-
@Palcica: znam da se spremas na Brijune, mi smo bili u svibnju, pa eto da imas update: vlakic kroz safari-park, pauza 10 min. za slikanje, WC, brzinsku kavu.
Nastavak dalje, prolaz bez zaustavljanja kraj uvala Verige, povratak do muzeja-galerije.
Posjet muzeju-galeriji, pa posjet kamenolomu. Pjeske, mala udaljenost od jednog do drugog.
Pauza od pola sata u kaficu koji je preko puta crkvice-galerije.
Nakon toga posjet muzeju s izlozbom Tito na Brijunima, a onda je dala opciju vidjeti papigu Kokija ili Mediteranski vrt.
Mi smo u pauzi napustili grupu, otisli pjeske do uvale Verige, vratili se natrag, otisli samostalno do muzeja s Titovom izlozbom, onda popili kavu u kaficu, preskocili Kokija (ostatak grupe je kasnije rekao da Koki nije ni A rekao
) i otisli u Mediteranski vrt.
Vratili se 10-ak minuta prije polaska broda.
Nisam neko vrijeme bila na Brijunima, pa me ovakva koncepcija izleta iznenadila - nije se posjetio Kastrum, npr. - a i moram priznati da su prije 10-ak godina Brijuni bili pazljivije njegovani.
Mozete se i samostalno setati po otoku, ne kontroliraju vise toliko grupe.
Takodjer, rezerviraj na mail i naznaci da imas dm-ov bon s popustom - nasu rezervaciju su izgubili, pa je isprintani mail pomogao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma