Jesi ju kupila?
Posudiš?!?![]()
Ja čitala, tj-preletila pogledom svih 10 na engleskom. Naspram serije, jako slabo, sva sila likova se pojavljuje, ne stigneš ih popamtiti, u seriju su ugurali osobine po par likova u jednu osobu, što je puno bolje i lakše za pratiti. ovo je prvi put da mi TV uradak bolji od pisanog dijela. Pogledala sve epizode, i istina je, zadnja iz sezone broj 3 će biti tek onu slij.nedeljua do lipnja slijedeće godine, kad kreće sezona 4, ništa...
![]()
![]()
I naravno, i ja sam za plavušana, pri izboru između B.i E. mi pomoglo i to što sam pročitala knjige, što će reći da ja znam šta bude bilo dalje, al vam neću reć
A i pitanje je koliko će serija pratiti same knjige, pogotovo zato što su u RL Sookie i Bill zaručeni, tj. glumci koji ih glume.
Posljednje uređivanje od Djenka : 03.09.2010. at 14:47
i mene zanima sto ce biti u seriji obzirom da znam sto bude dalje s trokutom bill-sookie-eric u knjigama.
da, prvih 5-6 epizoda je onak, majko moja, teen smece, ali kasnije postaje sve bolje i bolje. dok dodjes do 23. epizode totalno se navuces, a i glavni negativac postane vrlo privlacanotprilike druga polovica prve sezone mi je cak bolja od true blooda. true blood je sad u zadnjih par epizoda posustao, da ne velim da je postalo dosadnjikavo umjesto da bude veliko finale
druga sezona vampire diariesa pocinje ovaj cetvrtak, jedva cekam![]()