Sad mi je lakše..hvala na ohrabrenju
!
Molila bih vas pomoc...eto i ja se moram vratit na posao a moja mala mrva ima 10 i po mjeseci.Nije problem sto se vracam...jer sam se tako vratila i sa prvim pa ga produzeno dojela do pune dvije godine.Problem je u tome sto 1.10. moram ici na poslovno putovanje 10 danaa htjela bi nastavit dojit.Da li je to moguce i kako to postic?
uf, mislim da nikako. osim da bebu i muža uzmeš sa sobom pa da ga on čuva dok ti radiš. drugačiji način ne vidim osim da odgodiš put.
btw. ja se vratila na posao nakon 9 mjeseci i moj ljupki sin koji se nikako ne želi uspavati bez sise, sada tati zaspiva u kolicima ili ga nosi. eto bez ikakvih problema. nadam se da će tako i ostati![]()
lionne hvala ti puno na trudu,na korisnim savjetima i linkovimaZalihe nazalost ne mogu radit jer to nikad mi nije islo za rukom.Mlijeko mi krene iskljucivo kad Roki vuce, sa izdajalicom nikad...pa cak ni kad je laktacija najjaca na pocetku,prsi tvrde a ja ne bi uspila izdojit ni 10ml.A cisto sumnjam da bi izdojeno mlijeko pio.Probala sam i to sa malom kolicinom pa je odbio.Ne preostaje mi nista nego nosit izdajalicu sa sobom pa pokusat tako odrzat jer put nikako ne mogu odgodit a mm u isto vrijeme ide na brod tako da smo stvarno u gadnoj situaciji.
icyoh eto kad vidim da si uspila uljevas mi pozitivu da mogu i ja!Pokusat cu pa sta bude...Dosta cesto doji pa se nadam da cu to lakse uspit odrzat,samo da me ne uhvati upala![]()