Pokazuje rezultate 1 do 50 od 468

Tema: Kamo na izlet?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo na kraju 4 dana bili na Bledu i Bihnju, smješteni u Bohinjskoj Bistrici, išli tamo i na bazen. Viteški dani iznad BLeda kod dvorca bili su pun pogodak za klince, nismo išli na vožnje čamcima/brodom jer su cijene paprene.
    NA Vogel smo išli žičarom to je isto bio super doživljaj, iznad Bleda adrenalinski park i spuštanje niz brijeg u autićima. Ukratko i brzinski rezime.

Imate prijedlog za prirodu, obilazak neke znamenitosti/dvorca u Zagorju? Od Zg da je max 1h vožnje... Trakošćan jezero su isušili ili imam krivu info?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo na kraju 4 dana bili na Bledu i Bihnju, smješteni u Bohinjskoj Bistrici, išli tamo i na bazen. Viteški dani iznad BLeda kod dvorca bili su pun pogodak za klince, nismo išli na vožnje čamcima/brodom jer su cijene paprene.
    NA Vogel smo išli žičarom to je isto bio super doživljaj, iznad Bleda adrenalinski park i spuštanje niz brijeg u autićima. Ukratko i brzinski rezime.

Imate prijedlog za prirodu, obilazak neke znamenitosti/dvorca u Zagorju? Od Zg da je max 1h vožnje... Trakošćan jezero su isušili ili imam krivu info?
    Jesu, jezero je isuseno.
    Mozete obici Veliki Tabor i Kumrovec -etno selo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •