hrpa odlicnih ocuvanih i cistih plisanaca i drugih igracaka koje nam vise ne trebaju... niti jedna ustanova ih ne zeli... ima tko kakvu ideju sto s njima jer mi ih je zao baciti u smece ili ostaviti pored kontejnera
hrpa odlicnih ocuvanih i cistih plisanaca i drugih igracaka koje nam vise ne trebaju... niti jedna ustanova ih ne zeli... ima tko kakvu ideju sto s njima jer mi ih je zao baciti u smece ili ostaviti pored kontejnera
Zar ni u Caritasu neće? Dječji domovi? Vrtići?
I ja imam hrpu plišanaca, prekrasnh i čistih.
U vrtiću ih ne uzimaju.
Caritas?
U Caritasu se uvijek posebno vesele igračkama. Sigurna sam da bi ih primili.
A kaj će s tim u vrtiću? Njima to nije niti edukavitno, skuplja prašinu, mlađi klinci to trpaju u usta takvo musavo, a za veće klince to i nije..
mi naše plišance koristimo za gađanje, dobacivanje i valjanje po podu, a i za ubacivanje u koš (imamo jedan mali na vratiman dječije sobe)
kad i to prođe via Caritas, a ako ne budu htjeli onda via neka bakica na pijaci, možda zaradi koji dinar
Zvala sam dječji dom i rekli su neka dođem i donesem igračke i knjige. Lijepo su primili kćerku i mene, veća djeca su nam donijela sok. Sjedili smo i pričali. Djeca su bila zadovoljna posjetom, ipak im to mijenja svakodnevnu rutinu.
Dom je za djecu stariju od 3 godine. Baš dobar doživljaj, samo nije lako gledati ih tako željne pažnje, ali to je već sasvim druga tema. Ići ćemo opet.
super
a ni ova ideja o nekom vrtiću u manjim mjestima nije za odbacit![]()