Ima li netko ideju gdje ima za kupiti ovčje krzno na kojem beba, navodno, jako dobro spava?
Ima li netko tko je to uopće koristio?
U Zagrebu ili negdje na web-u ali da znate da je kvalitetno a ne obojano nekim kemikalijama ili slično...
Ima li netko ideju gdje ima za kupiti ovčje krzno na kojem beba, navodno, jako dobro spava?
Ima li netko tko je to uopće koristio?
U Zagrebu ili negdje na web-u ali da znate da je kvalitetno a ne obojano nekim kemikalijama ili slično...
cini mi se da sam vidjela u Kiki na odjelu tepiha, u prizemlju. stoji izlozeno u blizini lifta.
evo meni je upravo danas stiglo jagnjece krzno za bebu i odusevljena sam
ne znam da li mozes da narucis preko amazona, evo ti link:
http://www.amazon.de/Kaiser-Naturfel...157572&sr=1-10
kaiser je dobra firma, nema stetnih materija, cijena na netu je bila 89eur a u radnjama je oko 130eur!
ima raznih krojeva, meni se najvise svidja klasicna vreca za spavanje, u dva dijela spojena rajsferslusom, odlicna za u kuci i za kolica za bebu. good luck![]()
P.S.
neka javi neko ako zna kako se krzno najbolje pere/odrzava?
postoji neki specijalan blagi deterdzent za jagnjece krzno, ali mozda ima nesto prirodnije??
A koje je objašnjenje da na tome beba spava bolje nego na drugoj podlozi? Meni nema neke logike. Beba će ili spavati ili neće. Da se prodaje ljudska koža (još po mogućnosti sa imitacijama sisa), još bi mi i imalo logike da će beba na njoj spavati bolje![]()
Vuna je odličan izolator pa bebi ne bude ni vruće ni hladno već vrlo ugodno za spavanjac.
Ne znam da li bebe spavaju bolje ili losije, ali odlicno odrzava temperaturu tela, malih beba u kolicima, zimi.
Moja prijateljica je radila kao siterka u Svedskoj i kaze da se tamo jagnjece krzno cesto koristi.
Posljednje uređivanje od vissnja : 11.09.2010. at 11:27
Kika na odjelu opreme za bebe, ako znaš gdje stoje kolica i torbe za dječje potrepštine. Tamo su izložene posve na vrhu stupa s torbama. 339,00 kn, piše da je 100% ovčje krzno.
je li zna iko kako se krzno najbolje pere? po mogucnosti bez deterdzenta?
netko je prije par mj na temi o ovčjem krznu/vuni stavio link na neko gospodarstvo na moru gdje se krzno može kupit, ali sad to ne mogu naći
ako tko ima info o tome, please napišite
U Zatonu obrovackom postoji restoran Anita gdje mozete kupiti koze, pojma nemam koliko kostaju , sveki je kupila za moje klince.
kupili na kraju u sloveniji u nekom njihovom ducanu sa baby opremom za 35 E
žao mi što nismo u RH
nisam ga pokušala prati, ali i mene zanima pa pratim..
Mi smo ga kupili lani u kiki po 399 kn. Jako ugodnoNisam ga ljeti stavljala u kolica ali vidjela sam ih dosta koji jesu, navodno je ugodnije od textila od kolica (ali ja sam se bojala da će joj biti prevruće u krznu, tako i tako se jako znoji)
FYI
ima ga za kupiti na štandovima u Bogovićevoj u Zagrebu
300 kuna komad ili 500 kuna 2 komada