-
Pomikaki, moje iskustvo:
Ovulaciju nikad ne osjećam. Kako sam godinama pratila bazalnu , lh trakcie i svašta, znalo mi se učiniti kako je osjećam (ali mislim da je to iz glave) . I ovulacija ti vrlo kratko traje, ako ti se ruptura dogodi recimo tijekom noći , ni ne možeš ništa osjetiti...
ZApočela sam s Maybe baybe....Nije od velike koristi...
Prešla na lh trakice... Ako se odlučiš na njih naruči preko interneta, jer u ljekarni su puno skuplje i ima ih samo 5 u kutiji, a s obzirom na tvoje duge cikluse tebi premalo...
No, najbolje ti je mjeriti bazalnu, svako jutro , svakog dana u isto doba , čim se probudiš, prije bilo kakve aktivnosti, čak i ležanja u krevetu, toplomjer u usta (ja sebi kupila živin, iako se mnogi kunu da je i digitalni ok)... Paraleleno kontroliraš i cervikalnu sluz, i ne možeš promašiti...
možeš zapisivati u tablice (ima ih po netu), ali ja ti preporučam stranicu http://www.fertilityfriend.com/ gdje se registriraš i upisješ (svaki dan bazlanu temp. opis cervikalne...) ...
DObiješ i upute koje ti šalju na e mail, pa nakon par mjeseci postaneš potpuni maher....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma