Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Preporuke za dr. u Vinogradskoj

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno Preporuke za dr. u Vinogradskoj

Ne znam je li naslov baš najjasniji ali razmišljam o tome da odem nekom dr. u Vinogradsku da mi vodi trudnoću do kraja. Da li je to moguće i koga preporučate? Meni je na porodu bio dr. Bolanča (ili Bolančan?-tako nekako), jako mi se svidio ali mislim da je on bio samo specijalizant. Jako je mlad, bar mi se čini i nisam nigdje pročitala njegovo ime pa ne znam da li baš radi u Vinogradskoj... Ako tko zna nešto o njemu... Inače idem tamo na UZV, svaki put je netko drugi i svi su mi isti pa ne znam baš kome bi
    Inače, danas sam bila naručena na kontrolu kod svog gin. Prije par dana sam čula da je otišao (znala sam da je čovjek već star i da treba doći netko drugi ali nisam očekivala baš na pola trudnoće i nekako iznenada). Za tog drugog su mi rekli da je isto dobar pa reko ajde nekom moram ići pa idem kako sam naručena da vidim kakav je... nakon više od tri sata čekanja sam pokupila knjižicu i do doktora nisam ni došla pa ne mogu reći jel on OK, ali sestra mi se zamjerila da bi ju katapultirala na Mars i ne želim ju više vidjeti... Nekoliko puta uzima žene prije mene i kaže još ova gđa pa ste vi i onda opet još ova gđa pa ste vi i izađe i ta pa opet još ova gđa pa ste vi... i izađe i ta i neka druga stane da uđe, pitam sestru A kad sam onda ja? Još ova gđa pa ste vi... Stvarno mi je digla tlak da ga nijedan tlakomjer ne bi izmjerio... Rekla sam joj nek mi da knjižicu i otišla... I sad razmišljam što ću, promijenit gin? Razmišljam o daljnjem vođenju trudnoće u Vinogradskoj u kojoj mislim rodit, a do onda ću razmislit što s ovim doktorom... na znam kako to uopće ide kad se želi voditi trudnoća u bolnici... samo dođeš tamo i kažeš hoću tom i tom doktoru ili... :? Treba li uputnica od soc gin? I jel im se što posebno plaća i sl. Sve, baš sve u detalje me zanima

A sad i malo jadanja. Trenutno se tak jadno osjećam, nakupilo mi se svega i najradije ne bi više nikad izašla iz kuće jer u zadnjih jedno 3 mj mi se događaju samo loše stvari... Zar tako zračim negativno, djelujem ljudima iritantno, piše mi na čelu "Uzmi baš mene na pik"... Ne znam, što mi se dogodilo u to zadnje vrijeme je stvarno previše... Mislim da ako mi se desi još jedna loša stvar u skorije vrijeme da do kraja života ne izlazim iz kuće... Imam problema sa doslovno svime... Već počinjem misliti da je problem u meni, ali ne znam čime to izazivam probleme. Inače se doživljavam kao mirnu, tihu i ljubaznu osobu sa ogromnim pragom tolerancije

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Hej cure, pa zar nitko ne vodi trudnoću u Vinogradskoj? Ajde napišite bilo što... Barem kako to sve ide. Barem recite što bi vi na mom mjestu, da vam na pola trudnoće ode dok i ne znate kud bi dalje... Razmišljala sam čak da ni nejdem nigdje više dok ne počnem rađati... A opet strah me ne kontrolirati jer sve OK jer ako nešto krene kako ne treba npr, prerani porod jer sam u prvoj trudnoći bila u ovo vrijeme već otvorena, reći će mi doktori da sam sama kriva što nisam išla na kontrole i da se to moglo spriječiti...
    Noćas skoro uopće nisam spavala koliko sam bila bijesna na sve što mi se događa... Još idem spremiti neke račune koje sam jučer platila i skužim da na jednom uopće nije otisnuto da je plaćen :? Ne znam ni sad što ću s tim, da idem reklamirati... Naplatili mi ga jesu ali izgleda nisu provukli kroz printer i napisali da je plaćeno... Eto, doslovno svaka stvar koje se primim ide krivo... I to otkako sam trudna, znači već tjednima (mjesecima) samo sve loše stvari mi se događaju jedna za drugom kad god izađem iz kuće...

Početno

Evo mene...

Treba ti uputnica od socijalnog ginića, za kontrolu, svaki put...

Uglavnom vidiš kod kojeg doktora bi išla i kojim danom on/ona radi, pa se taj dan ujutro lijepo nacrtaš na odjelu s uputnicom i svim dosadašnjim dokumentima o trudnoći, ne bi trebalo biti problema...

mama_i_vjeko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Joj,baš mi je žao kaj se tako osječas i kaj ti se nitko ne javlja pa da te utješim...Ja sam trudnoću vodila privatno i u Vinogradsku sam došla samo zadnja dva puta jer sam mislila da moram :? prije nego rodim.Prvi puta me pregledao neki dr. ( ne sječam se točno prezimena nešto na Z) i taj mi je pregled bio koma, pošto sam plačala i privatno zdravstveno osiguranje drugi put sam preko njih ugovorila pregled u Vinogradskoj kod DR.Košec i taj je pregled bio O.K. Čula sam da je i Dr.Kuna dobar ali eto nisam tamo baš puno puta bila.Ako sam dobro skužila na vratima ambulante piše kada koji doktor radi tj.koji dan pa ti onda dođeš sa uputnicom na pregled i čekaš i čekaš...Nekada duže,nekad kraće zavisi ako imaju koji porod ili slično...Barem ja tako mislim ali javiti će ti se vjerovatno cure sa više iskustva.Drži se!

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

evo da te malo utješim dr Herman je ok,tako sam čula od prije koja je tamo kontrolirala se ,on ju je porodio i sve naj o njemu
    a što se tiče socijalne ginekologice odmah ju promijeni evo sad u 12 mjesecu koliko ja znam imaš priliku,ja imam sličnu i planiram ju promijeniti
    a za ove loše stvari ,neznam što bi ti rekla i meni nekad izgleda ko da su svi se okomili na mene ali iskreno nije mi ništa ni važno osim moje dvije bebe koje skaču po mom trbuhu,ljude oko sebe ne doživljavam i baš me briga
    totalno sam cool ko da sam u svom svijetu otkad sam
    drugom stanju

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Hvala! Malo sa se smirila, uzela Normabel- stari dok mi dao na početku trudnoće, nisam mislila da ću ga koristiti ali eto, ne znam što bi inače svašta bilo da me to nije "ošamutilo" pa sam cijeli dan ko pijena i niš ne osjećam...

Mislim da ću kod dr. Hermana idući tjedan, čini mi se da je četvrtkom. Ako tko ima nešto negativno nek rekne sad, može i pp. On mi je inače prvi pao na pamet, ali pošto je, koliko znam, šef odjela, nisam mislila da se samo tako može do njega, da ipak treba neka vezica... Srela sam ga par puta i bio mi je simpa pa ćemo vidjeti kakav je. Malo mi je jedino bed što ću, ako Bog da da se na faksu maknem s mrtve točke, morati kod njega na jedan ispit. Nadam se da me se neće sjećati jer će mi biti neugodno...

Ako još tko ima doka, slobodno preporučite, još nije definitivno da ću baš kod Hermana

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

pijena= pijana

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

doktorica košec -ambulanta ponedjeljkom je divna

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj irenask prvotno napisa
    doktorica košec -ambulanta ponedjeljkom je divna
    potpisujem :D

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Dr. Ingrid, ali nazalost prezime neznam

Mlada i fenomemalno draga zena
    Porodila me, i svaki put cu ici k njoj

mama_i_vjeko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Zaboravila sam na dr.Hermana,on nam je dolazio na vizite u rodilištu,simpa je i uvjek za njim ostaje oblak parfema To je sve kaj sam o njemu zapamtila.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj ivonna prvotno napisa

jel to ona frčkava plava?
    meni je ona bila na porodu i dr. kava-nešto , oboje su bili divni i susretljivi.
    mislim da su svi doktori tamo ok osim dr. Ivičevića, onje isfrusriranac svoje klase.

Rianea

Početno

Vesna Košec, Krunoslav Kuna - super. Ostalo Ok, a Ivicevic na njega se svi jezimo - istina da je strucnjak sto se tice posla ali jako neugodnog ponasanja.

3. trudnocu vec vodim u Vinogradskoj i nemam bas nekih primjedbi.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nije frckava plava, nego jedna sitna tamnokosa doktorica, ima kratku kosu...Stvarno mi je zao sto joj ne znam prezime

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ako misliš na onu malu što izgleda kao curičak to je dr.Penz,inače ja sam tamo vodila trudnoću koja je nažalost završila spontanim,ali svi a pregledalo me ih je jedno pet ,šest u tom periodu,svi do jednog su super i susretljivi i znalci svog posla!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

E, to je ta.
    Ja sam mislila da je neki curetak tamo na praksi, kad ono doktorica.
    Znaci dr. Penz (trebat ce i meni uskoro)=)

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

bok cure !
    može li mi netko reći da li se za prvi pregled i uzv treba naručiti ili samo dođeš pa sve isti dan obaviš. A ako se za uzv treba naručiti , koliko se čeka ? ( Vinogradska)

Rianea

Početno

Treba se naruciti i ceka se oko 3 - 4 tjedna.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivonna prvotno napisa

Ivonna,
    mozda mislis na dr. Ingrid Marton. Ona je u Vinogradskoj, draga je i ima crnu kosu (al ne znam je li sad kratka).

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mina,i meni je na porodu pored jednog dr-a bio i dr.bolanča!!dakle,jos uvijek je u vinogradskoj!!bio mi je ok!!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Dr. Bolanča je savršen, on me je pripremao za carski, mazao mi je trbuh i kasnije mi je skidao zavoje, divan, divan i predivan! Ostao mi je u super sjećanju. U večernjim vizitama bi pričao sa mnom, pitao kako je beba itd.

Dr. Ingrid Marton, vidjela sam je na vizitama, draga i ok! Od cura koje su bile sa mnom u sobi neke je porodila i rekle su da je super

Od svih doktora u trudničkoj ambulanti meni je najbolji bio dr. Kuna

Ivičevića nitko baš ne šmeka, bila sam i kod njega ništa strašno, čak je bio ugodan i zezao se malo sa mnom.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Rodila sam u 12 mj a od 9 mj isla u Vinogradsku na kontrolu pa sam se bome načekala u trudničkoj ambulanti. Evo nekoliko informacija:
    Sestra u ambulanti - fenomenalna!!!
    PON - dr Košec - dobra ali još bolja ako imaš novaca
    UTO - dr Ivičević - kao doktor jako dobar ali mu je jezik jako zločesti - zaobilaziti u širokom luku ako nemaš konjske živce
    SRI - dr Tučkar - nije loš, malo glumi frajera ali može proći 8)
    ČET - dr Herman - super fini gospon stara bečka škola - tople preporuke
    PET - dr Kuna - mrak, mrak mrak!!!! super doktor i ako ikako možete odite petkom neće vam biti žao čekanja!!! kod njega je uvijek gužva!!!
    moj konačni odgovor - idite petkom kod dr. KUNE!!! :D :D :D :D :D

U rodilištu ima super mladih specijalizanata i oni su fakat svi super!!! Dr. Bolanča mi je bio i na porodu i fakat je super lik!!! Valjda će i takav ostati!!! i nije samo samnom bio ljubazan jer sam čula i od drugih cura da je super tak da nije iznimno bio ljubazan samnom nego je to njemu pravilo da se brine za svoje pacijentice i bebe koje porodi !!!
    Ako imate kakvih pitanja samo pitajte dok mi je još sve u glavi jer pored svoje bebice na ništa više ne mislim!!!

Rianea

Početno

[quote="timm"]
    Sestra u ambulanti - fenomenalna!!!
    PON - dr Košec - dobra ali još bolja ako imaš novaca
    UTO - dr Ivičević - kao doktor jako dobar ali mu je jezik jako zločesti - zaobilaziti u širokom luku ako nemaš konjske živce :
    SRI - dr Tučkar - nije loš, malo glumi frajera ali može proći
    ČET - dr Herman - super fini gospon stara bečka škola - tople preporuke
    PET - dr Kuna - mrak, mrak mrak!!!! super doktor i ako ikako možete odite petkom neće vam biti žao čekanja!!! kod njega je uvijek gužva!!!
    moj konačni odgovor - idite petkom kod dr. KUNE!!!

Ovo je za 10!!!!....super si ih opisala i ja idem kod njih vec drugu trudnocu, a prvi puta me je porodio dr. Ivicevic al smo se prepucavali he, heeeeee.....imala sam snage za to jer stvarno ima jezik a imam ga hvala bogu i ja......al dobar je strucnjak, nema veze zbog jezika.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Vinogradska

Jos nisam rodila ali razmisljam vec gdje cu i panika me hvata jer mi se sve bolnice kod nas cine strava i uzas.Razmisljem i o odlasku van,naravno,ako ce sve biti OK i ici svojim prirodnim tokom.By the way, ima jedan web site:www.doktori.net gdje mozete vidjeti sve zalbe i iskustva u nasim bolnicama, pa nekako mozda i na osnovu toga odluciti gdje roditi.Mada svi kazu da ti onda tak i tak nije bitan komfor i izgled bolnice (za tih par dana), nego doktori i najbolje ako imas preporuku,ja mislim da i ova prva stvar moze puno utjecati na samo raspolozenje i slicno,a da ne govorim o odnosima doktora prema pacijentima.Na zalost, prije ove trudnoce imala sam 2 spontana i sa oba sam zavrsila u Vinogradskoj i oba puta imala vrli losa iskustva s odredjenom doktoricom.Prvi puta mi je na nehuman i nimalo ljudski nacin obznanila na UZV-u,kako "nema nista od moje trudnoce i nis se ne vidi",a drugi puta me uvjeravala da imam hormonalni poremecaj,a ne spontani.Mada sam joj rekla kako sam 2 puta radila test na trudnocu i oba su bila pozitivna."Ne, ja izmisljam i imam hormonalni poremecaj,a danasnji testovi koje kupite uljekarni su jaaaako nepouzdani:" Samo toliko o spomenutoj doktorici.A znam da nisam ja iznimka, ona je poznata kao "isfrustrirna baba".I sami doktori tako pricaju o njoj!

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

jucer bila kod doce(privatno vodim trudnocu) i pitala me di mislim rodit s obzirom na mjesto stanovanja spadam u Petrovu ali mislim da nis od Petrove, nego bi ja VInogradsku rekla mi je da moram na uzv do 20tjedna u bolnicu di cu rodit ,pa sad nisam pametna di da idem ali mislim da cu imat neku vezu za Vinogradsku
    u biti me zanima koliko se ceka za uzv i jel netko imao slicnih iskustva sto se tice nedoumice bolnice

gala000

Početno

e vidis i ja imam isti problem idem kod privatnika a spadam u petrovu a moj dragi muzic nakon sto me od pocetka trudnoce nagovarao da idem u petrovu(cemu sam se ja jako protivila),sada kao ima neku vezu da rodim u vinogradskoj(eto presaltala sam se na vinogradsku) mislim kako bi se trebala javiti nekom dr.Kraljevicu...jel tko zna sto o njemu?
    a to me zivcira pa zasto zena nebi mogla rodit gdje se osjeca da bi joj bilo najbolje...sta tlace s nekim glupim procedurama...i maltretiraju nas.
    jos nisam pricala sa svojim ginekologom ali eto sutra mi je kontrola pa provjerim i to...inace cula sam kako je najpametnije koji put otici u bolnicu gdje se planira rodit(mislim ako se u trudnoci ide kod privatnika) pa me zanima koliko puta trebam otici na pregled u bolnicu....nekako sam sigurna u svoga ginekologa i nebi htjela da ceprka po meni cija smjena dodje...najradje bi se i porodila kod njega ali ali

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Što se tiče UZV čeka se oko mjesec dana, nazoveš i naručiš se nekih 4-5 tjedana unaprijed...
    Što se tiče bolnice, svi smo po kvartovima podijeljeni kamo spadamo ali svejedno možeš gdje hoćeš. Kad dođeš nigdje te neće odbiti. Ja sam recimo po prebivalištu spadala na Merkur (Zajčeva), po boravištu Sv. Duh, al sam išla na UZV i roditi u Vinogradsku i nitko mi nije ništa rekao...
    Sad i spadam u Vinogradsku (bar mislim) pa ne znam jel se što promijenilo i dal gledaju otkud si. U 1. trudnoći nisam imala problema što ne spadam k njima...

Što se tiče same odluke, raspitajte se i idite tamo gdje mislite da će vam biti bolje...

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

samo nas opterecuju s tim svim ,zar ne moze sve biti jednostavnije
    nis bum zvala u vinogradsku i vijela koliko se dugo ceka za sve to i dal me uopce primaju

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj timm prvotno napisa
    PON - dr Košec
    UTO - dr Ivičević
    SRI - dr Tučkar
    ČET - dr Herman
    PET - dr Kuna
    da li netko zna da li su ovi doktori i ovaj raspored u trudničkoj ambulanti još uvijek aktualni, ili je trenutno drugačije?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tako je bilo i prijedvije godine, a i ljetos, pa predpostavljam i dans

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

anek, ja sam pred par tjedana zvala trudničku ambulantu u Vinogradskoj i raspitivala se za dr. Kunu jel još uvijek petkom, pa mi je sestra rekla da on više ne ordinira u trudničkoj već je prešao na umjetnu oplodnju, a da je petkom umjesto njega dr. Butorac (ako sam dobro zapamtila). No, neka netko potvrdi ovu informaciju ako je bolje upućen, ja samo prenosim što mi je rečeno...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

blackie je tocno rekla, dr. Kuna ne radi vise u trudnickoj, ja idem petkom tamo na pregled, umjesto njega je dr. Butorac, ok je, mlad i ljubazan

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

hvala cure na infprmacijama; ja sam u prvoj trudnoći išla ponedjeljkom kod dr. košec, i to je uvijek bila tolika gužvetina da sam čekala satima :/...a nje skoro nikad nije niti bilo, uvijek neka zamjena.
    znam manje više sve doktore s popisa; zanima me kod koga je trenutno najmanja gužva? hm...možda kod ivičevića

Mama Dada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    hvala cure na infprmacijama; ja sam u prvoj trudnoći išla ponedjeljkom kod dr. košec, i to je uvijek bila tolika gužvetina da sam čekala satima :/...a nje skoro nikad nije niti bilo, uvijek neka zamjena.
    znam manje više sve doktore s popisa; zanima me kod koga je trenutno najmanja gužva? hm...možda kod ivičevića
    I kod njega je gužva. ALi ima par trikova (barem sam ih ja usvojila... još u prvoj trudnoći) - u 9 h je sastanak. Najgore je doći u pol 9, 9. Čekaš minimalno 2h.
    Oko 10 ak dođeš najčećšće se ne čeka. Osim ak se ne dogodi nekom neki hitni carski ili neš slično...
    Meni se dugo - dugo čekanje u biti dogodilo jedan jedni put.
    Ali uvijek imam sendvič, sokić i nekaj za čitat - puna ratna sprema.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja se isto sjećam ovih napisanih iskustava.

Vodila trudnoću privatno, otišla na zadnjih par pregleda u vinogradsku - reklo mi da kao moram :/ , po preporuci k dr. Košec, to su bili rutinski pregledi, tako da uopće pojma nemam je li doc dobra ili ne, ali relativno je ugodna.
    Čekala sam svaki put satima i to me toliko izbezumilo da mi je uredno svaki put narasao tlak i išla sam plačući doma - a možda i zato jer kad navikneš na tretman kod privatnika ovo po bolnicma je sve skupa blagi horor. A sad tek iz pravih skustava vidim da sam uredno dolazila u krivo vrijeme.

Na porodu mi je bio dr. Bolanča i sve pohvale za ono malo angažmana koji je imao oko mene - stvarno je jako ugodan iako je većinu poroda obavila babica s kojom baš i nisam oduševljena.

Sve u svemu, razmišljam da za sljedeći porod, sudeći po iskustvima, izaberem SD.

nela37 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

curke, a jel treba uopće napraviti ta dva zadnja ili jedan pregled u bolnici ?

Ja planiram isto roditi u Vinogradskoj, a trenutno se kontroliram privatno.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Evo,da se i ja priključim ovoj temi.Ja isto planiram roditi u Vinogradskoj,ali spadam na Sv.Duh.Pretpostavljam da zato treba odraditi zadnjih mjesec dana pregelde kod njih.Do sad mi privatni ginekolog vodi trudnoću.E,sda,zanima me-je li meni treba uputnica od soc. ginekologa za te preglede.Vidim da je netko prije spominjao da treba u nekom starom postu iz 2005.Tu onda imam problemčić,pošto ja uopće nemam soc. ginekologa.Pa,zato i pitam sad,kao,na vrijeme,pošto mi se ne da da mi dođe zadnji trenutak,a ja nemam od koga uzeti tu prokletu uputnicu...?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja nisam imala uputnice i svaki sam pregled platila.
    Malo mi je u zadnjim tjednima trudnoće hodat soc. gin i čekat satima radi uputnice, a još mi je više to isto platiti ako plaćam zdravstveno....
    Iskreno ne znam zašto treba odraditi zadnje preglede u rodilištu (meni je moj privatni gin rekao da on zadnji pregled radi u 36. tj., a ostalo idem u bolnicu, ne znam zašto).
    mislila sam ako dođeš u trudovima rodit, neće te valjda nitko slat u drugo rodilište jer ne spadaš njima, ali baš kad sam bila rodit čula sam da je jedna rodilja imala takvih problema, jest da je na kraju nisu nikud slali, ali i da mi netko uopće spomene tu mogućnost u tom trenutku, ne znam kako bih reagirala.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

meni je dr.Herman vodio trudnocu i imam svake pohvale za njega.jako je ugodan,ljubazan,pregled te ne boli,mene nije bolio niti jedan,nimalo.sve sto ga pitas ti objasni,i tjesi te ako si zabrinuta ili nekaj da ce sve biti u redu.on stvarno ima iskustva.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja se isto sječam dr Hermana, ali prvi put kad sam došla znam da se on uopće nije pojavio i da ga je mijenjala neka doktorica + student = 2 pregleda, MM poludio. Drugi put je bio on i bio je super, poslao me gore u rodilište jer sam bila otvorena 3-4cm, a bio snijeg i ja iz Kt. Sjećam se da kad sam došla gore i rekla da me on poslao ispalo ko da smo kućni prijatelji i svi turbo ljubazni. Na porodu kratak pregled od njega i u ponedjeljak prije njegove vizite čiste plahte, oprana soba da sve bude cakum pakum. Popriča s tobom ljubazno, mislim da ću i sad šicat njega.
    Mene je moj ginekolog s uputnicama poslao na pregled zadnja dva tjedna trudnoće.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

meni je trudnoću vodio ginekolog u domu zdravlja a mjesečno jednom i dr.spec Kraljević u Vinogradskoj- za svaku pohvalu

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ako hoćete kod dr. Kune, možete privatno, tako je on meni vodio trudnoću u Batesu. Doduše, nekoliko pregleda sam obavila i u ambulanti petkom kod njega u Vinogradskoj pred kraj trudnoće, sad ga vidim više tamo nema. Meni nisu trebale nikakve uputnice za pregled u bolnici kad me je on naručivao, ali se inače bez uputnice od ginekologa pregledi u bolnici plačaju, bar tako piše na prijemu.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvla na informacijama o uputnicama ...ah,dobro.Najrađe bih ostala kod svoga ginekologa do kraja,ali mi je rekao da on zadnjih mjesec dana šalje svoje pacijentice u bolnicu gdje će roditi na preglede.kao da se upoznaju s doktorima,uvjetima,osobljem .Dobro,nek` mu bude.
    Znači, ne treba se naručivati,nego samo doći i čekati.A za uzv?Čini mi se da sam negdje pročitala da se treba naručiti?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo cure da am se pridruzim!
    Ja sam svoju prvu trudnocu i porod obavila u Vinogradskoj za koju imam sve pohvale. Od sestre i doktora u ambulanti do svih na odjelu, ukljucujuci i babicu.
    Trudnocu sam jedno vrijeme vodila kod dr. Košec koja ordinira ponedjeljkom zatim kod nas u ambulanti.
    Za preporuku su jos dr. Tučkar (mlad, zgodan - pa ako su muzici ljubomorni znate sto vam je cinit ---ne viditi ih na preglede hahaha) te dr. Batas i dr. Gorajščan koje su tamo na specijalizaciji.

Zasto sam ih toliko nabrojala iz razloga sto sam prosla kroz njihove ruke tjekom cuvanja svoje prve trudnoce tjekom dvje hospitalizacije.
    Jedino tko se meni nije svidio ali samo zbog zlocestog jezika i vredjanja je dr. Ivičević.

Mislim da necete pogrijesiti ako ste se odlucile za Vinogradsku bolnicu!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Malo mi je u zadnjim tjednima trudnoće hodat soc. gin i čekat satima radi uputnice, a još mi je više to isto platiti ako plaćam zdravstveno....
    Iskreno ne znam zašto treba odraditi zadnje preglede u rodilištu (meni je moj privatni gin rekao da on zadnji pregled radi u 36. tj., a ostalo idem u bolnicu, ne znam zašto).
    mislila sam ako dođeš u trudovima rodit, neće te valjda nitko slat u drugo rodilište jer ne spadaš njima, ali baš kad sam bila rodit čula sam da je jedna rodilja imala takvih problema, jest da je na kraju nisu nikud slali, ali i da mi netko uopće spomene tu mogućnost u tom trenutku, ne znam kako bih reagirala.
    Stijena,jesi li imala uputnicu za bol.liječenje kad si išla roditi?

VIRA

Početno Re: Preporuke za dr. u Vinogradskoj

Bok, meni trudnoću vodi dr Zdenko Kraljević i jako sam zadovoljna sa njim. Imala sam spontani 6 mj prije nego sam sada ostala trudna i stvarno mi je velika podrška. Prije njega sam išla privatno kod nekoga drugoga 10 godina i taj me jaaaako razočarao. Kraljević je realan je, ne diže paniku bez veze i pravi je profić :D

Dosta je mojih frendica bilo kod njega i sve su jako zadovoljne.

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pozdav svima. i ja sad imam slican problem. posto sam prije bila samo studentica u zg, nikad nisam planirala ovdje ostati i tako sam u svojoj koprivnici imala ginekologicu koja je bila super, ali sada moram prijeci k nekom u zg. za sad mi trudnocu vodi super lijecnik iz privatne poliklinike ali mi je savjetovao da nadem ginekologa u bolnici u kojoj zelim roditi i na neke od pregleda odlazim k njemu/njoj tako da me primi na porodu. trenutno imam kod sebe svoj karton i ovaj tjedan bi trebala ici traziti doktora a nikoga bas ne znam. sve koje su mi preporucali su krcati pacijentima i ne zele vise primati kartone. mislila sam uzet nekog na sv.duhu ili vinogradskoj pa ima ko kakav savjet ili da mi barem objasni proceduru..?? unaprijed hvala! :/

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

curke, na podforumu Rodilista imate puno topica o vinogradskoj - pogledajte prvi topic na tom podforumu, stickani. tamo je popis topica.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Pepina prvotno napisa
    Citiraj Stijena prvotno napisa
    Stijena,jesi li imala uputnicu za bol.liječenje kad si išla roditi?
    ne, kaj za to treba uputnica:? .....odradila sam zadnjih par pregleda u vingradskoj i te nalaze (sa svima ostalim od trudnoće) dala kad sam došla rodit.
    Malo mi je preglupo da rodilju u trudovima ne porode jer nema uputnicu :? ili je šalju u drugu bolnicu "jer ne spada k njima" iako sam čula da i to ponekad rade - iako ne znam zbog čega!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ma,znam Stijena,u međuvremenu sam i sama saznala da ne treba.A,znaš kako je,dezinformacije se šire jako brzo,pa su meni punili glavu da treba uputnica,sve dok mi moj soc.ginekolog nije rekao da ne treba.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •