jes da je danas 13-ti, al nema veze
u 11,15 mislite na mene
jedva cekam :D
kad se vratim ispricam vam kak je bilo!
jes da je danas 13-ti, al nema veze
u 11,15 mislite na mene
jedva cekam :D
kad se vratim ispricam vam kak je bilo!
Ma, biti će sve u redu Mukice, jedva čekam da nam javiš kada to obaviš.
Ja ću misliti na tebe u pauzama između poziva![]()
Muki, samo hrabro.
Nije tak strašno.
Mislim na tebe![]()
![]()
((Ja upravo stigla sa razgovora u CZSS. ))
Mukice![]()
mukice![]()
![]()
Muki, jel sve prošlo o.k. ? Vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
eto me
trajalo je sve skupa 5 minuta na sudu jer imaju sprancu po kojoj to rade
utvrdjeno je da ostajemo kod zahtjeva
slazemo se da postupak za posredovanje provede CZSS Samobor
sporazumni smo da djeca zive s majkom
rijesili su
da ce postupak posredovanja provesti CZZS
da protiv te odluke nije dopustena zalba
da smo duzni u roku od 15 dana od dana dodnosenja te odluke pokrenuti postupak posredovanja
da je posredovatelj tj. CZZS duzan u roku od 3 mjeseca provesti i okoncati postupka posredovanja
da je posredovatelje duzan strucno misljenje dostaviti bracnim drugovima u roku od 15 dana od okoncanja posrupka
a ako bracni drugovi strucno misljenje CZSS-a u roku od 1 godine ne dostave sudu smatrat ce se da je tuzba povucena
eto!
otisli smo odma' na CZSS, al imaju pauzu pd 11,30-12 pa je MUBM demonstartivno odjurio i rek'o nek si ja to sama obavljam da ne bu njega vise niko... khhm.. jelte...
znaci jos postupak na CZSS
pa cekat njihovo rjesenje tj. strucno misljenje pa onda opet na sud odnjet misljenje
pa ce oni na susu valjda opet sazvat neko rociste
8) znaci, ti si korak ispred meneMaja prvotno napisa
molim te, a koja je ovo skraćenicaMukica prvotno napisa
![]()
da li U znači: ubuduće
~~~~~~~~~
za sve sljedeće korake
mozda i dva. 8)Mukica prvotno napisa
cini mi se da ce nas postupak zavrsit svjetlosnom brzinom.
Ne usuđujem se pitati koju mogućnost zapravo skriva ovaj post.
ne zapravo, jer kod nas je nekim čudnim slučajem obrnuto, pa obavljamo centar prije prvog ročišta. ne znam da li to znači da bi moglo već na prvom ročištu biti gotovo ako dostave mišljenje, al to bi bilo lijepo...Mukica prvotno napisa
mislim da bi, ako procedura nakon misljenja CZZS dalje ide kao na sudovima u zagrebackoj zupanijiMaja prvotno napisa
Mi smo prvo dobili mišljenje socijalaca i na prvom ročištu je sve bilo gotovo. Čak smo potpisali da se odričemo prava žalbe pa je odluka suda odmah bila pravomoćna. Barem je nešto u tom braku prošlo bez peripetija!!!Maja prvotno napisa
![]()
Curke, želim vam puno sreće!!!
100 posto. Citiram iz Presude: " POUKA O PRAVNOM LIJEKU: Ispuštena kao nepotrebna jer su se stranke odrekle prava na žalbu. PRESUDA PRAVOMOĆNA DANA x. y. xxyx. ( op.a. dan kada smo imali ročište ) "egemama prvotno napisa
Velika slova u ovom slučaju nisu vikanje, već sam doslovno citirala.![]()