kuham, perem, preglam i spremam sama od kad sam došla iz rodilišta i sve stignem - ipak mislim da je to stvar organizacije.
šefica spava do 7,30, nekad 8,00
mm i ja se budimo oko 6,30 u miru popijemo kavu a kad on ode raditi malo prošetam usisivač po stanu, pospremim i nešto prigricnem.
kad se ona probudi - presvučem ju i dam joj papati. Nakon toga jutarnja šetnja, čitaj: odlazak u pekaru i po namirnice do konzuma...

dok se vratimo šefici se spava, malo se mazimo, papamo i ona zaspe

za to vrijeme skuham ručak (u slučaju da joj se ne spava-opet je na baby gim-u i igra se a ja opet stignem kuhati, malo sam s njom-malo za štednjakom a poslije kuhanja idemo obje nanati

)
nakon popodnevnog spavanja mm i ja ručamo, onda i ona papa pa se nosamo, mazimo, igramo, plačemo..u biti radimo što njoj odgovara i naravno, opet u šetnju.
nakon šetnje okupam ju, nahranim i stavim ju spavati oko 21.00 (imam sreću jer ju ne uspavljujem nego sama zaspi) i onda perem suđe jer nikad ne idem spavati a a da me ujutro dočeka prljavo suđe u sudoperu (skupljam ga tijekom dana), jednom tjedno peglam, očistim kupaonu i slične stvari. stignem i gledati tv, družiti se s mm

idemo spavati oko 23.30
Ono što sam htjela reći je to da nemam pomoći sa strane
svekrva je starija i bolesna i ne živi s nama a mama mi je 200 km daleko od mene. Doslovno sam prepuštena samoj sebi i zato sam sve morala staviti pod kontrolu jer se na nikoga ne mogu osloniti. MM je privatnik i radi od jutra do sutra, a ja sam sa šeficom skoro cijeli dan sama.
Smatram da kad bi imala nečiju pomoć bila bi opuštenija jer bi uvijek imao netko umjesto mene nešto napraviti a ovako nema nitko osim mene i sve stignem!!!