Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Pedijatar?

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Pedijatar?

Bokić. Ja sam mlada mama - dijete mi je tek tjedan dana staro.
    Kako da se prijavim pedijatru? Prema mjestu stanovanja ili moram tražiti sama? Imate li kakve preporuke za nekog dobrog pedijatra u Zagrebu? Bilo bi zgodno da je negdje u blizini Vrbika (Kruge, ili Trešnjevka ili nešto slično) Je li oni isto mogu odbiti dijete kao i doktori za odrasle ili ne?
    Mene to sve jako zbunjuje i opterećuje...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mogu te odbiti ako imaju previše pacijenata. To je kod nas bio velik problem i mm je išao od jednog do drugog pedijatra i moljakao da nas prime. Nadam se da je to kod vas bolje.
    Nadam se da ćeš dobiti par preporuka a onda pošalji tm-a ili nekog drugog da se s time zeza
    Čestitam na bebici

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala na čestitci.. Ma joj, mene to sve tak umara - umjesto da uživamo u bebici moramo se zezati sa administracijama i doktorima... A sad ti traži po cijelom gradu... Ne znam zašto općenito to ne može nekako biti zregulirano da u pravilu budeš po mjestu stanovanja razmješten i bok!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i ja ti čestitam na bebici

nama su rekli da odemo u dom zdravlja u koji pripadamo po mjestu stanovanja i da se prijavimo kod pedijatra kod kojeg želimo. Dal smo mi imali sreću ili pedijatar ne smije odbiti ne znam, ali mi smo dobili onog kojeg smo željeli,a kada sam drugi put rodila nisam niti pitala da li ima mjesta već sam samo donjela papire . S obzirom da pedijatri svake godine gube određeni broj djece morali bi uzimati i nove, kaj ne? Ak u tvom DZ nema mjesta nazovi ministarstvo pa se raspitaj. Sretno!!!

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Tisa-Iskra prvotno napisa Vidi poruku
    Kako da se prijavim pedijatru? Prema mjestu stanovanja ili moram tražiti sama? Imate li kakve preporuke za nekog dobrog pedijatra u Zagrebu? Bilo bi zgodno da je negdje u blizini Vrbika (Kruge, ili Trešnjevka ili nešto slično) Je li oni isto mogu odbiti dijete kao i doktori za odrasle ili ne?
    koliko znam u zagrebu je praksa da se male bebe ne odbijaju.
    naš pedijatar prima sve novorođene, a starije ne.

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Tisa-Iskra prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je moja preporuka
    http://www.badem.hr/drjovancevic/

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da nije otišla u mirovinu preporučila bi dr Hečimović u DZ Kruge...e sad kakva je njena zamjena ne znam ...još nismo bili ove godine...
    Možda netko zna koja je dr zamjenila dr Hečimović?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ardnas prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je moja preporuka
    i druga smjena je dobra, Dijana Pustišek

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    i druga smjena je dobra, Dijana Pustišek
    Nije Pustišek, nego Puževski, da ne bi bilo zabune

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala curke.. Rekla mi je na kraju i patronažna da se samo javim u DZ Kruge.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Nije Pustišek, nego Puževski, da ne bi bilo zabune
    hvala na ispravci, bila sam u mislima na drugoj strani.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ardnas prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je moja preporuka
    Dr. Jovančević je moj profesor na faksu i zaista je predivan čovjek i liječnik. Nažalost predaleko mi je, inače bi i moja djeca bila kod njega..

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da ne otvaram novu temu, da li zante da li je i koliki je problem kad odabrana pedijatrica daje uputnicu za pedijatrijski pregled u bolnici? ja nisam zadovoljna sa svojom pedijatricom ali nam je jako blizu i maleni je dosad bio zdrav pa nije bilo nikakvih nesuglasica, u zadnjih mjesec dana se malo česšće vidjamo pa nisam prezadovoljna liječenjem i jučer sam je molila uputnicu za bolnicu kako bi mu tamo izvadili krv i brze obavili pretrage, da bi mi dobro naglasila da se"to tako ne radi". srecom, sve smo obavili i sredili u bolnici relativno kratko bez ikakvih problema.

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Dr. Jovančević je moj profesor na faksu i zaista je predivan čovjek i liječnik. Nažalost predaleko mi je, inače bi i moja djeca bila kod njega..
    X Prekrasan čovjek i stručnjak!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lutka prvotno napisa Vidi poruku
    da ne otvaram novu temu, da li zante da li je i koliki je problem kad odabrana pedijatrica daje uputnicu za pedijatrijski pregled u bolnici? ja nisam zadovoljna sa svojom pedijatricom ali nam je jako blizu i maleni je dosad bio zdrav pa nije bilo nikakvih nesuglasica, u zadnjih mjesec dana se malo česšće vidjamo pa nisam prezadovoljna liječenjem i jučer sam je molila uputnicu za bolnicu kako bi mu tamo izvadili krv i brze obavili pretrage, da bi mi dobro naglasila da se"to tako ne radi". srecom, sve smo obavili i sredili u bolnici relativno kratko bez ikakvih problema.
    U principu se to ne prakticira, osim ako neki specijalist kojem ideš izričito traži vađenje krvi u bolnici. Pedijatri imaju svoje domove zdravlja u kojima se to radi na internu uputnicu.

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala ti sirius
    ma u biti je unatoc terapiji, malecki bio u petak visoko ferbilan pa sam pošla do nje i rekla da hocu drugo misljenje i da mi da uputnicu za bolnicu i za vadjenje krvi. htjela je da podjem u dom zdravlja pa da cekam nalaze sto sam odbila jer je mališ stvarno jako pao. u bonlnici je dobio dg-upala pluca (pluca- koja ovu njegovu pred. uopce nisu zabrinula) i drugu terapiju. bilo je u cekaonici nekoliko majki sa djecom koje su mi rekla da one kad je dijete lose, ni ne idu kod svoje pedijatrice nego odmah u bolnicu jer je sve puno brze gotovo (bar je to tako kod nas) a ja uvijek da se ne bi nekome zamjerila idem sve po redu (evo, do ovog puta). mislim, sto kad stvarno zelimo drugo misljenje? trebali bi poci na privatni pregled?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja obično idem svojoj doktorici i jako sam zadovoljna, međutim par puta mi se desilo da je mo bila loše kad dr. nije radila a ja nisam htjela čekati sutradan nego pravac hitna. ako želiš drugo mišljenje odeš na hitnu. Vidim da si napisala da ti je dr. jako blizu što je naravno super, ali možda da ipak razmisliš o promjeni. Možda ima još netko u blizini s kim bi bila zadovoljnija.

Lutka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ma da. rossa, trebam se malo raspitati pa eventualno mijenjati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •