Pokazuje rezultate 1 do 50 od 187

Tema: DjeČja Štednja - ograniČenje za roditelje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A sta je sa stambenim stednjama koje su na djetetovo ime? Mi namjerno nismo htjeli klasicnu djecju jer su kamate povoljnije na stambenoj, orocenje je na 5 godina i uplacuje se 10 000 godisnje da bi se dobio puni poticaj od drzave. Dakle, jel zna netko sta je s tim?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas sam razgovarala sa CZSS-om i rečeno mi je da se može dići veći iznos od ovog novopropisanog, ali se mora tražiti njihovo odobrenje, navesti točne iznose i namjene za što će se novac utrošiti. Kao šlag na kraju, traže i račune kao dokaz ....ma mislim stvarno su pretjerali

Moja djeca nemaju štednju,nego im je nedavno isplaćena odšteta od osiguranja ( zbog saobračajke). u međuvremenu smo imali jako puno troškova zbog liječenja i svega ostalog, a račune nisam skupljala i naravno nemam dokaze.

jako sam ogorčena, grozno!

Mogu mislit kako je vama koji ste štedjeli i odvajali za djecu ,strašno!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    A sta je sa stambenim stednjama koje su na djetetovo ime? Mi namjerno nismo htjeli klasicnu djecju jer su kamate povoljnije na stambenoj, orocenje je na 5 godina i uplacuje se 10 000 godisnje da bi se dobio puni poticaj od drzave. Dakle, jel zna netko sta je s tim?
    inače je 5000 kn za maximalni poticaj. Meni su rekli da će se to prebacivati na dječje račune.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •