Rođendan se bliži pa se moramo pripremiti. Prošle godine smo slavili u Rođendaonici Havana,ali me zanima što se još nudi i kakva je usluga. Ne idemo baš po rođendaonicama, pa pomozite!![]()
Rođendan se bliži pa se moramo pripremiti. Prošle godine smo slavili u Rođendaonici Havana,ali me zanima što se još nudi i kakva je usluga. Ne idemo baš po rođendaonicama, pa pomozite!![]()
moltonko, kod interspara.Mi smo se znali tamo zaletiti na igranje par puta, a ove god je od tamo šeficu u vrtić posjetila snjeguljica za rođendan na opće oduševljenje prijatelja i teta.
Mi smo prosle godine slavili u ulici sv.Ane.
Bili zadovoljni ovdje ti je malo podataka koje sam lane skupljala:
http://forum.roda.hr/threads/44538-G...djendan-Osijek
Vidim da ima i neka rodjendaonica u Jegerovoj - Žabica. Ali nemamo iskustva s njom.
Posljednje uređivanje od sasana : 18.08.2010. at 17:59
Hvala sasana.
Ima li tko da je baš slavio rođ u Moltonku?
Ova Žabica mi je isto zanimljiva.
Meni odgovara da je sve njihovo, da ništa ne moram nositi. Iovako imam dosta posla oko proslave za rodbinu.
Mi jos nismo bili na takvim rodjendanskim proslavama ali evo da prijavim da sam vidjela neku rodjendaonicu u Divaltovoj, tamo iza kruznog toka prema seceranskom zidu. Nemam bas nikakvih informacija o njoj ali evo, mozda netko nesto zna...
Podižem temu. Ima li netko iskustvo s rođendaonicom u Hotelu Osijek? Treba mi neki prostor gdje mogu biti i odrasli i djeca,nas 20.
Frendica je pravila proslavu u Hotelu Osijek i bilo je genijalno.
Preporučam.
Iako je, koliko vidim po svom djetetu, najviše bio zadovoljan sa Moltonkom i Havanom.
Veliki prostor, super tete, svega i svačega od igračaka.
Ima i u donjem gradu jedna lijepa rođendaonica, tamo mu je isto bilo super.
Bili smo i u Sv. Ane... super animatori,ali mali prostor .
Žabica nam je 100 metara od zgrade, ali tamo još nije bio.
Što misliš koja bi rođendaonica bila najprikladnija za manje klince? Nama je ovo treći rođendan,a biti će još petero djece,svi 2 i 3 godine? Nisam još nikada slavila u takvom prostoru pa ne znam što da očekujem. Zanima me kakvih igračaka ima u Hotelu Osijek,a kakvih u drugim prostorima? I još mogu li se donijeti svoji kolači,a hranu bi naručila.
Moltonka je definitivno najljepši prostor, sa najvećim izborom igračaka i najbolje prilagođen djeci bilo kojeg uzrasta.
Čini mi se da Hotel u tome ipak zaostaje, moja frendica je tamo super prošla glede svega jer joj muž radi u hotelu.
Mislim da nije za tako male.
Glede hrane ne znam ništa za nigdje, ali mislim da je sve po dogovoru.
Znam da je Moltonka od 800 kn pa na dalje, ovisno o paketu koji uzmeš.
Pod hranu ti tu spadaju uglavnom samo grickalice,torta i sokovi, tako da ne znam što bi ti sama extra donosila.
Najbolje bi ti bilo nazvati tih par rođendaonica ili otići vidjeti prostor i dogovoriti se.
Moltonko rezerviran!
Veselim se rođendanu ko malo dijete!
Traktorka hvala na informacijama![]()
Super! I nema na čemu, dobar provod želim.