-
Cure, pliz, i meni odgovor na jedno pitanje u vezi ovulacije... ako trebam to negdje dalje pitati na forumu, slobodno me pošaljite tamo.
Naime, ja oduvijek znam kad mi je ovulacija, podatak o ovulaciji si uvijek pišem gdje i podatak o menstruaciji. Znam po dvije stvari: neugodna bol, pritisak, vrlo često osjetim jel lijevi ili desni jajnik ili me generalno boli kao da ću, recimo, dobiti za dan-dva. Osim pritiska/boli, imam i taj bjeljanak-iscjedak, dan-dva, osjetim ga i unutra, a kamoli kad izađe van. Znam kad je proziran, kad promijeni boju i postane mutniji. Od kad sam rodila, imam puno obilnije menstruacije i dalje 31-33 dan imam cikluse, a ovulacije su postale dosta bolne (kao i početak menstruacije). No, i dalje imam i iscjedak. Zapravo, sve je kao prije, samo je intenzivniji osjećaj. Ovulacija mi nikad ne dođe točno u taj neki dan, ali ne dođe mi nikad ni menstruacija.
Sad dolazimo do mog pitanja. Je li moguće da imam i tu bol i taj iscjedak, a da nisam plodna? Ili je ta bol/bjeljanjak dokaz da si plodan? Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma