-
e da i uvjerena sam da će sve više ljudi štediti doma u čarapi, em ne možeš do novaca kad hoćeš, em je pitanje hoćemo li ga ikad vidjeti kako je sve krenulo u našoj državi
s3ja veliš do 01.09. u Hypo, razmisliti ćemo što ćemo
-
ako sam dobro shvatila - ako mi dijete ima 1000 kn na štednji moram u centar za s.s.?? užas
-
Kada ta odredba stupa na snagu?
Kad sam otvarala racun znala sam za tih 10000 kn i to mi je diglo zivac a ovo je necuveno!!
Treba se nekako protiv toga pobuniti. Kada mi drzava ili CZSS pocnu svaki mjesec uplacivati djetetu na racun onda me mogu pitati sto s tim, ali kad ja svoj krvavo zaradjeni novac stavljam djetetu za nesto, sto god to bilo i da moram nekoga za to pitati e to je vrhunska bezobrastina i tvrdim da je to izmisljotina bankarskog lobija koji je zacjelo velikim svotama podmitio pravobraniteljicu da donese ovakvu odredbu koja odgovara iskljucivo bankama. One ce naime sad jos lagodnije raspolagati novcima mog djeteta i davati ga drugima za dozvoljeno (i nedozvoljeno) prekoracenje i na to kupiti kamate 15% i vise jer ce znati da ja s tim novcima nista ne mogu sve i da zelim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma