Mi smo prošle godine najnormalnije podigli stambenu štednju u raiff banci, ništa nismo trebali, a za štednju u zagrebačkoj pćelica su rekli da se mjes može dizati oko 1600 za dijete od 6 godina.
Mi smo prošle godine najnormalnije podigli stambenu štednju u raiff banci, ništa nismo trebali, a za štednju u zagrebačkoj pćelica su rekli da se mjes može dizati oko 1600 za dijete od 6 godina.
Ne znam za stambenu, ali od 1.1.2011. vise ne funkcionira dizanje u Zabi preko Cool racuna. Uveli su mjesecno ogranicenje i na bankomatima. Za dijete do 6 godina moze se dignuti 902.87 kn, od 7 do 12 godina 1062.20 kn, a od 13 do 18 godina 1168.42 kn. Bojim se da 1600 kn mogu dizati samo punoljetna djeca.
Za naš postupak koji je u tijeku (Split) nismo platili nikakve biljege i molbe. Obuzima me strašan bijes na tu pomisao. KAo brinu se za djecu, a kome su uzeli tih 70,00 kn.
Neko tu nešto podrešno tumači! Ili Split ili Zagreb.
Kome se obratit da razjasnimo da li smo dužni plaćati tu naknadu?!
Da napomenem još nas nitko ne zove iz centra.
zene, ne stignem sad citati sve sto pisete
danas istice pet godina stambene stednje koju je moja mama uplacivala za sinami i necakinju za veliko putovanje na koje ce ici ove godine
ja danas samo dodjem u banku i novce mi prebace na tekuci? moj tekuci?
nikakva ogranicenja nadam se nemam?