Pokazuje rezultate 1 do 50 od 81

Tema: anovulatorni ciklusi - koji su simptomi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ciklusi traju oko 2 mjeseca. Tako su se ustalili neko vrijeme nakon poroda. Prije je bilo još gore, išla sam na razne pretrage i dobila razne dijagnozice da bi mi na kraju rekli da je valjda sve ok. Onda sam ipak ostala trudna, i tu je priča stala na neko vrijeme, a sad počinje ispočetka.
    Iscjedak imam tu i tamo, ali teško mi je povezati je li to zbog plodnih dana.
    Ovulacijsku bol ne osjećam. Ili je ne registriram.
    To bi bilo lakše pratiti kad bih znala koji su mi plodni dani, ali eto ja se tek uhodavam s maybe baybijem, neka tri ciklusa iliti pola godine i sad sam tek došla do toga da mislim da znam kad su.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bok!!!!!! Ja imam slićan problem kao ti ,imam već sina od 7 god za kojeg smo se poprilićno namućili, a sad bi htjela drugo djete menstruacije su mi neredovite svakih (29-35) dana ,a iscjedak imam svaki dan i to ogromni ovulacijku bol ne osjećam tako da plodne dane nemogu sama nikako odrediti i baš se mislim da uzmem maybe baybe a vidim na forumu da su mišljenja podjeljena nekima je pomogao a nekima ne !!!! Šta ti misliš ?????? i dali itko zna dali postoji kakav test za utvrđivanje spola prije zaćeća ,jer u apoteci su mi rekli da maybe baybe to može ???????????

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •