Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 186

Tema: Seks nakon poroda

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moj izvještaj više nego povoljan: nakon nekoliko pokušaja i borbe sa suhoćom, uskoćom i ostalim oćama napokon smo uspješno izvršili misiju, i to bez uporabe ikakvih lubrikanata :D
    Mjesto akcije: naš krevet, a Grga u kinderbetu u istoj sobi u blaženom snu.
    Kako je kod vas, da li se seksate u istoj sobi gdje dijete spava ili kao katajina bježite u dnevni boravak?

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

"Daleko" je dnevni boravak. Dok bi došli do njega, već bi nas nešto omelo. Kada se stvori prilika nema smisla odgađati.
    Jadno dijete, valjda neće imati traume.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ma nece biti nikakvih trauma... evo i ja se sva sretna mogu "pohvaliti" - bilo nam je super a malac je bio u istom krevetu. osjecaj super, nikakve suhoce, sve je bilo za 5. 8)

e da, mi smo sacekali da prodju 4 tjedna nakon poroda iako je MM insistirao da sacekamo da prodje famoznih 40 dana, no nije se dugo opirao i brzo sam ga ubijedila...

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam isto "bježala" iz sobe, ali ne zbog trauma bebe, nego zato što je meni to bilo nekako.. ne znam, nisam mogla!

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja se nisam usudila pogledati prema njemu. Mislim da bi se stisnula i da bi nas nožem odvajali.

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Podižem temu cure da se pohvalim! Tri dana za redom! Da, da, dobro ste pročitale! U sobi, na bračnom krevetu, s bebicom u istoj prostoriji!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj katajina prvotno napisa
    Podižem temu cure da se pohvalim! Tri dana za redom! Da, da, dobro ste pročitale! U sobi, na bračnom krevetu, s bebicom u istoj prostoriji!
    Joj blago vama :D
    Ja jedva čekam da prođu porod i sve postporođajne muke pa da se prisjetim kak to izgleda.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ja jos ne razmisljam o tome, iako je bio carski, pa bi mozda mogli prije, ali s obzirom na apstinenciju od pocetka godine (IVF, pa dr. rekao ne, pa mene bilo strah iako nije bilo razloga, pa 8 tjedana bolnice, pa sad krvarenje, pa svekrva u kuci ...) jos cemo malo cekati

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mi smo silom prilika čekali 7 tjedana, ali nije bilo nikakvih problema.
    Sad...ja sam preumorna ili on je preumoran...
    Ali nada nam leži u vikendima...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

probali nakon 3 tjedna (želja ogromna splasnula od još veće boli), pa nakon 5 tjedana - nema napretka. like a virgin! i opet prokrvarila (malo). e sad, nemam pojma šta je na stvari, morat ću prije novog pokušaja kod ginekologa...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Neces morati. Sljedeci put probaj s lubrikantom. Jel dojis?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

dojim. :?
    a frka me opet... mm pun razumijevanja, ali mislim da mu više i nije svejedno. nije ni meni, htjela bih, a opet...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Polako. Onih 40 dana nisu samo bapska prica. Rodnica je suha usljed dojenja, zato koristi lubrikant.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mene strah, uopce ne znam kako cu to. blokada. u glavi.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Relax...Nece muz nigdje pobjeci. (a necu sad otkrivat toplu vodu i pricati o njeznostima bez penetracije)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nakon 5-6 tjedana. Nije bilo problema. Samo se pazite da vam se ne dogodi sto i meni

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

napokon i ja dočekah.. :D blokada je bila u glavi prvi tren je malo zabolilo ali čim sam se uspila opustiti sve super

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Konačno, nakon nekoliko mjeseci apstinencije zbog najraznoraznijih razloga i 55 dana nakon poroda: WE DID IT!!! Nije da nismo mogli ranije obzirom da nisam imala epi i krvarila tri tjedna ali nekako smo bili 100% okupirani s bebom (nije da sada nismo), eto nekako se poklopilo: snijeg, romantičan ugođaj ...
    Da je drugačije nego prije je, meni je bilo bolje! Možda je dugotrajna apstinencije ipak učinila svoje

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Mi smo nakon 6 tjedana, mozda bi i prije al bilo me strah.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi smo jednom probali ali nije islo, mene je bolilo, iako nije bilo suhoce, cure koji su dobri lubrikanti i gdje ih kupiti (jos mi to nije trebalo pa sam neznalica) Sad se i ja nadam ponovnom pokusaju jer nismo bili zajedno jedno 2 tjedna, pa se brusim. A beba je naravno u istoj sobi.
    Da li ta bol nes znaci? Rezali su me ali sam se jako brzo oporavila, vec nakon 7 dana sam "plesala"ko velika, nis me nije bolilo.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mene nisu ni rezali, ali ne ide! bolilo toliko da sam odmah izgubila svaku želju za bilo čim. i opet prokrvarila, 2,5 mjeseca nakon poroda!!! probali tri puta, svaki put sukrvica nakon toga!!! očajni smo oboje, mm već dugo, a ja odnedavno (((((
    školjkice - lubrikant - dm, teatree gel (dio gdje stoje stvari za intimnu njegu)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

e da, što s tom suhoćom rodnice ? nama (dobro, meni je to već postao veliki problem; mislila sam da će proći, ali ništa ...
    i inače, nije mi nešto do sexa; ne toliko zbog umora, nego jednostavno mi nije do toga ... bezveze, znam, al kad nije
    negdje sam pročitala da je suhoća rodnice povezana s dojenjem :?
    nije istina, je l da ?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

to za suhoću i dojenje sam i ja cula
    ra-puno hvala, idem cesto u dm pa cu bacit oko

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

e cure moje, a ja ne mogu dočekati 8) još sam puna konaca iznutra i nije mi jasno zašto tim initarnjima treba tako dugo da poispadaju kad se vanjskih riješiš za desetak dana. Danas nam je tri tjedna, ne krvarim više, već smo sva maženja iskušali, a ono pravoooo... 8)
    Ali me frka zbog kontracepcije, ipak je ovo treći bebač, nebi bilo dobro da se sad zalomi :shock: :shock: :shock: a mrzim kondomeee!
    Kako se vi dojilje snalazite? (uh, koje pitanje :srammm)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    e cure moje, a ja ne mogu dočekati 8) još sam puna konaca iznutra i nije mi jasno zašto tim initarnjima treba tako dugo da poispadaju kad se vanjskih riješiš za desetak dana. Danas nam je tri tjedna, ne krvarim više, već smo sva maženja iskušali, a ono pravoooo... 8)
    Ali me frka zbog kontracepcije, ipak je ovo treći bebač, nebi bilo dobro da se sad zalomi :shock: :shock: :shock: a mrzim kondomeee!
    Uh, već vidim sebe u istoj situaciji za par tjedana...

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cekana, 3 tjedna i ne krvariš ni malo?
    Ja sam 6 tjedana i 3 dana i još uvijek se na ulošku nađe po koja kap, tako da dok god sam u "pelenama" ništa od sexa

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i meni je krvarenej trajalo šest tjedana i koj dan više, ne sjećam se sad točno
    nego, što s tim lubrikantima - je li to neka 'opaka' kemija ? malo mi je to nekak nedrago, ako postoji nešto prirodno, radije bih probala s tim ?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

odavno prestala krvariti još je prošli tjedan znalo koji put bljućnuti, ali sad više ništ, čak ni iscjetka nema, samo konci
    a moje pitanjce o kontracepciji? Hoće netko podijeliti tajnu svoju...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Zečica prvotno napisa
    Ja isto imama problema sa suhoćom rodnice i boli me. Čini se da me boli baš zbog suhoće. Pa me zanima žene znate li gdje mogu nabaviti neki lubrikant koji neće naštetiti prirodnoj flori u rodnici i kako se to zove! Sram me što ne znam
    meni je najbolji gel na vodenoj bazi KY od johnsona. pretpostavljam da ih i u hr ima u ducanima tipa DM

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo vam ovaj link - ako i ne pomogne, dobro ćete se nasmijati (a i to je dobar afrodizijak):

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ight=%E8ajevac

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam bila spremna nekako otprilike nešto pred dva mjeseca nakon poroda, jedino što želje baš nekako nema... sad smo tek počeli probavati, ali mi idemo s dugim uvodima... bebać se jako često budi, u smislu da se javlja pa dekoncentrira , a malo mi je nezgodno ako je u istoj sobi. moramo riješiti razne kočnice u glavi pa će valjda ići lakše...

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

E, da,i mene zanima ovaj dio o kontracepciji. Smiješno, liječili smo se od neplodnosti, a sad se bojim nove trudnoće prerano... stvarno se glupo osjećam, ali moglo bi se desiti, budući da nije kod nas bilo nekog pravog uzroka, ili ga, bolje rečeno, nisu našli... Nikakve pilule kod nas ne dolaze u obzir (pa i dojim, uostalom)

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pa recimo... coitus interuptus, spirala, dijafragma, računanje plodnih i neplodnih dana...
    Ali zašto mrziš kondome, pa ima ih svakavih, od onih rebrastih pa do onih super tankih koje i ne osjetiš.
    Brrr, sva sam se naježila kad sam spomenula rebraste, a imala sam epiziotomiju :shock: .

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Da ti kažem zašto mrzim kondome pa ono, tek se zaletimo pa onda, čekaj draga sad malo da se ja obučem
    Na spiralu MM ne pristaje (njemu je to kao abortus :/ ) a ovo ostalo mi je uhh, vrlo nesigurno... Da se ponovim... sad poslije trećeg bebača...
    Komplicirana duša, ha?
    Šmrc...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

cekana i moj mm ima isto mišljenje o spirali :/

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

umjesto mm napišem moj mm

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pa spirala JE abortivna. Ona onemogućava implantaciju OPLOĐENE jajne stanice. I meni je to abortus, što god netko mislio o tome :/ .
    A uz malo vježbe, prezervativ se može prilično brzo staviti jednom rukom u mraku

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

zavisi tko stavlja

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

slažem se za spiralu, ne bi' ju ni ja, makar je i to bila jedna od opcija koju mi je dr. nabrojila, ne i preporučila
    pilule isto ne bih; dr. rekla da, kao, ne utječu na bebu nego 'samo' smanje količinu mlijeka i skrate dojenje ... nemam komentara, inače je ok dr.
    ostaju kondomi i, lijepo reče nina xy, može se to brzo, jednom rukom i u mraku - nama je to i prije bila jedina kontracepcija pa smo stvarno uvježbani
    e da, dr. mi je spomenula i nekakvu kod nas relativno novu 'stvar' - zove se Depo Provera, to su nekakve ampule koje se mogu kupit u ljekarni (u Zg navodno samo onoj biljnoj na Harmici), donese se i sestra da injekciju u guzu i na miru si tri mjeseca - ja smotana nisam ni pitala na kojem to principu radi ... znam samo da je dr. rekla da se žene često odlučuju na to dok doje jer kao nema nikakvih loših učinaka na mlijeko / bebu
    e sad, zna li tko što više o tome ? nekako sam svejedno nepovjerljiva
    razmišljam o tome, eventualno, kad više ne budem dojila, čisto jednostavno je, a ako stvarno nije neka opaka kemija ...
    odužih

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Da ti kažem zašto mrzim kondome pa ono, tek se zaletimo pa onda, čekaj draga sad malo da se ja obučem
    Cekana, oduševila si me
    Pa zar pored dvoje djece i jednom bebom uopće može biti spontanosti, ja sam mislila da je to više "dragi, od 22,00 do 22,08 sam slobodna pa.."

Šala, ali ako nisi alergična na kondome, treba mu samo malo prakse ili tebi

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

I mi koristimo kondome....nakon prvih par puta bolova sad je sve bolje i bolje ćim se mašina razradi lakše je a iako dojim ne tribaju mi lubrikanti mozda prvih dva tri puta...a i dosta je toga u glavi triba se opustit a ne krenit pa mislit ajme oce li se beba probudit ajme oce li bolit..

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ma ide mi na živce svejedno u mraku ili na svjetlu, ja to ne volim od početka, da ima kak bi trebalo, pa se mi "obučemo" tek pred finale (što i nije baš sigurno) onda kad ga želim do ludila, on mora po kabanicu 8) eto, iskrena ja, šta da radim...
    A mirena, cure? Jest da je skupa, ali ja se kao tješim pošto je hormonska da nije abortivna, više kao pilule (iako neki i za njih isto pišu :/ )

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

I da... kako nema spontanosti s troje djece?! Opustiš se s vremenom, osobito ako su ti prvih dvoje bili u spavaćuj više godina. Ma naučiš se i kad ti je bebač s tobom u krevetu (da je perverzno, je) klinac gleda crtić, a mi ispod jorgana "ručni rad" 8) Nemreš uvijek čekati tih 22h

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ko ono spomenu plodne-neplodne dane ? Niposto!!! Vidite meni drugog potpisa

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nije valjda, snorki
    OT - e, a što mislite, koji je neki ok razmak između djece, i za mamu i za djecu ?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Vidiš moje razmake- 4 godine, to je za mamu (bar meni) supić! Ranije nisam bila spremna, a da smo još čekali vjerojatno mi se nebi dalo.
    A za klince, tako, tako, njima je uvijek bolji manji razmak, ali moji se lijepo igraju

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mi bismo što manji razmak... ja bih već sutra.... jednu curicu.... ali, kako? mislim, znam kako se rade djeca, ali sad je to SF

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

i ja bih jednu curicu ali se bojim drugih stvari koje mi usput koče ljubavni život :/

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a meni se dečko mota po glavi, zato i pitam

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja dojim i uopće nemam problema na suhoćom! Možda to ipak nema veze jedno s drugim? Što se kontracepcije tiče mi ćemo korisiti kondome (imamo prakse ) naime moj dok kaže da nikakve tablete ne dolaze u obzir dok dojim, spiralu je odmah isključio, a ni ja to nebi tako da ćemo se prisjećati mladih dana ! Iskusne mame: koliko vam je trebalo da se opustite? Mislim da "to" radite u sobi u kojoj je beba? Mi smo uredno u drugoj prostoriji, srećom malena je divna, još nas ni jednom nije omela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •