frida, kaj da ti velim, divim vam se kaj se već seksatemeni je trebalo užasno užasno dugo, tako da se nikad nismo poseksali u sobi u kojoj je beba, jer kad smo se počeli seksati, zara mi je već bila prevelika da to radim u njenoj blizini...
ali, kad bolje razmislim, mislim da se nikad ne bih poseksala u sobi u kojoj je beba, kao ni recimo u sobi u kojoj su pas ili mačka (meni su čak smetale i zebe koje sam imala u studentskim danima u sobi)... meni je to isto kao da je još neka odrasla osoba s nama u prostoriji, totalno mi je glupo.

meni je trebalo užasno užasno dugo, tako da se nikad nismo poseksali u sobi u kojoj je beba, jer kad smo se počeli seksati, zara mi je već bila prevelika da to radim u njenoj blizini...
)... meni je to isto kao da je još neka odrasla osoba s nama u prostoriji, totalno mi je glupo.
Odgovori s citatom

danas!!!!!
nama bolje nego prije! Jedva smo izdržali 6 tjedana :shock: srećom ja malo zaglavila u bolnici s bebačom, pa nismo bili u napasti. Nego, čini mi se da se ti konci unutarnji još nisu rastopili.
i kod mene je slična situacija....a mjere su mi tvoje puta dva