Trebam malu pomoć...
Ima li tko iskustva u čišćenju madraca od mokraće? Pokušali smo očistiti nekim standardnim sredstvom za pranje i nastala je velika fleka.
Hvala....
Trebam malu pomoć...
Ima li tko iskustva u čišćenju madraca od mokraće? Pokušali smo očistiti nekim standardnim sredstvom za pranje i nastala je velika fleka.
Hvala....
I mene ovo zanima! Ja malo pošpricam sa univerzalnim sredstvom za čišćenje i pobrišem sa spužvicom, a onda stavim na sunce. Ali nemam baš dojam da sam očistila.
Nazovi odredjenu firmu koja prodaje skupe usisavaceneka ti naprave prezentaciju a u sklopu prezentacije imas pravo na besplatno dubinsko ciscenje madraca, a ako ima fleka onda ti i to ociste
![]()
Da, imaš dubinsko čišćenje madraca
ALI usisavanjem, što u ovom slučaju ne vrijedi ništa
kad treba oprati
I ja sam se spremala ovo pitati.
Prošle godine smo čistili madrace i nije nam uspio skinuti fleke ni od mokraće,a ni od krvi. Dva madraca smo morali baciti, jer je bilo malo plijesni, prao ih je 2-3 puta i ne može se oprati, osjeti se plijesan. Majstor nam je rekao da sa madraca jaaako teško idu fleke, zbog sastava materijala.
Zato je pri kupovini istih dobro obratiti pažnju na to da se njihova navlaka može skinuti i oprati.
Posljednje uređivanje od Marsupilami : 22.08.2010. at 14:43