-
-
Ovisi o ginekologu. S kim radi i kako.
-
Pliz, daj mi pojasni .. ne kužim
-
Moj ginekolog radi sa gradskim zavodom i oni sve obave, ja samo platim dostavljača 10 kn.
Ne znam zašto ginekolog ne bi imao podloge (epruvete) kod sebe, pa da ti samo odneseš.
Tako da mislim da je najbolje kontaktirati ginekologicu pa ćeš sve znati.
-
Tako je bilo i kod moje gin do nedavno ... navodno da po novom gin više ne dobivaju epruvete kod sebe, već sam ideš po njih.
Tako sam čula, ali ne znam točnu proceduru.
Svoju gin ne mogu dobiti danima na telefon ... a centrala je stalno zauzeta ... "obožavam" takvo ponašanje
-
Ja sam CB radila u Viliju, platila bih 50 kn (došla bih s uputnicom ginekologa). Oni su imali epruvete koje sam nakon uzimanja uzorka nosila sama u Zavod za javno zdravstvo (isključivo onaj u Rokfelerovoj). Da probaš tako?
-
rikiki ja prošli tjedan radila briseve kod svog socijalnog ginekologa i imao je sve epruvete kod sebe, ja sam ih samo poslije odnijela na zavod za javno zdravstvo.
-
Upravo sam saznala da se ono što sam ja čula odnosi samo na Mirogojsku, ali ne i na Zavod za javno zdravstvo.
Idem danas po uputnicu pa ću briseve napraviti u Viliju i odnijeti u Zavod. Thx andream
!
-
Sjećam se da mi je dr u Viliju objašnjavala da te epruvete jedino i vrijede za Rokfelerovu, za Mirogojsku ne /ne sjećam se više zašto/. Drago mi je da sam ti pomogla
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma