na kraju trudnoce bila sam tako teska i troma, boljela me svaka kost.. tako je bilo i u nedjelju,11.12.05. pa da me malo oraspoloze mama mi je donijela njoke sa divljaci za veceru a muz mi je skuhao malo crnog vina..
ni t od trudova... oko deset do dva ujutro probudi me lagani prasak.. kao da je palo jaje sa stola...skocim u krevetu, onako bunovna i mislim: otkud jaja na stolu?
opet lagani kvrc....kvragu to nije jaje, ode moja voda!!!!
dignem se i lagano se pocnem oblaciti, mislim si ima vremena...
jedan, drugi i treci trud u razmaku od po 5 min i strasno jaki... uh, moglo bi to bit brzo....budim muza i govorim kako moramo na hitnu, ja nemama uputnicu...
do hitne jos dva jaaaako zestoka... kazem muzu, cuj idem ja s hitnom a ti idi za nama autom...
na hitnoj nema kola, vec su u puli....šta sad, mene dere jako, neznam vise hocu li stic do pule svojim autom...kaze doc, ostanite ovdje pa ako treba, rodite tu....
sorry braco, ipak nemam toliko povjerenja u njega....
muz pali auto i picimo za pulu do koje ima oko pola sata normalne voznje....
pred ulazom u grad crveno na semaforu pita muz sta cemo... VOZI, rodit cu u autu ako stane...
sreca nije bilo prometa...
vec ne mogu vise, dijete zeli van..
na prijemu sestra hoce uzet podatke, al ja vicem nema vremena, dijete izlazi!
vozimo se liftom na cetvrti gdje su radjaone, a lift spor ko godina.....
vjesam se muzu na skafander, boli, rastura jer je glavica vec na samom izlazu....ni ne sjecam se kako sam dosla do stola za radjanje..
znam jedino da su me jedva skinuli jer sam bila u trenirci i da sam je u jednom i pol tiskanju izbacila... malkosu me recnuli i to je bio kraj price...
a o pothladjivanju i inkubatoru drugom zgodom....