Ne znam je li naslov baš najjasniji ali razmišljam o tome da odem nekom dr. u Vinogradsku da mi vodi trudnoću do kraja. Da li je to moguće i koga preporučate? Meni je na porodu bio dr. Bolanča (ili Bolančan?-tako nekako), jako mi se svidio ali mislim da je on bio samo specijalizant. Jako je mlad, bar mi se čini i nisam nigdje pročitala njegovo ime pa ne znam da li baš radi u Vinogradskoj... Ako tko zna nešto o njemu... Inače idem tamo na UZV, svaki put je netko drugi i svi su mi isti pa ne znam baš kome bi
Inače, danas sam bila naručena na kontrolu kod svog gin. Prije par dana sam čula da je otišao (znala sam da je čovjek već star i da treba doći netko drugi ali nisam očekivala baš na pola trudnoće i nekako iznenada). Za tog drugog su mi rekli da je isto dobar pa reko ajde nekom moram ići pa idem kako sam naručena da vidim kakav je... nakon više od tri sata čekanja sam pokupila knjižicu i do doktora nisam ni došla pa ne mogu reći jel on OK, ali sestra mi se zamjerila da bi ju katapultirala na Mars i ne želim ju više vidjeti... Nekoliko puta uzima žene prije mene i kaže još ova gđa pa ste vi i onda opet još ova gđa pa ste vi i izađe i ta pa opet još ova gđa pa ste vi... i izađe i ta i neka druga stane da uđe, pitam sestru A kad sam onda ja? Još ova gđa pa ste vi... Stvarno mi je digla tlak da ga nijedan tlakomjer ne bi izmjerio... Rekla sam joj nek mi da knjižicu i otišla... I sad razmišljam što ću, promijenit gin? Razmišljam o daljnjem vođenju trudnoće u Vinogradskoj u kojoj mislim rodit, a do onda ću razmislit što s ovim doktorom... na znam kako to uopće ide kad se želi voditi trudnoća u bolnici... samo dođeš tamo i kažeš hoću tom i tom doktoru ili... :? Treba li uputnica od soc gin? I jel im se što posebno plaća i sl. Sve, baš sve u detalje me zanima
A sad i malo jadanja. Trenutno se tak jadno osjećam, nakupilo mi se svega i najradije ne bi više nikad izašla iz kuće jer u zadnjih jedno 3 mj mi se događaju samo loše stvari... Zar tako zračim negativno, djelujem ljudima iritantno, piše mi na čelu "Uzmi baš mene na pik"... Ne znam, što mi se dogodilo u to zadnje vrijeme je stvarno previše... Mislim da ako mi se desi još jedna loša stvar u skorije vrijeme da do kraja života ne izlazim iz kuće... Imam problema sa doslovno svime... Već počinjem misliti da je problem u meni, ali ne znam čime to izazivam probleme. Inače se doživljavam kao mirnu, tihu i ljubaznu osobu sa ogromnim pragom tolerancije