-
Ztudna i trebam pomoć
Uh...u nedjelju sam doživjela prvu bol kralježnice.Podigla sam tv , i krivo ga spustila...hitna,inekcija voltarena,i isti dan još dvije tablete voltarena,naime disk mi se pomaknuo...danas na ultrazvuku utvrđena trudnoća,3 tjedna...i u velikoj sam panici.Dr mi je rekao,citiram : ili će se primiti ili će otići...druga je beba,iz prve se primilo, nakon što smo Leona pokušavali napraviti 5 godina...molim Vas za pomoć...leđa i dalje bole,jako,ne pijem od nedjelje ništa,lakše mi je dok se krećem i ne radim krive pokrete...naručio me za 2 tjedna na ultrazvuk ponovo.Ako netko ima sličnih iskustava,molim vas da me malo umirite.Također mi je spomenuo i nekakve eventualne prreglede na rebru,iako mi je dr opće prakse jučer rekla da i ako jesam trudna da u tako ranoj fazi sigurno nemože plodu biti ništa...pomoć...želim biti majka još jednom...

-
Dobro ti je rekao, u tako ranoj fazi plod se ili primi ili ne primi...
Ja sam u prvoj trudnoći, taman nakon što smo napravili bebu, dobila gripu, kurila 40 par dana, nema tablete koju nisam popila, pa i voltaren...Tada sam pomislila "Shit, sad i ako i jesmo uspjeli, ne bude se plod sigurno zadržao nakon ove torture koju sam pripremila organizmu". Ali plod se primio, eno ga živahni je uskoro šestogodišnjak. Jest da sam cijelu trudnoću strepila, ali sve je bilo u najboljem redu...
-
Draga, čestitam! Nitko ne može reći što će biti s drugom nekom ženom jer ništa nije sigurno, tako da je mudro i to prihvatiti, ali ako može utješiti - ja sam početkom druge trudnoće bila bolesna kao pas (glupi vrtić iz kojeg sam dobila svaku moguću bakteriještinu... nakon toga sam ispisala dijete iz vrtića i do pet i pol godina je sa mnom doma) i popila sam čudo tableta. Čak su se i doktori već bojali. Ali rodila sam čarobnu, zdravu i prpošnu djevojčicu. Eto.
-
mislim da ti je ginekolog rekao sve dobro i realno, u tako ranoj fazi ti ne mozes pretjerano utjecati na razvoj trudnoce, ja to shvacam kao neku vrstu prirodne selekcije - ili ce se odrzati ili ne. Tebi ne preostaje drugo nego strpiti se i cekati, naravno uz optimisticne misli i vjeru u najbolje. Mnogo je prica danasnjih majki koje su u ranoj trudnoci dok jos nisu znale da su trudne koristile tablete koje svakako u trudnoci treba izbjegavati ili su dozivjele neke traume/bolesti koje su mogle utjecati na trudnocu, pa je sve ispalo ok i danas su ponosne majke, vjerujem da ce tako biti i s tobom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma