Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: kako ste reagirali na prva ciepiva?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nikakvu reakciju nikad nismo imali. No mene nikad nisu ni strašile te reakcije tik nakon cijepljenja (koje obično budu u vidu temperature), mene su uvijek mučile neke potencijalne nuspojave puno kasnije u životu koje nitko nikad neće povezati s cjepivom.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Nikakvu reakciju nikad nismo imali. No mene nikad nisu ni strašile te reakcije tik nakon cijepljenja (koje obično budu u vidu temperature), mene su uvijek mučile neke potencijalne nuspojave puno kasnije u životu koje nitko nikad neće povezati s cjepivom.
    Mi nismo zasada imali nikakvih reakcija, vidjet ćemo za cijepljenje od 1 god. Prvi put sam bila na korak van iz ordinacije da odustanem pa me sestra nagovorila da dopustim...i mene ipak više muče te kasnije nuspojave...
    za koje ste vi pročitale?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku

To i mene brine.

Naša reakcija na prvo cjepivo - nesmirujući plač koju ni cicom nismo mogli smiriti, poslije još teško uzdisanje pola dana. Koma.

Ja - šok, nisam ništa čula doktora ni sestru kaj su mi govorili...
    Užas živi, tak se još nije derala, čula se po cijeloj zgradi, svi su pitali kaj joj je. A sestra se sva zbunila, jedva je napisala uputnicu.
    Mislim da je više bila razočarana kaj sam ja dopustila da ju pikaju, i ne samo to, već sam ju i držala...ili si samo ja to tako mislim????

Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Cijepili smo se dva puta: u rodilištu i s 2 mjeseca i nismo imali nikakvih reakcija i nadam se da će tako i ostati. Za par dana idemo na docjepljivanje pa ćemo vidjeti.

Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Uh, zaboravila sam da smo ipak imali reakciju Mjesto gdje je dobila BCG se nakon više od mjesec dana upalilo. Samo je puklo, ja sam malo pritisnula da sve izađe, isprala alkoholom i to je bilo to.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Janis prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, zaboravila sam da smo ipak imali reakciju Mjesto gdje je dobila BCG se nakon više od mjesec dana upalilo. Samo je puklo, ja sam malo pritisnula da sve izađe, isprala alkoholom i to je bilo to.
    To nije reakcija na cjepivo u smislu nuspojava, nego poželjna "reakcija" koja pokazuje da "dijete dobro reagira na BSG".
    Taj "prištić" se ne pritišće, ne ispire alkoholom, drugim riječima - ne dira se, nego se pusti da sam prođe.

Janis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    To nije reakcija na cjepivo u smislu nuspojava, nego poželjna "reakcija" koja pokazuje da "dijete dobro reagira na BSG".
    Taj "prištić" se ne pritišće, ne ispire alkoholom, drugim riječima - ne dira se, nego se pusti da sam prođe.
    Uh, to nisam znala Ali, na pregledu sam rekla pedijatrici što je bilo i rekla je da sam dobro napravila. Prišt je sam puknuo i bio je jako velik.

andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Anemona, dakle i ja sam primjetila sad u petak na lijevoj Noićevoj rukici veliku kvrgu, ne izgleda ko prištić da bi se istisnulo, već je baš crvena kvrga.. nisam stiskala, nisam prala alkholom.. dakle to bi isto bila poželjna reakcija na BCG (dobio je u bolnici, + Engerix B..)

Koliko misliš vremena da bi trebalo proći da se to povuče? ja sam ga mislila već pedici sutra voziti?

Hvala ti unaprijed

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •