Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: kako ste reagirali na prva ciepiva?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi prvi put nismo imali nikakvu reakciju, ali slijedeća dva puta jesmo, temp do 39. Predijatrica me uvjeravala da to sigurno nije od cijepiva (jer smo uzeli ono koje se plaća), pa sam ja ne budi ljena nazvala proizvođača i gosp. mi je ljubazno objasnila da moguće i da se događa. Sad kad se budemo opet cijepili s godinu dana ne znam koje cijepivo da uzmemo, nisam pametna...

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    To nije reakcija na cjepivo u smislu nuspojava, nego poželjna "reakcija" koja pokazuje da "dijete dobro reagira na BSG".
    Taj "prištić" se ne pritišće, ne ispire alkoholom, drugim riječima - ne dira se, nego se pusti da sam prođe.
    Anemona, dakle i ja sam primjetila sad u petak na lijevoj Noićevoj rukici veliku kvrgu, ne izgleda ko prištić da bi se istisnulo, već je baš crvena kvrga.. nisam stiskala, nisam prala alkholom.. dakle to bi isto bila poželjna reakcija na BCG (dobio je u bolnici, + Engerix B..)

Koliko misliš vremena da bi trebalo proći da se to povuče? ja sam ga mislila već pedici sutra voziti?

Hvala ti unaprijed

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to ti traje i po nekoliko mjeseci (kvrga a onda krasta).

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ajoj

hvala ti Lutonjice na brzom odgovoru...

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

meni su odmah u bolnici rekli da ce mu se pojaviti kvrga pa krasta i da ne diram.da ce samo otpast.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

evo obavili prvo cjepljenje danas..dreka pri primanju pikica, smirio se dok sam ga primila u naručje.. oblog je već na nogicama, i čepić u guzi, pedica mu je stavila čepić prije pikica (ona ga je pikala)... sad pavamo, a već smo se i veselili, i smijali i gukali i papali.. držimo fige da tako dobro i ostane

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    evo obavili prvo cjepljenje danas..dreka pri primanju pikica, smirio se dok sam ga primila u naručje.. oblog je već na nogicama, i čepić u guzi, pedica mu je stavila čepić prije pikica (ona ga je pikala)... sad pavamo, a već smo se i veselili, i smijali i gukali i papali.. držimo fige da tako dobro i ostane
    Ja nisam davala čepić ako nisu imali temperaturu. A većinom ni onda.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kod mojih nije nikada bilo nikakve nepoželjne reakcije, osim kod male na prevenar-imala je otok velićine šljive koji je nestao za par dana.

redprincess avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Prošli tjedan imali smo prva cijepljenja i nikakve nuspojave nije bilo - osim naravno kratkotrajnog plakanja. Čudno mi je kad vidim ovdje da neki pedijatri daju čepić "preventivno", kad dosta djece uopće ne dobije temperaturu...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •