Zna li netko, please.....??????
Zna li netko, please.....??????
Mislis li na elektricnu sjeckalicu ili stapni mikser? Bas smo danas dobili reklamu iz Konzuma, bit ce akcija od 23.8. do 5.9. stapni mikser za 149,99kn, dobijes i posudu za miksanje i sjeckalicu i mutilicu, ima 2 brzine i elektricna sjeckalica za 69,99kn, zapremina posude o,6l, 2 brzine. Oboje od firme TRISTAR
na mislim na to, mislim baš na električnu pasirku ovo http://www.rist.hr/_data/modell_images/1917500.jpg
ma nema je u ponudi on line, poslala sam im mail da vidim koliko košta
ako ti treba za rajčicu, ja sam se pomogla sa sokovnikom![]()
Odlično funkcionira,
samo ja sam kožu ogulila prije negoli sam stavljala u sokovnik
i onda sam još taj kao ostatak sa košticama par puta pustila kroz njega jer je ostalo još 'mesa' tu
ipak je to sokovnik, pa ne odvaja u sok što je gušće,
ali je super za razliku on procesa koji ima moja mama kad kuha paradajz sos
Pa nisu one ručne pasirke tak loše, barem meni za pasiranje paradajza nije trebalo puno vremena. Doduše, prije kuhanja sam paradaj malo stavila u multipraktik da ga samelje (lakše i brže se onda skuha), a i bilo je lakše pasirati
Ali ovo s sokovnikom zvuči čisto ok, obzirom da je paradajz tekući i samo bi sjemenke trebale ostati. Ali ne vidim zašto ne stavljati s kožom, u naš sokovnik uredno stavljamo voće s kožom i on to naprije samelje i procijedi i pasira.
Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 22.08.2010. at 22:09
nije to to, barem meni..pasirka propasira sve ostane samo kožica i pokoja koštica..kad imaš ohohoho kg za spasirati onda bi dobro došla ona na struju ako me razumijete
Posljednje uređivanje od Anemona : 23.08.2010. at 09:05
ma ne mora se koža guliti, naravno da ide i s njom
ja sam gulila jer imam samo volovsko srce od paradajza,
a njega kad prerežem na pola, polovica kože mi ostane na nožu, koliko se lako guli
Moram se požaliti u duhu teme, da je naša stara, hvaljena, drvena pasirka neki dan otišla u vječna lovišta.
Bili smo prisiljeni pasirati na onu malu limenu iz Metro - a i moram reči da kad smo se priviknuli na nju, ide sasvim ok.