Pokazuje rezultate 1 do 50 od 468

Tema: Kamo na izlet?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    sam da pitam ivarice kaj ste vi tam jeli, jer po ovome ispada da ste bili na bobicama, uhvaćenom medvjedu na roštilju ( pa imali ste sekiru), i par konzervi bažulja iz JNA??? sem ak niste imali pokretni frižide na utičnicu????

ja ne znam kak bi tam mogla nahraniti te moje izjelice alergičare ( alergičari jesu, ali izjelice nimalo)
    ja prije svakog kampiranja napravim jelovnik plan, ovaj put bila lijena pa nisam za sve dane ali smo dosta isli okolo pa smo jeli triput vani, a isli smo u slunj u soping nekoliko puta po svjeze namirnice (i ja na VN, kraticu necu otkriti )
    jedan dan sam pravila tjesteninu sa salsom od tikvica, balancana, pomadora i paprika
    kupili smo i meso koje se hladilo u rijeci (vrecice sa zipp zatvaracima iz mullera) pa smo dvije veceri imali rostilj
    na vatri smo pekli i krumpire, tikvice i balancane, a to je sve hrana koja traje
    jedan dan smo otvorili tri limenke graha i napravila sam grah s tjesteninom
    salate smo uvijek imali od pomadora i krastavaca jer se hladilo sve u rijeci
    jedan dan su nam dosli frendovi i donijeli hranu
    za dorucak trajno mlijeko, pahulice, kava, kakao

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

meni bi bilo lakše podijelit tog medveda, ali dal u rijeci može bit meso recimo 2 dana, da ne ideš svaki dan u šoping.
    nažalost tak jednostavno ja ne mogu nahranit svoje, i ne mogu ić van jest, jer bi onda bili na prililnijoj djeti nek smo sad.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    meni bi bilo lakše podijelit tog medveda, ali dal u rijeci može bit meso recimo 2 dana, da ne ideš svaki dan u šoping.
    nažalost tak jednostavno ja ne mogu nahranit svoje, i ne mogu ić van jest, jer bi onda bili na prililnijoj djeti nek smo sad.
    ne znam, nismo drzali dva dana meso u rijeci, ali ga nismo ni jeli svaki dan
    povrce smo drzali vise dana, lijepo se cuvalo
    ne trebas svaki dan meso, a ako trebas, tofu ili seitan ce ti sigurno izdrzati

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    tofu ili seitan ce ti sigurno izdrzati
    nismo na tom, i na to smo alergični.

Ok bumo se snašli, možda otiđemo i mi na kampiranje na 2-3 dana

bambolina avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno seosko gospodarstvo slavagora

otišli bi danas tamo na ručak sa dvogodišnjim djetetom, da li je netko već bio pa da čujemo utiske )
    hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •