Nisam na sigurnome kakve šlape uzeti za prvi razred? kao i za vrtić, one tvrde (Bambi, Ciciban), ili se u školi furaju neke mekše, više cool?
Nisam na sigurnome kakve šlape uzeti za prvi razred? kao i za vrtić, one tvrde (Bambi, Ciciban), ili se u školi furaju neke mekše, više cool?
ja sam u TL kupila neke polutenisice, u stvari izgledaju ko' Vansice.... za 50 kuna
Moja cura je i prvi i drugi razred na svoje insistiranje nosila baš takve, kao za vrtić (Frodo jer oni jedini imaju velikih brojeva). Ne znam šta ćemo sada za treći jer trenutno nosi br.38 (mislim da ni Frodo nema takvih "bebastih" u tolikom broju), tako da i mene jako zanima praksa ostalih. Kakve papuče vam nose školarci?
Mi smo prošle godine imali one kao za balet, a prije toga Bambi i Frodo.
Meni su se najboljima i najizdržljivijima pokazale one kao za vrtić - Froddo ili Valek - i to one otvorene u kojima se djetetu manje znoji noga. Kroksice ne bih kupila, jer djeca u školi jure po stepenicama i hodnicima i moraju imati obuću u kojima će im noga biti sigurna i stabilna.
Mekane tenisice. Tako da ne treba posebnu obuću za tjelesni.
kod nas moraju imati odvojeno - tjelesni od slapa, prosle god. je imala frodo ove godine je izabrala ciciban anatomske klompice - bijele s crnim mrtvackim glavama...i odusevljena je...papuce naravno da nisu dolazile u obzir jer su one "tako djetinjaste"
Mi ne moramo. Ćak je i učiteljica predložila da se nabavi jedna obuća ako želimo.
mi ni u vrtić nismo nosili "tvrde" već balerinke.
za školu će imati crocse, u njima divlja i trči po parkovima, pa će valjda moći i po školi
mene to isto muči
čula sam za to da može 2 u 1 (mada je nama na popisu potrepština za školu stavljeno posebno papuče, posebno tenisice)
pa sam kupila geoxice za tu namjenu, kao da noga diše
ali ne mogu zamisliti da bi ja bila 8 h u tenisicama, ma kako bile "prozračne"
mislim da ni platene tenisice nisu toliko ugodne da bi se u njima bilo 8 sati
a crocse...
one su nam bile opcija, ali ta nestabilnost koju spominje zdenka2...
mada moja nosi crocse već 3 godine po doma i nije bilo problema
U školi moje djece tenisice za dvoranu moraju biti posebne i ne mogu se koristiti u razredu, a isto mislim da je loše da se noga po čitav dan preznojava u njima. Što se tiče kroksica, govorim temeljem iskustva iz naše škole - moja kći ih je dobila od none i nosila u školu, našto sam dobila upozorenje da su takve šlape opasne. Jedno je park, drugo je škola. U ormariću djece vidim da većina ima prave šlapice, a curice i one gimnastičke balerinke. Papuče su posebno važne za djecu koja idu u dnevni boravak i provode puno vremena u razredu.
Kod nas mogu biti iste tenisice za tjelesni i za školu. Moj Do nije u boravku i više voli tenisice pa je u njima i na nastavi i na tjelesnom.
moja je prošle godine imala posebno tenisice, a posebno papuče. sve isto kao i u vrtiću![]()
Posljednje uređivanje od larmama : 23.08.2010. at 12:20
da se ubacim s pitanjem-po čemu nogica u platnenim tenisicama ne diše, a u istim takvim papučicama da-ukoliko nisu
otvorene papučice. ne kužim razliku-ako su koža i platno u pitanju i kod jednih i kod drugih.
planiram ove ljetne tenisice iskoristit kao papuče u vrtiću pa ste me malo zbunile.
i mene malo zbunjuje to ne/disanje
ja si, pak, ne mogu dijete u školi zamisliti u "vrtićkim" šlapama
a u kroksama![]()
lagana, kvalitetna tenisica je, po meni, najbolja opcija
Tara je u 1. razredu nosila Frodove, a u 2. sam joj uzela croksice ali sa krznom koje se može skinuti i super su joj poslužile cijelu godinu. Sada za 3. razred ne znam što ćemo uzeti za šlape, mislim opet neke Frodove....samo kaj ona već ima nogicu skoro 36 pa ne znam hoću li naći nekaj zgodnoga za školu ....
Megi je lani imala frodove, ali otvoreni model, kao balerinke (s onom prečkicom). Začudo, još uvijek su joj dobre, a i super izgledaju, nisu nimalo pohabane, tako da sam joj predložila da ih ima i ove godine, bar na početku, ali neće ni čut, ona hoće neke "frajerske", ako sam dobro shvatila po opisu, nešto kao platnene balerinke. Ima možda u Zari nešto tako?
vec je zdenka napisala, ali ji ja cu, jako je vazno da se slapice ne klizu jer kad se oni svi u trku i naguravanju spuste niz skaline na tjelesni ili na marendu... uhuh
cula sam da djevojcice jako padaju na trticu po skalama bas zbog baletnih papucica
i. je od prvog do cetvrtog imao iste valek papuce, maskirni uzorak, samo bi mu svake godine novi broj uzela, u uzorak nije dao dirati
jesu vjerojatno najskuplje ali su stvarno kvalitetne i izdrze cijelu godinu (i cicak i ulozak)
što fali npr. ovakvim http://shop.ivancica.hr/proizvod/1475/ papučama za školu?
meni izgledaju čisto ok
ili ove npr. http://shop.ivancica.hr/proizvod/1479/
Posljednje uređivanje od Zara1 : 23.08.2010. at 16:38
nisu to te baletne papucice koje nose curice u nasoj skoli
meni fali to što vjerojatno imaju anatomski uložak, obzirom da su froddice?
Moja kći preferira valekice, a sin Froddo - ni jedne ni druge nemaju anatomski uložak.
mi smo imali superfit
Na kraju smo kupile Bambice, sve smo pretražili a izbor je mizeran. Pljunuli 199 kn što mi je grozno, ali sve ostalo je bilo ili jadne boje ili samo krpene... valjda će biti dobre. o tome ćemo razglabati za koji mjesec.
hvala cure
ja kupila Superfit u Stiefelkonigu u WG, snižene 50 %, tako da su me došle 80kn. ljubičaste su i nadam se da će joj se svidjeti![]()
mi smo kupili preslatke Froddice, koje se mirne duse mogu nositi kao cipele/balerinke
prosle godine smo promijenili 3 para jeftinih slapa/tenisica za skolu (sve su se potrgale nakon nekog vremena) - i taj sport me dosao skuplje od ovih koje smo sad kupili, pa sam odlucila investirati 150 kuna u kvalitetnu obucu za skolu
mi smo prošle godine imali nekaj slično ovom
http://shop.ivancica.hr/proizvod/1143/
Pitanje za cure koje kupuju djeci DR.luigi jesu li to ove http://www.bezrecepta.hr/mame-i-djec...je-papuce.html
Posljednje uređivanje od kbegicsi : 30.08.2010. at 11:48
E takve ćemo i mi kupiti, imaju brojeve taman do 38, jupi!
Posljednje uređivanje od mamanatali : 30.08.2010. at 13:43
kalup je dosta velik
N. nosi uglavnom obucu broj 34, jedne tenisice su joj cak 35, a ove slape su 33