly scanu mi je bio 4cm...kaj to nije vise od 1 clanka?
Moja gin kaze da je to ok nalaz, cak ni ne pise da sam uloziva za vrh prsta a znam da jesam jer su na merkuru tak rekli prije mjesec.
Bravo Mury prekrasne vijesti!
KrisZg meni dr rekao da mi cx dužine 1 čl i da bi on rekao da je oko 25mm to. Ugl. danas bila na kontroli,sve je isto ko i prije 10 dana,veli dr da je zadovoljan. Sad jos u pon samo put doma.
Mury - bravo!!
Sutra idem na UZV. Jedva čekam da vidim bebača...![]()
Bili mi danas doma napraviti OGTT i povišen je. Dijeta kaže dr.
'bemu sve!
Floridita
Nemam i nitko mi nije ništa dao.
Hvala ti puno!
Jeste li vi radile IAT (test senzibilizacije)? Navodno se on radi dva puta??
mury bravo!!! Dragi Bog se za sve pobrine, samo treba vjerovati i biti strpljiv. samo pozitivno!![]()
Ja sam danas mahala mojoj CURICI!!!! Doktor gotovo siguran da je curica. Danas sam točno 18 tt. Jooj kako lijepo maše nogicama, rukicu strpala u usta. I najbitnije posteljica se podigla pa nema više strahova za mene.
Protiv nesanice dr mi prepisao normabel pa kaže ako ne zaspem i krene nervoza neka ga popijem, od 2mg. Za dva tjedna radim ogtt i vadim tsh da vidimo malo kako radi štitnjača.
evo mene
mi smo kuci , imali smo zuticu pa smo bili na pedijatriji , sad je sve ok,
mazimo se , spavamo, jedemo , i predivno nesto
osjecaj neopisiv
svima zelim da ovo dozive, sve trudnoce nek sretno zavrse
mi smo ovaj dar dugo cekali i svasta prosli, 5 i pol mjeseci u bolnici, sve se isplatilo...
crvenkapice,od srca ti čestitam na tvojoj srečici,toliko željenoj i čekanoj <3
Crvenkapice moja,samo uzivaj,napokon su oni teski i tmurni dani iza vas i doslo je vase sunce koje ce vam svakim danom sve vise sjati....sada kada sam u bolnici,samo tvoju pricu imam u glavi koja me gura dalje i dalje......
Mury odlično! Drži se u bolnici. Vjerujem da nije ni to lako.
Crvenkapice baš sam sretna zbog vas! Uživajte.
Ma nije meni problem biti u bolnici,samo da doguramo sto duze 2u1!Jos kad je stanje mirno,bez grceva,kontrakcija...idu daniHvala svima sto mislite na nas
![]()
Mare41tebi i malim ljepoticama
![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 31.08.2014. at 07:10
Crvenkapice
Mury, super vijesti! Dan po dan
Mislim na tebe![]()
Tako je, ako ne pise nista na nalazu, ne trebas ponavljati. Sutra kad dobijem nalaz, vidjet cu sta pise.
A zasto si radila u 20tt? Znas li mozda?
ja sad idem treći put vaditi
Napisali su kontrola u 6. i 8. mjesecu trudnoće
Nista mi ne pise u nalazu. Iskreno- ne znam, samo mi je ginekolog napisao da odem to napraviti. Smatrala sam to necim sto se radi pod obavezno, nisam se puno raspitivala o.O
Posljednje uređivanje od floridita : 31.08.2014. at 15:02
Ako ti nisu oni napisali,onda ne trebas.Bilo je dovoljno jednom.
aha, citam sad da se to ponavlja samo Rh negativnim trudnicama...
Mene moj ginekolog nikud ne šalje, a kolegicu je poslao na sve žive pretrage. Ne razumijem baš zašto, moram ga pitati jer mi je to već postalo čudno. Hm?
19 tt, a bila sam samo na običnim pregledima i na svoju ruku obavila kombinirani i 4D ultrazvuk. Nisam radila ni briseve, ni papu, a prošla je godina otkako sam to obavila.
Jesi li negativna krvna grupa?
Za briseve mislim da ima vremena, ja sam negdje u 25 tj radila, čini mi se
Na početku oko 12-og tjedna sam radila KKS i urinokulturu; jesi li to možda obavila?
Pri svakom pregledu mi provjerava mokraću, tlak, težinu i to je to.
Da, Rh -
Vaki posto si Rh - trebala bi primiti Rogham injekciju u 72 h od poroda. Bas neobicno da te ne salje. Meni je negdje na 2 pregledu cijelo cudo pretraga ispisala i tako ih obavljam. Ovisi u kojem tjednu se sta radilo. Brisevi su mi pred postupak bili stari cca 10mj., papa svjez. Al briseve ce pretpostavljam ponavljati. Daj ti malo pitaj. Radi sebe.
Vaki, po mojim iskustvima, do sad bi bilo dobro da vadiš krvnu grupu i test senzibilizacije
Evo gledam po papirima što sam radila sa 10 - 12 tjedana: kks, urin-sediment, urinokultura sa brojem klica, biljege na hepatitis, B12, TSH/Ft4
Pa sad bi bilo vrijeme da izvadis kks, uk sa abg-om, tsh/ft4 i krvnu grupu... S tim da cervikalne rade cak i kasnije, evo, meni ce ih radi tek sa 35 tjedana, a radila sam zadnje cb mjesec dana prije trudnoce. Tsh/ft4 radim svakih 4-6 tjedana, uk i krvnu sliku isto od negdje 16tt