Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: operacija prepucija kod djece

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno operacija prepucija kod djece

evo mome predskolcu je dr,ipak odredila da bi trebalo operirati kod kirurga kozicu koja se ne da prevući do kraja,da li netko ima iskustva s takvom operacijom

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mi nemamo ali nadam se da hoćemo!

Toliko smo se napatili s tim, užas jedan! Tri puta su mu odguljivali tu kožicu, katastrofa, a ona onda opet sraste, ama da crknemo od muke svi zajedno

Sad i ovaj mali ima potpuno prevučenu kožicu, valjda se napokon neki doktor smiluje pa da ih sredimo obojicu i da me glava više ne boli, a i djeca da se ne traumiraju bezveze

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nataša, bar kod nas s tim nemaš problema. Mnogo je dobrih i iskusnih ljekara. Možeš i privatno i na klinici.

Marion avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Trazite da mu u rupicu na vrhu kozice (kod nas je postojao jedan mali odlepljeni deo) ubrizgaju gel sa lidokainom (jedan ili 2 velika sprica). Pod pritiskom gela kozica se odlepljuje milimetar po milimetar i na kraju uradi plop i prevuce se na dole. Nema rane, nema kidanja, osetljivo na piskenje samo 1-2 dana. Mi smo to uradili sa 5 godina. Nije se vise lepilo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Marion prvotno napisa Vidi poruku
    Trazite da mu u rupicu na vrhu kozice (kod nas je postojao jedan mali odlepljeni deo) ubrizgaju gel sa lidokainom (jedan ili 2 velika sprica). Pod pritiskom gela kozica se odlepljuje milimetar po milimetar i na kraju uradi plop i prevuce se na dole. Nema rane, nema kidanja, osetljivo na piskenje samo 1-2 dana. Mi smo to uradili sa 5 godina. Nije se vise lepilo.
    Ovo su baš na taj način mom mlađem obavili u Klaićevoj na uputnicu kad je imao oko 3 godine. Super je prošlo. U roku 2 dana nije se više ni sjećao zahvata.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Kod mog starijeg sina nije bilo moguće tako prevući kožicu već je morao na operaciju. Bili smo na Rebru. Odrezali su mu prsten kožice koji je bio preuzak, ali mu je i dalje glavić ostao prekriven. Na žalost nakon operacije su se neke stvari zakomplicirale pa je na kraju bilo potrebno obrezivanje (druga operacija).

Bio je na ovom forumu (dok je još bio u onom starom obliku, ne znam postoji li još uvijek) dugački topic "Fimoza". Puno forumske djece je bilo na operaciji, ne sjećam se da je itko drugi osim mog Borne na kraju morao biti obrezan. Radi se o jednostavnoj operaciji koja traje vrlo kratko, oko 30 min, mi smo isti dan išli kući.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

a joj e sd ste me uplašili neće valjda sad to mome se iskomplicirati a to sa lidokainom mi nije dr niti spomenuo,valjda je ipak to za one bolje slučajeve mom malenome se kožica ne može provući niti malo toliko je taj otvor uzak da bi to bilo mučenje djeteta .koliko se stoji u bolnici za to?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •