Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Kad ispadaju konci od epi ?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Kad ispadaju konci od epi ?

Kad ispadaju konci od epi ? Je li to pecka ? Koliko traje krvarenje ? Meni danas (16. dan) s krvlju cure i grudice krvi / tkiva / sluzi ... ?
    Koliko upitnika

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni su konci ispadali tjednima, malo po malo.
    nisam to uopće osjećala, samo sam ih vidjela u školjci ili na papiru ili na ulošku.
    krvarenje je trajalo taman nekih 6 tjedana.

ali mi nijednom nije bilo grudica krvi ili tkiva i niti sluzi, to mi malo čudno zvuči :/

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

je li tko, osim krvi, imao i ovakve iscjetke, ili kako bih to uopće nazvala ?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jesam ja.
    I krvarenje 2 i pol mjeseca, a i zadnji konac sam primjetila nakon možda 2 mjeseca.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Meni su konci ispali nakon 3 tjedna. Ustvari "istopili su se". Nisam ništa osjetila samo sam vidjela na ulošku ili toaletnom papiru. Kaj se tiče krvarenja trajalo je 4 tjedna, s time da je zadnja dva bilo skroz slabo, dok nije nestalo. Nisam primjetila nikakve grudice, tkivo ili nešto drugo neuobičajeno. A da zvrcneš ginekologa i provjeriš?

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni su konci otpali jedan po jedan u roku desetak dana, a krvarila sam uh, ne sjećam se, recimo jedno mjesec-dva...

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Pođi obavezno do doktora ...ja sam isto nakon nekih 15 dana pocela grozno krvatit i ispadali su mi ugrušci..otišla na hitnu ...pošto sam imala uvrnutu maternicu krv nije curilča nego bi se zgrušavala i da nisam otišla tko zna...sva sreča ja sam to uspila rješiti samo sa nekakvim inekcijama za kontrakcije maternice da ne išla bi na kiretazu...nemoj se zezat sa tim ništa te ne košta malo prošetat do doktora

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja znam da sam bila šivana, ali nikakve konce nisam vidjela, valjda su otpali.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a joj, darijae, otići ću i ja do dr. onda
    tko zna što je i s mojom maternicom - posteljica nije izašla nakon poroda nego su ju vadili ručno, a mene lijepo uspavali, možda stvarno nije sve baš 'standardno' kod mene

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ajde pođi i javi šta je bilo nadam se da će sve bit o.k

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Kejt što je bilo, javi jer se meni čini da i ja imam slične komadiće, iako ja to ne doživljavam kao brigu-meni tako slično izgleda kad imam mengu, nekad je krv onako u "komadiću" ne znam kako bih to opisala nije baš komad ali slično. Tako da sam ja ovo pripisala tome. evo sad sam 15. dan od poroda, konce još nisam primjetila da padaju.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

zvala sam dr., nije puno objašnjavala, rekla da je sve pod kontrolom
    jurim, plače

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Bez panike....normalno je da se pojavljuju sluzavi ugrusci. ja sam krvarila uredno 40 dana. Bitno je da nema temperature, slabosti...a lohije moraju izaci...
    Konci su kod mene bili neki sto se sami razgradjuju, samo sam jednom na ulosku nasla nesto kao komadic silka...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •