Stranica 94 od 581 PrviPrvi ... 44849293949596104144194 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,651 do 4,700 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Dandelion avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Dandelion prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure, nova sam na forumu i 1.7. sam vam u predstavljanju rekla kako se uskoro nadamo plusiću kojeg sam 2.8. i vidjela sreća pregolema!
    Sad nastupa ovaj dio sa strahom, 22.8. se udajem i bojim se da se bebici nešto ne dogodi. Dal se koja udavala u tako ranoj trudnoći? Naravno da smo planirali, ali nismo mislili da ćemo tako brzo uspjeti pa sam sad u panici.
    Quotam sama sebe čisto da ne mislite da padam s neba. :D Nažalost, moji strahovi nisu bili uzaludni, tjedan nakon svadbe počela krvariti i imala spontani. Sad sam morala tjedan dana mirovati i vratila sam se na posao. Sutra nakon kontrole u Petrovoj idem i kod svoje ginekologice i zatražit ću da mi napravi sve moguće briseve i pretrage. Užasno nas je to pogodilo i želimo učiniti sve da se to ne ponovi (iako znamo da se ne može na to utjecati )
    Samo sam svama htjela podijeliti svoju tugu, bude mi lakše onda. Svima vama želim sreću i velike i zdrave bebice

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Drage moje, mi sutra idemo doma,sve je ok,beba,cerviks 37mm, zatvoren ! Nova hospitaluzacija 26.9.radi odredenih pretraga!
    Piki,sretno,da se na najbolji nacin susretnes sa svojom bebicom

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Hvala Mury!
    Sad 2 i pol tj. uživaj doma i sve polako pripremaj!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj piki prvotno napisa Vidi poruku
    Ja izgleda ništa od dolaska u bolnicu u zadnji tren i izbjegavanja dugog ležanja prikopčana na ctg "Smješka" mi se indukcija zbog gestacijskog dijabetesa U mojoj je glavi to trenutno gore nego carski.
    Ja ti vibram da krene samo ranije
    Kad su ti rekli da bi isla indukcija?
    I tko ti je rekao?
    Inace, jako vole inducirati u zadnje vrijeme

Petrova onda radi gluposti, ako po defoltu zadrzavaju ivf trudnice, jer za tim nema ama bas nikakve potrebe
    Srecom, pa nisam bila tamo

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bravo Mury!
    Evo nas s pregleda, bebolina super, ima 1530 g, ja dobila 8,5 kg, kaze dr puno, moram napraviti ogtt, cervix 2,9 cm, otvorena prst, mirovanje!

Blueone1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno Dodatak

Loly koliko si trudna? 8,5 kg da je puno?? Join the club nas vodoravnih
    Mury divna vijest!!!
    Posljednje uređivanje od Blueone1 : 09.09.2014. at 19:55 Razlog: Dodatak

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Loly,velika bebica !!!
    Samo miruj i bude sve ok ...i ja doma nastavljam horizontalu bez obzira na nalaze,dr.kazu nek ipak mirujem!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Danas sam točno 29 tjedana. Malo cu usporiti, ne moram strogo mirovati, ali sto vise to bolje! Beba je na zadak, kaze dr da bolje, jer da onda bar glavicom ne pritiska doli. Za tjedan dana opet cervikometrija, da vidimo kako se cervix drži.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ginger, Lavko bi se slozila sa tobom sto se indukcije u Petrovoj tice

Opala sam na guk profilu...presudila mi je vecera: riblji stapici...citav dan dobar secer i onda se zdrndam sa vecerom, ponavljam za dva tjedna. Otisla doktorici da me poslusa i eto imam alergijsku astmu, isla na kompletnu obradu, dobila pumpicu kortikosteroide, antibiotik radi upale sinusa. Kaze doc da je taj pojacan umor koji osjecam posljedica nedostatka kisika...Bila gotova u jednom popodnevu.

Sutra uzv na Merkuru pa da vidimo koliko je sishmishica narasla Inace bar me zbog kila nisu zezali, stojim na 6-6.5kg bukvalno 3 mjeseca vec.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Loly ja sam dobila 11kg do sad. Nikakav komentar nisam dobila, OGTT uredan. Nitko mi nevjeruje jer se skoro sve otislo u trbuh. I spustila su mi se stopala. To mi je sad malo problem.
    Zao mi je sto moras mirovati, sama kazes, usporit ces malo. Ja se toga bojim prije svakog pregleda.
    Mury jako sam sretna zbog tebe, bebe, cervixa, urednih nalaza
    Simunic mislim da malo pretjeruje. Kao i Spremica. Najlakse nas je strpati u bolnicu da pokupim jos koju infekciju radi mozda jednog pregleda dnevno kojeg obavi neki drugi doktor jer starog kao obicno nema.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kris, ali nije piki u Petrovoj, nego u vž
    A tu induciraju sakom i kapom

Mury

Loly 8,5 kg puno u 29 tt?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Kris, ali nije piki u Petrovoj, nego u vž
    A tu induciraju sakom i kapom

Mury

Loly 8,5 kg puno u 29 tt?
    Ah krivo skuzila

Ne znam kaj je tu puno i zakaj su onda mene zezali za tih 6 u 26tt...sada sam u 31tt i stojim.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kris

Pih, bas sam gledala, u zadnjoj trudnoci, 27 tt i +10 kg
    Ogtt savrsen
    Ja sam u trodnocama dobivala izmedju 16 i 18 kg

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam imala grozne žgaravice,ništa nisam koristila trpila sam,čak sam par puta povratila kiselinu iz grla... kada bi ležala obavezno u polusjedeći položaj...kisela jabuka,bademi,hladno mlijeko...

Curke moje,ja rodila 40+5,dečko ima 4080 gr i 53cm !
    MRAVAK sta već!?!
    Čestitam od srca,mali frajer i nije mali!

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

cure sa skracenim cerviksom ili otvorene- jeste osjetile sto kod skracivanja ili otvaranja?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, mi sutra idemo doma,sve je ok,beba,cerviks 37mm, zatvoren ! Nova hospitaluzacija 26.9.radi odredenih pretraga!
    Piki,sretno,da se na najbolji nacin susretnes sa svojom bebicom
    Bravo bravi draga samo tako dalje! Prekrasne vijesti!!!!
    takodjer sretno svima ostalima!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam i u prvoj t bila ranije otvorena, nikad ništa nisam osjetila, kao ni sada. Dapače, osjećam se super, puna energije, ali ipak ću morati malo usporiti.

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Dandelion - baš mi je žao što ti se to dogodilo. Glavu gore! Ubrzo ćete povećati svoju obitelj, samo budite ustrajni i hrabri... P. S. Pošto si nova, poruke ti se prikazuju naknadno pa mnogima promaknu. Sretno!
    Posljednje uređivanje od Vaki : 10.09.2014. at 14:25

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mravak cestitam na velikom decku
    Nina 70 cestitke na curetku.
    Mury divne vijesti
    Dandelion jako mi je zao zbog tvog gubitka, sad prvo dodji sebi a onda ce dat Bog da zatrudnis kad se najmanje budes nadala

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Danas bile na uzv i velike smo 1840 g. sve mjere su za 31+4 osim nogica koje su u revijalnom tonu na tatu za 32 tt

Pozalila sam se na kontrakcije i u petak idem na ctg i pregled i ako se jesam nekaj otvorila odmah mi je rekao da ce preporuciti hospitalizaciju, rekla sam mu da cemo o tome jos pregovarati.

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dandelion - zao mi je zbog bebice

Nina 70 - čestitke na curki!

Samo sa vam javim da sam u bolnici. U utorak navečer su krenula stezanja koja nikako nisu htjela prestati pa sam jučer navečer dosla na hitnu i odlučili su me zadržati. Na tokolizi sam.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tina koliko još imaš do termina?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mravak čestitam!

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj TrudyC prvotno napisa Vidi poruku
    Tina koliko još imaš do termina?
    Sad sam 32+6. Imam jos dosta.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

TinaB, drži se

Ta stezanja: mene stalno nešto steže, pogotovo popodne i navečer. Ponekad i jako bolno ali nekako mislim da je to normalno pogotovo sad sa 36 tjedana..Valjda se sve priprema. Već tjednima ne mogu u šetnju npr jer je pritisak jak i stezanja bolna.

Hoću reći, sve manje i manje znam kad bi ta stezanja bila nešto "ozbiljno".
    U prvoj trudnoći je sve bilo crno-bijelo. Kad je krenulo - odmah je krenulo i to u terminu, na sam dan zapravo!
    Da ne spominjem da sam neku noć imala crijevnu virozu koja me frkala u intervalima i stalno sam visila na wc-u. E tad sam ipak malo pomislila da je možda to - to.
    Pa nije bilo

Dandelion, jako jako mi je žao zbog gubitka..

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj TinaB prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam 32+6. Imam jos dosta.
    i zabilježili su trudove ili su to BH kontrakcije? Pretpostavljam da nisi na tokolizi tek tako?

Držite se vi u komadu još malo :hug:

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tina evo vibre šaljem da izdržiš što duže~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sjeti se Crvenkapice koja je rodila s punih 36 i bilo je sve OK

Dan po dan

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tina, samo hrabro...imamo još jako malo do kraja...sretno!
    Dandelion, želim ti što prije novu i urednu trudnoću, samo hrabro!

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj TrudyC prvotno napisa Vidi poruku
    Tina evo vibre šaljem da izdržiš što duže~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sjeti se Crvenkapice koja je rodila s punih 36 i bilo je sve OK

Dan po dan
    I ja sam ranije rođeno dijete- sa punih 32 tjedna...a otad je prošlo nemali broj godina! (neću ih spominjati ) Sve će biti u redu!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jučer sam išla obaviti ogtt test...aliii šipak..ja došla u 8 sati..ova na šalteru kaže zakasnili ste, ogtt radimo od 7-7.30......a baš sam se bila dobre volje, super sam se osjećala i vjerovala da će sve proći bez ikakvih mučnina i povraćanja...rekla mi je znači doći od 7-7.30, natašte, vađenje krvi, pa popit glukozu i da nakon toga nema mrdanja..nadam se da će me barem pustiti da vani na klupici sjedim, jer u čekaonici ima tona ljudi, zagušljivo, razno raznih mirisa...danas nisam išla jer mi je muž otišao na brod jutros moram se sa kumom dogovoriti kad može sa mnom pa da onda idemo...

Dandelion jako mi je žao zbog vašeg gubitka, iskreno se nadam da ćete se uskoro opet veseliti novom plusiću i da će ta trudnoća biti školska od početka do kraja.

Mury, uživaj sada doma, držim fige da do samog kraja ostane sve ok. I moj cerviks je na zadnjem pregledu bio slično ko tvoj, 3,75cm..gin kaže to je super iako je mislio dok me ručno pregledavao da je cerviks puno kraći..

Mene muči taj moj višak plodne vode, iako neznam koliki je afi..čitala sam malo o tome, i naravno google neće izbaciti ništa dobro, zato sam odlučila prestati googlati, samo se iznerviram...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Tina drzi se

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala cure!

Majuška - to su BH kontrakcije, ali kako sam imala serklazu stavili su me na tokolizu da se to sve skupa smiri. Ma izdržati cu ja do termina. Jos budem i prenesla.

Dandelion avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Hvala cure! Puno mi pomogne kad sam okružena pozitivnim ljudima i mislima, a nigdje više pozitive od ovog foruma

Svima vama želim lijepe, zdrave bebice! Pratim vas

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

TinaB za sto duzi istanak 2u1~~~~~~~~~~!!
    Ja doma,muz i ja po cijele dane u krevetu,ja na mirovanju,on od isijasa ne moze maknut...ali izdrzat cemo

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja sam bas u kolapsu, tek sada kada uzimam terapiju shvacam koliko sam umorna, zbog te astme nisam imala dovoljno kisika. Sada mi je tesko disati i zivjeti doslovno. Bojim se tog pregleda sutra, ne bih u bolnicu isla

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam bas u kolapsu, tek sada kada uzimam terapiju shvacam koliko sam umorna, zbog te astme nisam imala dovoljno kisika. Sada mi je tesko disati i zivjeti doslovno. Bojim se tog pregleda sutra, ne bih u bolnicu isla

Drzim fige da sve prode dobro

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

KrisZg, kako je prošao pregled? javi nam

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

U 13h sam narucena, citavo jutro smisljam scenarije i sto reci ako me bude htio zadrzati.Znam da zvucim bedasto ali ide mi mjesec kada sam imala inducirani i nisam psihicki bas dobro a ni fizicki i bas ne bih zeljela biti odvojena od obitelji.

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

U 13h sam narucena, citavo jutro smisljam scenarije i sto reci ako me bude htio zadrzati.Znam da zvucim bedasto ali ide mi mjesec kada sam imala inducirani i nisam psihicki bas dobro a ni fizicki i bas ne bih zeljela biti odvojena od obitelji.
    Sve će biti dobro

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

KrisZg, držimo fige da bude "po tvome" i da nam se popodne javiš sa lijepim vijestima

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

KrisZg čekamo lijepe vijesti, nadam se da neće biti potrebe za hospitalizacijom!
    TinaB izdržite još malo
    anabeg sretno danas na ogtt-u, ja sam bila jučer, idem sad po nalaze!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kris vjerujem da ce sve biti onako kako ti zelis..
    Loly nisam danas otisla na ogtt..idem tek u srijedu..kuma mi isto trudna ona ide u srijedu vadit krv na transfuziju..ovdje to rade samo srijedom..tako da idemo skupa..kako je tebi proslo..jel ti bilo mucno?

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Loly, tek sam sad primjetila da si i ti iz zadra..e pa onda trebam informaciju iz prve ruke, jel mozes vani makar na klupicu sjesti kad popijes glukozu ili moras unutra u onoj guzvetini sjediti? Javi i kakvi su nalazi...

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Loly, tek sam sad primjetila da si i ti iz zadra..e pa onda trebam informaciju iz prve ruke, jel mozes vani makar na klupicu sjesti kad popijes glukozu ili moras unutra u onoj guzvetini sjediti? Javi i kakvi su nalazi...
    Nalazi su super Ja sam izašla vani, jer je unutra bilo strašno zagušljivo, skoro da se nisam srušila čim sam ušla, a moš misliti kako je kad popiješ glukozu.
    Meni je najmanji problem bio popiti, otvoriš usta i istreseš , ali posli čekanje mi je bilo ajme. Zašto ti moraš raditi ogtt? Ako te još što zanima, tu sam

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Uvijek je sve po mome unatoc trudovima, jos uvijek zatvorena i nema potrebe za bolnicom,svi smo odahnuli!hvala vam

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

super, super!
    samo tako i dalje

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

KrisZg bravo, baš mi je drago!

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Uvijek je sve po mome unatoc trudovima, jos uvijek zatvorena i nema potrebe za bolnicom,svi smo odahnuli!hvala vam

suuuuuuuuuuuuuuuuperrrrrr!!!!! <3

Sent from my iPhone using Tapatalk

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Nalazi su super Ja sam izašla vani, jer je unutra bilo strašno zagušljivo, skoro da se nisam srušila čim sam ušla, a moš misliti kako je kad popiješ glukozu.
    Meni je najmanji problem bio popiti, otvoriš usta i istreseš , ali posli čekanje mi je bilo ajme. Zašto ti moraš raditi ogtt? Ako te još što zanima, tu sam
    super za nalaze

a mene šalje raditi ogtt zbog viška plodne vode..na zadnjem pregledu mi je reka da imam višak plodne vode..koliko sam shvatila taj višak može biti zbog gestacijskog dijabetese ali i ne mora..pa da vidimo...zašto si ti radila?

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja sam radila ogtt zato sto sam na 29tt dobila 8,5 kg, pa dr smatra da je to previše!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •