Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Tečaj dojenja

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Tečaj dojenja

Da li netko možda zna kada se održava prvo slijedeći tečaj dojenja...čini mi se da je zadnji bio u 8 mjesecu...i možete mi ukratko opisati kako izgledaju i koliko traju?

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

arena, pretpostavljam da misliš na rodinu malu školu dojenja. bit će u rujnu, a datum i vrijeme će biti objavljeni na portalu i na forumu i to dovoljno rano da se stigneš prijaviti.
    mala škola dojenja traje 2 sata, partneri su dobro došli. u prvom dijelu dvije rodine savjetnice pričaju malo o dojenju, a potom slijede pitanja i odgovori. uglavnom, bude prekratko za sve što bi se moglo reći o dojenju i za čuti sva pitanja.

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Možda nije tema, ali ja moram reći da je Mala škola dojenja bila najbolji mogući izvor informacija, i zahvaljući njoj i savjetima i informacijama Iz rodina kljuna dojimo.

Preživjeli smo soor, ragrade i krivi položaj, temperaturu, gljivice na guzi, skokove u razvoju (i upravo nam traje ovaj sa tri mjeseca)... davno bi odustala, možda čak ne bi niti počela, jer na žalost u svojoj okolini nisam imala prilike vidjeti dojeno dijete, tako da nisam ni imala nekog za podršku. MM je bio sa mnom na tečaju i kada mi je bilo najteže on je bio smiren. Hladne glave nam je pomagao i ohrabrivao me. Jer informacije - daj mu vode i čaja, mlijeko ti je slabo, daj mu dudu, dojilja ne smije jesti ovo i ono, bombardiraju nas sa svih strana. Pod utjecajem hormona i u želji da našem djetetu bude što bolje ponekad odustajemo od onog što stvarno je bolje za našu bebu kao i za nas same.

Zato svi oni koji mogu neka idu u malu školu dojenja. S njom sam dobila sigurnost i shvatila da ja to mogu. Moje su grudi stvorene da bi dojile dijete.

Isprike jer ovo stvarno nije tema, ali moja sreća i zahvalnost što dojimo je neopisiva i želim to podijeliti sa svima.

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

slavonka2 to je tako lijepo čuti!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Daaaa, to je stvarno lijepo čuti. Ja sam nakon prvog poroda imala strašnih problema sa dojenjem, tako da sam jedba izgurala mjesec dana. Sada bih se htjela maksimalno dobro pripremiti sa nadom da će ovog puta stavri biti drugačije, zato me i zanima tečaj i nikako ga ne bih htjela propustiti...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mala škola dojenja održati će se 23.09. u zagrebu. prijave će se primati otprilike tjedan dana prije.
    broj telefona za prijave i točan početak održavanje radionice biti će objavljeni na rodinom portalu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •