Kontrakcijd svake 4 min. Ja se nadam da je samo reakcija na skidanje s tokolize. Znam da je naivno, ali nadam se.
Kontrakcijd svake 4 min. Ja se nadam da je samo reakcija na skidanje s tokolize. Znam da je naivno, ali nadam se.
Sybila,dal bole ili je samo cista kontrakcija?
Nadam se da cete izdrzati do srpnja... Vise ti nece uopce davati tokolizu?
A joj Sybila, nadam se da će ti se smiriti kontrakcije. U stvari pošalji ih meni ipak sam u terminu i 17 dana do službenog termina. Taman neka mi nadoknadi jednu od prijašnjih prenesenosti.
Sybila drz se!
gle, da nisu spremni, pa valjda te i ne bi skinuli a tokolize
Sybila može biti da je samo reakcija na skidanje, to je vrlo često. Oni uvijek kažu da će reakcija biti i sad je samo pitanje hoće li se nastaviti ili prestati. Meni su kontrakcije u prvoj trudnoci prestale, trajale su nekih par sati i onda stale. Doduše rodila sam tjedan dana kasnije ali i to je meni bio uspjeh. Mazni normabel i pokušaj odspavati. Jesu te priključili na ctg? Do koliko idu kontrakcije?
Isle su na 80, pocele u 3 ful intenzivno i pojacavale se. Pregled veli nema otvaranja. Moj ivf dr je tu pa sam hepi. Popila normabel od 5 u 4,nijs pomagalo, sad jos jedan i spasmex iv. Nadamo se da ce stat. Boli i dalje ali rjedje. Malo me oduzelo. Idem spat.
Ajde od spavaju i držite se.
P. S. Ja da popijem normabel od 5 mg spavala bi danima.
Sybila kako je danas?
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Sybila javi se
Posljednje uređivanje od Ginger : 25.06.2017. at 11:19
Krenula sinoc pisati da me soraju trudovi i dalje, ali zavrsila u radjaoni prije dovrsetka posta. Jutros oko 10 do 7 stigli Heda i Han, oboje malo manje od 2 kg i 45 cm. Apgari 9/10. Bilo je bolno, bila sam glasna , zapela s otvaranjem na 8 uz uzasne trudove pa dobila drip i onda krenulo posteno. Epi napravljena, sto sam ocekivala i odmah pristala iako su se jako jako trudili da me ne rezu, ali imam jako tvrde misice inace tako da nije ona mogla van. Nakon nje isao Han, ali prvo je izasla pupcana vrpca tako da je nastala frka i izletio je po kratkom postupku uz tiskanje izvan truda i doktorov poguranac izvana, na cemu sam beskrajno zahvalna. Porod vodio dr koji je obavio i ivf
Uglavnom, preporuke velike za VG.
Čestitam na malenim blizancima Mislim da će brzo biti van inkubatora i s tobom, to su pravi bebači već
Čestitam!
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Sybila cestitam ti na bebacima!
Ja evo frisko sa pregleda,dr mi je danas gledo plodnu vodu,kaze da je sve ok da treba samo cekati na nalazu pise otvorena 1/2 clanka
Sybila,cestitam na bebicama ❤
I da se sto prije mazite doma svi zajedno
Sybila cestitaaaam! Jesu li malci u inkubatoru? Kako se ti osjecas?
Ja sam sada u 10.tj i razmisljam da odem na 5 d uzv tamo negdje u 12.tj na anomaly scan. Isla bi u polikliniku Harni. Pa ako sve bude OK nebi ni isla dalje na pretrage. Inace imam 39g. Sta VI mislite o tome?
Hvala curke
Fun fact - spojile im se posteljice u jednu. Moguce da je zato tijelo odlucilo ranije.
Da, u inkubatoru su, malo nizak secer ali sve ostalo ok.
Sybila cestitam!
zelim ti brz oporavak i da sto prije idete doma!
bravo draga!
e, a koji dr? daj inicijale
Dr. B, jedan i jedinstven
Btw. Moram priznat, kako sam slutila-moje su menge gore od trudova. Jesam vikala, al s mengom se zelim ubit i zanijemim od boli pa ono...
Hvala, bubekica. Do prije par mjeseci bila sam sigurna da sam gotova s ovim pdf-om
Sybila, čestitke na bebicama. Želim vam brzi oporavak i da se što prije mazite kod kuće
Sybila čestitke na malcima, ma velike su to već bebice. Brzo budete vi doma.
martinaP cestitke i ovdje
Zenii kako ste?
Eci, ovisi o tome sto bi s nalazima
bubek uvijek mi drago kad vidim tvoj nick ovdje
Sybila čestitam od srca!!! Ako imaš bilo kakvih pitanja vezana za neonatologiju- tu sam. Držim fige da sto prije idete doma!
Zenii drz se!
mislim na vas i nadam se da je najgore iza vas
puno pusa tvom malom borcu
Sybila divne vijesti!!
Iskrene čestitke i da ste brzo svi zajedno doma ❤
Eci i Martina sretano, čestitke i blizancima
Sybila cestitam draga! I da sto prije idete kuci!!
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Sybila cestitam od srca!
Zelim ti brzi oporavak i da sto prije idete kuci.
P.s imena su mi mrak
Zenii - bravo za uspjeh operacije! Zelim da vam to sve skupa prodje sto brze sa sto boljim uspjehom, da brzo budete doma. Velika pusa malom borcu!
Znate, falit ce mi ova tema, prebrzo odlazim, ali doci cu ubacit koju mudru tu i tamo mislim da cu se odvaziti pa napisati i svoju pricu s poroda.
Hvala na cestitkama i komplimentima na imenima
Napokon sam ih oboje jucer popodne vidjela i saznala preciznije detalje - Heda 6.44 sati, 1910 g i 45cm, Han 6.46sati 1900g i 44cm. Dobili su glukoze zbog niskog secera i kasnija su sva mjerenja bila ok, malo leukociti snizeni, najvjerojatnije zbog moje upale neke, tako da su na antibioticima. Ona i dalje stuca on ne bi da ga mazis, al definitivno ne bi ni da se maknes. Nisu na kisiku niti respiratoru, zbog toga sam sretna. Jedva cekam da ih mogu drzati.
Zelim vam svima brze i najmanje bolne porode
Sybila
napisi pricu, bas me zanima
inace, moja prvorodjena je rodjena u terminu (38+0tt) i imala je 44cm (ali kojih 800g vecu kilazu)
nego, kako mrvice papaju?
Trenutno ih gore hrane ad-om valjda, nisam iskreno jucer niti pitala, dobili su prvo infuziju proteina i sl. Nemaju jos refleks sisanja, koliko sam vidjela, ali ja sam dobila bocicu za mlijeko. Jucer sam se pokusala izdajati prijepodne, s izdajalicom, nije islo nista jos, kratko sam samo probala, pa sam u grupi za dojenje pitala i isla navecer opet. Jednom potegnula, oci zasuzile i bila sam iskreno preumorna i previše u bolovima da bi nastavila. Ali zato sam se probudila s jos tvrdjim cickama nego inace, aktivirale se one, idem ih sam malo promasirati pa se pokusati izdojiti i onda poslije potraziti sestru na koju su me savjetnice uputile. Hrane ih gore mm cim ga zene donesu i kad bebe krenu sisati i izadju iz inkubatora zovu na dojenje 3x dnevno.
Ja sam se zacudila koliko su sitni ali dobro izgledaju, izgledaju kao prave bebe. Ko da si odzumirala druge bebe gore ne izgledaju uvijek tak dobro, pa sam optimisticna. Mrsaviji jesu, s tim dugim stopalima i krakovima, bit ce visoki
Sybila to stvarno zvuci odlicno, zbilja ste daleko dogurali svi skupa. Kad slusam tako opis bebica jos vise jedva cekam svoju vidjeti.
Drzimo fige na najjace.
Anka91 18.06.2017 / (M)
Petticoat 18.06.2017 / (Ž)
Narancica000 29.06.2017 / (Ž)
zibba 11.07.2017 / (M)
aishwarya 22.9.2017 / (Ž)
lasica1234 01.10.2017 / (Ž)
snelly85 24.11.2017 / (Ž)
glow 24.11.2017 / (Ž)
Ovan 15.12.2017 / ()
bubekica 17.12.2017 / ()
JUHU 20.12.2017 / ()
minic 30.12.2017 / ()
MonaLi 31.12.2017 / (M)
Vrci 4.1.2018 / ()
željkica 10.1.2018 / ()
Eci 31.1.2018 / ()
Sybila luda si
pazi da ti se cicke ne upale
mislila sam jel ih hrane na sondu, spricu ili bocicu? nemam pojma kako to ide, zato sam znatizeljna
Gabi kako ste vi?
Narancice, a ti?
Mi ce mo izgleda cekati narancicu pa ce mo sve tri isti dan u radaonu hehe.
Sybila tako mi je drago da su bebaci dobro,obavezno nas izvjestavaj kako napreduju.
Ja sutra opet idem na pregled plodne vode, malo se i bojim prosli puta me bolilo.
Sybila,opis bebica ti je predobar ❤
Ma samo nek rastu oni i cim prije da izadu van iz inkubatora
A ti pazi na cicke