Pozdrav, molim može li promjena nicka umjesto CEBELKA86 - cebelka 86, dakle malim slovima. Jer ovaj moj nick doslovno vrišti među drugima. Mnogo hvala unaprijed.
Pozdrav, molim može li promjena nicka umjesto CEBELKA86 - cebelka 86, dakle malim slovima. Jer ovaj moj nick doslovno vrišti među drugima. Mnogo hvala unaprijed.
promijenjeno ti je jer se ne mijenja znacenje
velika slova znače vikanje u virtualnom svijetu pa je uvriježeno i za korisničko ime koristiti mala slova![]()
Hvala, hvala, hvala.
Mogu li i ja promijeniti nick? Moj mi se nikako ne sviđa, ne znam što mi je bilo kad sam ga izabrala. Jesam li brojem poruka već prešla limit?
Sorry
http://forum.roda.hr/threads/54572-Pravila-ovog-foruma
b) Obzirom da je ovo javan forum s velikom posjećenošću, bilo tko može pročitati bilo što napisano i korisnici to trebaju imati na umu kod otvaranja tema i pisanja na forumu. Zahtjevi za brisanjem/editiranjem tema (postova) neće biti ispunjeni, kao niti zahtjevi za brisanjem (mijenjanjem) korisničkog imena. Može se uputiti zamolba za mijenjanjem korisničkog imena ukoliko je došlo do pogreške pri registraciji, ali samo ukoliko korisnik ima manje od 30 postova.
Ma nema veze!
Mogu li promijeniti nick?
zoja
hvala
quinda
(sorry, nisam se dosjetila provjeriti nick u popisu članova...)
bok.I aj bi rado promjenila nicka jer smotanaa nisam se sjetila da nije bas dobro davati svoje ime i prezime.Stavila bi Krulceva,Krulceva 84 il tako nesto.
Havala
mogu li promjenit nick? ako može ja bi na kiki30. hvala
sad si kiki30, ali s obzirom da već postoje kiki28 i kiki31 razmisli da li želiš neki različitiji nick
Pozz admini...nije me bilo dugo i u meduvremenu sam se udala i promjenila prezime pa bi ako je moguce promjenila i nick
smijem, li, smijem li??
procitala sam to sto je napisano, ali sam i naglasila da sam se udala i promjenila prezime sto je mislim dovoljan razlog i za dozvolu promjene nicka....pa nisam vise tkonjuh niti na jednom dokumentu :DD
no kako Vi kazete.
Iako sam znala da su velika slova na netu vikanje, moj nick je zbog mog propusta ipak vrišteći
Tek sam sad vidjela da postoji i ova opcija za promjenu nicka, a s obzirom da bih ja zadržala već postojeći nick, samo u tišoj varijanti, nadam se da ćete ispraviti ovaj moj propust.
Mislim, ponosim se što sam bodulica, ali me ova velika slova baš bodu u oči.(odnosno, paraju mi uši)
A ja bi ako je moguće umjesto Velike, postala mala rayna, samo prvo slovo pliz!
nemam neki extra dobar razlog, osim da mi se malim slovima više sviđa, pa ako može bilo bi super. u biti nick ostaje isti, mislim da se već mijenjalo par puta slično, sjećam se smajlić u Smajlić, sjetit ću se još
![]()
Uopće ne sumnjam da ćeš se sjetitiRazlog baš i nije neki, no obzirom da se ne mijenja bitno, udovoljit ću tvojoj želji.
hvala!
znam da razlog nije neki, eto, iskreno sam ga napisala![]()