cestitam oddraga pino
![]()
Pino i od mene čestitke od srca
Pusa
Pino, čestitam od srca![]()
Draga Pino,
tako sam sretna zbog tebe i tvoje princeze!
Iskrene čestitke!
Cestitam cijeloj sretnoj porodici, ali posebno trostrukoj mamici! <3 <3 <3
Tati i mami pino iskreno čestitam
A maloj pino želim puno mlijeka u slatkima, suhu guzu i slatke snove.... nešto kasnije da joj seke postanu prijateljice i da joj svijet bude lijep i zanimljiv!![]()
pino draga, čestitam od srca tebi i cijeloj tvojoj velikoj obitelji![]()
čestitke od srca!!!![]()
draga Pino i cijela obitelji "pinića", čestitam od![]()
čestitam od srca![]()
Dragi, dragi svi,
od srca vam hvala na tolikim cestikama. Zbilja sam ganuta do srca. Kako ovo citam i pisem, ide mi suzica...
Jedan od trenutaka koji me se najvise dojmio u nasem stazu neplodnosti bila je sasvim obicna scena iz obicnog zivota - obitelj s troje djece prelazi preko ceste i ulazi u trgovinu - jos uvijek se sjecam kako me probola zavist strelicom ravno u srce (a znate kako se zena moze mrziti zbog tih nepozvanih negativnih osjecaja, a opet ih se ne moze niti rijesiti niti kontrolirati, duboko unutra). I sad smo mi ta obitelj s troje djece. Potpuno suprotno svim ocekivanjima koje smo imali, sad imamo obitelj koju prije pet godina ni u ludilu nismo mogli sanjati. Ali najradije bih si istetovirala na neko istaknuto mjesto - da nije bilo moje prve cudesne curice iz 4. IVF-a, ne bi bilo niti sljedece dvije koje su nam dosle ekspresno brzo i bez ikakve pomoci. Da dadne nadu svim neplodnim parovima koji jos uvijek pate i cekaju i kojima je pogled na troje djece nedostizni san i podsjetnik kako je zivot nepravedan.
Drage moje suborke i suborci, zelim vam cim prije isti mali smotuljak koji mijenja zivot iz korijena.
Čestitam od srca!
Draga Pino, čestitam tebi i mužu i sekama i neka se pinovski duh samo širi!![]()
Prvi dan na poslu nakon godišnjeg - kad ono dočeka me najljepša vijest!
Od srca ti želim sve najbolje draga naša PINO. Da te nema trebalo bi te izmisliti...i da i ja sam prije nekih mjesec dana vidjela mamu s troje prekrasne dječice i poželjela sebi upravo to...puste želje![]()
Draga Pino, od srca čestitam!
Draga hrabra Pino, čestitam na trostrukoj sreći![]()
Draga naša borbena Pino,
od srca ti čestitam na trećoj sreći, nadam se da ćeš smotuljku jednom ispričati kako je mama bila aktivna i poduzetna tijekom trudnoće i kako je ostavila neizbrisiv trag u srcima svojih suborki udaljenih tisućama kilometara!
![]()
Draga pino čestitam vam odi šaljem more virtualnih zagrljaja i poljubaca!!!
Uživajte!!!!!kiss kiss kiss
tek sada vidim koliko sam rijetko na forumu u zadnje vrijeme
cestitam od, sve najbolje i radujem se da citam tvoje postove!!
best, fata
Tek sad vidim!!
Čestitam!!!![]()
Pino čestitam od
Daješ mnogim curama nade da nakon oblaka dolazi sunce i da je sve moguće![]()
Čestitke od srca hrabroj i borbenoj mami, a tako i ostalim članovima obitelji!
![]()