Pozdrav,
Imam pitanje

ili više njih
Rodila sam zdravog sincica 07.10. s tezinom 3710, otpusna je bila 3500, a prvi pregled 4900

super napreduje

ja sam nakon prvih par dana imala upalu na jednoj dojci jer je on spavao 4 h,a ne tri, a ja se nisam izdojila, nakon mjesec dana, druga dojka, nije bila upala vec se kanalic zacepio, rijesili smo. Sad sam malo u strahu da se to ne ponavlja... na jednoj strani imam prejak refleks otpustanja mlijeka tako da uvijek malo izdojim prije nego cu mu dati dojku, ali svejedno kad on povuce previse sprica... e sad, nocu je produljio spavanje, moje je pitanje da li je dovoljno se izdojiti tek toliko da popusti ako je napeta dojka i da li se zbog toga treba buditi . Sinoc nije bas ucinkovito sisao jer ga je mucio stomacic i jutros su obje dokke bile pune, ja sam dala onu na koji je red, ali je problem sto mi je do sljedeceg podoja za 3 sata druga dva puta bila kao kamen, puna grudica, to je ta na koju je prejak refleks otpustanja.. kad se probudio dala sam mu, ali imam osjecaj iako je dojka osjetno meksa da nije posisao ucinkovito jer mu prelako ide mlijeko na tu pa da su zbog toga i ti cvorici nastali... a u medju vremenu je i druga otvrdnula, njsta ne boli, ali je mene strah da se ne upali, jer ni zadnji put nije bolilo nego odjednom bol, groznica i ostalo... inace uvijek u toku dva sata nudim istu dojku bas zbog te prepunjenosti... mozete li mi reci da li radim sve ok i kako bi trebala postupiti nocu ili bilo kakav drugi savjet ako imate dobro bi dosao