Iako mi je termin za nekih 3 tj. i nešto sitno, jako me zanima kad ste prvi put imale odnose nakon poroda. :D:D
Iako mi je termin za nekih 3 tj. i nešto sitno, jako me zanima kad ste prvi put imale odnose nakon poroda. :D:D
nakon 8 mjeseci ali možeš i ovo pogledati:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...?p=29956#29956
no u svakom slučaju ne uzrujavaj se
Za oko dva mjeseca,ipak je najbolje pričekati i uputno obaviti prije kontrolni pregled kod ginekologa.
da citiram s jednog drugog topika: seks? šta je to seks? jel se to jede, pije???
hmhm, nakon prve menstruacije, dakle kad je Luka navršio cca 5 mj. :wink:
I bilo mi je groznoOdlučili smo još pričekati neko vrijeme. Pa me uhvatila panika jer nakon prve nikako da dođe druga menstr. Poslala sam upit na cybermed mogu li biti trudna, taman kad je stigo odgovor dobila ja i mengu
![]()
To vjerojatno ovisi o puno faktora, ja sam 3 mj. (kao i MM) bila kronično neispavana, stezali su me šavovi i tak se sve nakupilo. Nakon nekog vremena sve to ide po starom 8)
nakon 6 tjedana :wink:
Nakon 2 meseca!
Nakon 3 tjedna, ali ja nisam rodila vaginalno, pa je to ipak drugačije.Nekom je to rano, nekom nije.
Možeš početi kad se osjećas spremnom, a ne kad misliš da bi trebala.
Moram spomenuti da mi je taj prvi sex nakon poroda bio posebno uzbuđujući 8) (vajda zbog duže apstinencije), ali nije kod svakog tako.
Jedino što je meni bila grozna popratna pojava - čim se malo jače uzbudiš curi ti mlijeko.![]()
nakon cca 4 tjedana. iako sam rodila vaginalno i imala 5 šavova.
i super je bilo.
ko da nam je prvi put.
a bebač je bio kooperativan, cijelo vrijeme je spavao.
Nakon 2 mj. smo počeli, ali je prošlo još neko vrijeme dok se nismo ufurali jer me jako boljelo.
Kad je sve krenulo kako treba moram priznati da je bilo bolje nego prije trudnoće.
Ne znam kako vi druge, ali ja imam neki drugačiji osjećaj nakon poroda. Naravno puno bolji.![]()
Nakon točno mjesec dana i bilo mi je kao i prije poroda, možda jer nisam imala epiziotomiju, malo sam sama pukla, neka dva-tri šava.
Nakon 2,5 mjeseca i nije bilo ugodno. Bila sam suha, "stisnuta", ubijedjena da su me previse zasili, curilo mi je mlijeko....![]()
Prvi put nakon 2 tjedna![]()
![]()
![]()
drugi put nakon 6 tjedana :D
Potpisujem Juju.
Mi smo nakon 5 tjedana, meni nikad bolje, MM je bio malo preplasen. No, sada vec mi nije tako dobro. Iako imam samo 3 sava, tek su sada otvrdnuli i osjecaj je jako cudan. MM mozda ima pravo: "treba malo cesce, jer sto duze ne koristis, kasnije je sve teze".
Mi smo prvi put nakon 3 tjedna,bilo je napeto,vrlo pažljivo,dugo smo apstinirali,pa je i uz bol bilo ko u početku,ali nakon toga opet apstinencija jer uz troje djece to je skoro neizvedivo,već nas hvata nervoza,jer nikako da uhvatimo vrijeme samo za sebe,a i kad uspijemo ja sam na iglama jer stalno očekujem da nas prekinu,a nema mi gore stvari od toga....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nakon dva mjeseca.... I ne sjećam se kako je bilo jer me bilo užasno strah da ne popucam i da se ne vratim u bolnicu na novo šivanje i to radi seksa![]()
![]()
![]()
Nakon dva mjeseca i boljelo me jako...imala sam osjećaj da sam dva broja premalai da će mi sve popucati...
Ali, sad nakon 5 mjeseci sve je bolje i bolje, iako još uvijek na početku moramo pažljivo, ali kad se razlaufaonda je suuuuuper, bolje nego ikad prije trudnoće 8) :wink:
mi smo cekali babinje, i tocno 40. dan smo se posexali![]()
![]()
mi smo dan-dva prije i onda sam nakon 6 tjedana išla kod gin. da bi mi rekla evo VEĆ možete preksutra (kao na 42.dan)da sam znala čekala bi jer onaj prvi put je bio :shock:
mi smo negdje 3 mjeseca nakon poroda....meni je dosla zelja,ali bila sam u panici...jos me malo peckali savovi...bila sam ukocena...bolilo me i kao da je pica bila uza nego ikad prije :shock: ....sise nije smio ni taknuti...jednom rjecju zakljucili smo da mozemo polakse dok se ja ne opustim ....poslije mjesec dva bilo je vec bolje... :D
Cure podižem ovu temu da ne pišem novu.
Kod mene neki čudan problem. Naime, nema problema s hormonima, uzbuđenošću, šavovima...
Kod mene je problem što me boli mjehur.
Oprostite na opisu, ali ga mogu napipati prstom iz rodnice - hoću reći, kao da je djelomice zablokirao ulaz.
Mi smo probali nakon 50 dana od poroda i nije išlo. Od tada ni p od probe, odnosno ni s od sexa.
Je li se to spustio mjehur :?
Ima li spasa?
Ima li još netko ovakav problem?
Pomažu li tu uopće kegelove vježbe?
Nisam ih mogla dugo raditi, jer nisam mogla apsolutno nikako stisnuti donje mišiće gotovo 2 mj. Sad bih mogla, ali ima li to efekta?
spustila ti se maternica; radi kegelove vježbe, pij vitamin C i otiđi kod ginekologa.![]()
Mi smo jednom nakon 4 mjeseca i bilo mi je užasno.Ništa nisam osjećala kao da sam tri broja preširoka.Grozno!MM već puca po šavovima,napetost raste,a ja se ne mogu opustiti i predati.
ja više nemam pojma kaj je vođenje ljubaviimala sam rizičnu trudnoću i nismo uopće spavali niti ništa,a sad mi je bed jel se panično bojim trudnoće.Žao mi je mm jel ovo je više nego dugo a ja se osjećam užas
Jooj Romina znam kako ti je..i ja imala rizičnu trudnoću....Romina prvotno napisa
Sada, dva i pol mjeseca od poroda još uvijek ne ide. Užasno me boli i kao da je unutra "nekaj kaj smeta"...Imam osjećaj kao da više nikada neću moći... :/
sve je ok dok nam muževi ne počnu pisati o tome na forumu
![]()
Ja imam osjećaj da sam preuska!!! Osim toga MM je rekao da sam ga nažuljala zadnji put! Najveći problem je što nemam želje!
katajina između ostalog nemam ni ja željejel samo mislim na bebicu ,a da ne pričam da cice nedam niti pogledati
ajme,ja jedva čekam,a MM tek!!!a tek je dva tjedna prošlo od poroda!i tko zna koliko ću još krvariti![]()
I ja sam jedva čekala i pričala o tome ali kad je trebalo doći do toga želja je bila kao rukom odnešena![]()
Meni je prvi put nakon babinja bilo super! :D No sada ni ne pomišljam na to.Užasavam se same pomisli.Sad idem na ecg granulacije u utorak.Pa nakon toga nadam se da će sve krenut svojim tokom.Možda mi se upali sviječica da ona stvar ne grize.A o ponovnoj trudnoći da i ne pričam.
STRAH,STRAH I S T R A H !!!!!!!!!!
Ja sam bila spremna odmah 2tjd. nakon poroda a kazu da je red cekati mjesec dana.
Bravao katajinakatajina prvotno napisa
:D :D
curke,ak vam se ne seksa nakon prvog poroda,kaj će tek biti nakon drugog,trećeg![]()
šalim se.
mi smo 3 tj.poslije svakog poroda.prvih par puta nije bilo baš sjajno,a kasnije super.
Nakon prvog pregleda odnosno, nakon 2 mjeseca probala i -katastrofa,još nekoliko pokušaja nakon toga i sad nakon 7 mjseci me manje boli ali kažem- užas, kad MM spomene S od Sexa dođe mi loše
. Bolilo me užasno odmah pomislim na epiziotomiju.....još uvjek hvatam zalet evo baš i mislim kako bi trebala malo udovoljiti MM jer nismo spavali godinu dana, nakon IVF-a , pa rizične trudnoće i poroda, nije ni njemu lako... 8) E da mi je netko prije kazao da neću htjeti
ne bih mu vjerovala
![]()
Stvoriti pogodnu situaciju je nemoguće. Očito će to biti kada potrefi da sam odjednom otuširana, sita, naspavana i da Vid spava i da je MM doma![]()
Mirta30 prvotno napisa
Toga se i ja bojim!!![]()
Ja isto imama problema sa suhoćom rodnice i boli me. Čini se da me boli baš zbog suhoće. Pa me zanima žene znate li gdje mogu nabaviti neki lubrikant koji neće naštetiti prirodnoj flori u rodnici i kako se to zove! Sram me što ne znam![]()
Zecice, vidi:
Jedan od najboljih topica na Forumu ikad
E Dille topic je fakat zakon!
Nasmijala sam se do suza!![]()
![]()
![]()
![]()
Sutra odmah hitam u DM po čajevac i s nestrpljenjem iščekujem efekte!![]()
Nesto VAM ova tema zastopala![]()
Sinoćnji izvještaj: operacija sex uspješno obavljena u dnevnom boravku! I nije bilo loše! Juhuuuuuu! MM kaže da nam sve bolje ide. Sa suhoćom nikad nije bilo problema, samo sa uskoćom nakon epi! I nismo se mogli sjetiti kad smo zadnji put pokušali! Ima nade, cure, za sve nas!
katajina :D ja mislim da će moj izvještaj još malo čekati
Izvještaj od prije nekoliko dana: Boleeee kukovi!!!!!