Pokazuje rezultate 1 do 50 od 187

Tema: DjeČja Štednja - ograniČenje za roditelje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

do novaca se realno moze doci, ali postoji procedura.Moras se javiti u socijalnu sluzbu prema mjestu stanovanja i uz brda papira i dodatnog troska obrazloziti zato ti trebaju novci.
    Od papira treba uvjerenje o prebivalistu ne starije od 6 mj, rodni list, vjenacni list ako si udata, potvrdu od banke o stanju stednje, 70,00 kn biljega i obja roditelja moraju dati izjavu u centru.
    Naravno biljezi u policiji su 40,00 kn po djetetu.
    Ma grozno i sramota, da za nesto sto smo suprug i ja stavili na banku sada moram trositi vrijeme i svoj novac da bi dobili svoj novac koji je na djetetovo ime stavljen u banku....

bas sam ljuta

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj dancika prvotno napisa Vidi poruku
    Moras se javiti u socijalnu sluzbu prema mjestu stanovanja i uz brda papira i dodatnog troska obrazloziti zato ti trebaju novci.
    Od papira treba uvjerenje o prebivalistu ne starije od 6 mj, rodni list, vjenacni list ako si udata, potvrdu od banke o stanju stednje, 70,00 kn biljega i obja roditelja moraju dati izjavu u centru.
    Znala sam da se može tražiti dozvola CZSS. Sad si mi ti malo detaljizirala i proceduru. Mislila sam da je to jednostavnije i da ne košta...Ne mogu vjerovati ovome kaj si napisala...Taj ko je donio takvu odredbu mora da nema baš tri čiste u glavi...
    Sigurna sam da e i socijalne radnice u Centru križaju...Uz sav onaj posao koji imaju, sad još i to!

Čujem da roditelji masovno vade novce van. U Hypo banci možeš do 01.09. izvaditi sav novac.

I koji je smisao svega ovog?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj dancika prvotno napisa Vidi poruku
    do novaca se realno moze doci, ali postoji procedura.Moras se javiti u socijalnu sluzbu prema mjestu stanovanja i uz brda papira i dodatnog troska obrazloziti zato ti trebaju novci.
    Bez veze
    baš se grizem što još nisam djetetu otvorila štednju i mislim kako bih to trebala pothitno nekako uvrstit u buđžet, ali ovako...
    pa ima li koja pogodnost, kamate moraju biti baš do neba da bih se uz ovakve uvjete u to upustila?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •