Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Moja mala pahuljica

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno Moja mala pahuljica

Baš kao što glasi i naslov " moja mala pahuljica " ima 12 mjeseci i 15 dana teška je svega 8kg, a visoka 70cm. Inače je veoma živo i aktivno dijete, propuzala je sa šest mjeseci a prohodala prije nego je napunila godinu. Super jede, spava i sl. ali jednostavno je pahuljica, ne mislim da nešto nije s njom uredu ali me jednostavno zanima da li još neko ima ovako malu pahuljicu koja nikad ne miruje ( naravno osim kada spava ). Znam da je bilo dosta priče na ovu temu ali ipak molim one koje imaju sličan primjer da se jave.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Jeste li ti i muz sitni? Mozda ima problema sa hormonom rasta? Ne zelim te plasiti, ali imam primjer u okolini pa zato mi to pada na pamet.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moja starija kcer je sa godinu dana imala 8kg i sada sa pet godina ima 16kg. Zivahno je, motoricki napredno dijete, jede sve, ali kako je stalno u pokretu nema joj se sto primiti. Dokle god je djetetovo stanje uredno( prati svoju krivulju rasta, ne pobolijeva cesto, normalno se ponasa) nemas razloga za brigu. Uzivaj u Pahuljici!!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala na ovakvim toplim riječima

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moja starija kci rodjena je s 2,5 kg, a s 15 mj. imala je 8.5 kg i oko 74 cm. Sad sa 6 i pol g. izgleda isto ko i vrsnjaci.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala puno na ohrabrujućim informacijama

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I ja imam pahuljicu (baš ju je netko jednom i nazvao tim riječima) koja, doduše, nije tako živahna kao tvoja, ali je pahuljica. Mislim da je sa godinu dana imala otprilike 8,5, možda 9 kg. Ne brini!

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

moj mali ima 14 mjeseci a daj Bože da je nakupo 10 kila! A dug je preko 80!
    Isto vrlo aktivan (osim kad spava)

Neki dan mi u ambulanti sestra pokaže curicu koja sa 18 mjeseci još nije nakupila 10 kila a sa malom je sve u najboljem redu. Sve je to tako individualno ...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

MI smo sa 12 mjeseci imali 7,600 Sad sa dvije godine i 5 mjeseci imamo 10,600. Super imunitet. Zdravi i aktivni. Ja niš oko toga više ne brinem...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    MI smo sa 12 mjeseci imali 7,600 Sad sa dvije godine i 5 mjeseci imamo 10,600. Super imunitet. Zdravi i aktivni. Ja niš oko toga više ne brinem...

I samo da dodam da smo rođeni sa 4,200

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i moj je bebo pahuljica
    dobro, ne bas prevelika, ali uvijek nam je falilo na kilazi.
    dojila sam ga do nedavno (sad ce napuniti godinu dana), dohrana je isla trapavo, a i dan danas se borimo, mora biti tocno njemu po mjeri i nikako drugacije.

dakle rodjen sa 3300g, 49 cm
    6 mj oko 6200g - dakle nije bas udvostrucio porodajnu
    a sa godinu dana cca 9300g ce imati. dakle opet nece utrostruciti porodajnu tezinu.

ali je vesel, neam mira niti sekunde, stalno u pokretu

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Samo da se priključim svoju Pahuljicu ostalim pahuljama,sada ćemo imati 14 mjeseci broj 74 i jedva 9 kg(to je dobro našopam i napijem prije nego li je izvažem),ali je sva vrckava i nestašna,spava svega 2 sata preko dana i hvala Bogu cijelu noć.Malo mi je teško kada vidim sve te bumbare oko nas ali tješim se da je ona jedna zdrava kokica,kako je mi od milja zovemo.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moji su oboje propuzali sa 6-7 mjeseci, s godinu dana jeeedva navukli 9 kila, prohodali malo iza godine dana, ali stalno u pokretu.
    Nisam ih nikad smatrala previše sitnima. Meni su oni normalna zdrava djeca. I njihovi vršnjaci su uvijek bili tu negdje po veličini.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi sa 12 mj imamo 9100 i nosimo 74 jedva neke stvari 80, nogica 19.

Rođene sa 4220 ali jadnostavno je sitan ali imunitet za sada super,KUCKUC

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •