Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Ostala bez porođajnog dopusta za 3 djete- i to je moguće

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Ostala bez porođajnog dopusta za 3 djete- i to je moguće

Prije 3 godine sam rodila 3 dijete i nisam dobila ni lipe porođajnog. Bila sam u radnom odnosu 2 mjeseca kada sam otišla na bolovanje i tu mi je komisija poništila sva moja prava. Poslije toga sam tražila kao nezaposlena majka porođajni dopust -no ni tu nije bilo sreće jer se nisam javljala svaki mjesec na zavod za zapošljavanje. To mi je malo smiješno jer je mene uhvatio zakon koji se promjenio-prije je nezaposlena majka imala pravo na porođajni iako se nije javljala svaki mjesec. Dala sam na Upravni Sud poništenje radnog odnosa no oni ni danas nisu riješili moj sluća naspram toga što sam slala požurnice. Da li mi možete dati koji savjet što još mogu napraviti jer se ja ne mislim predati- SVAKA MAJKA IMA PRAVO NA POROĐAJNI

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja se slažem da svaka majka (tj. svaki roditelj) ima pravo na porodiljni ali mislim da si se malo neozbiljno postavila u početku cijele priče i da se nisi dovoljno informirala. Žao mi je što ti se situacija iskomplicirala.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se slažem da svaka majka (tj. svaki roditelj) ima pravo na porodiljni ali mislim da si se malo neozbiljno postavila u početku cijele priče i da se nisi dovoljno informirala. Žao mi je što ti se situacija iskomplicirala.

Stvar je u tome što ja nisam bila upućena u prava i zakone , a sve one koje sam pitala i koji bi trebali znati (pravnici, knjigovođe i čak radnice koje rade u HZZO) nemaju blage veze. Sada znam kako sve to funkcionira i to mi se nebi sigurno više desilo ali ja se ne predajem jer svaka država treba poticati natalitet jer bez djece nema ni države. Ja se nadam da će se na Upravnom sudu naći netko tko će riješiti pozitivno moj slučaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •