Maša doručkuje žitarice ili sa suhim voćem ili s jogurtom, a ja uglavnom pojedem malo kruha uz kavu ili ostatak njezinog doručka.
Uglavnom sam uvijek u žurbi pa ne stignem ništa pametnije smisliti (za sebe), no ranije sam uvijek jela miješane žitarice s mlijekom ili jogurtom i voćem. Više volim "slatki" doručak nego slani.
MM uvijek jede kekse i pije čaj za doručak.
Dakle, što se doručka tiče, mi se držimo jednog te istog stalno, no zato je ručak uvijek raznolik.

Probaj za doručak napraviti kakvu jednostavnu povrtnu juhicu s grisnoklama, krem juhu i slično ili knedle (možeš ih večer prije napraviti i staviti u frižider ili zamrzivač), kakav kolač (pada mi na pamet supita, no ne znam sad točan recept, pogledaj na netu), ili žgance (cicvaru).

Divim vam se što možete dočekati da ništa ne jedete do poslijepodne. Tako i MM. Ja mislim da bih si ruku odgrizla da imam tako veliku rupu između obroka. MIslim da je zdravije da ipak nešto jedete, pa makar sendvič. Ja sam si na posao uvijek nosila sendviče i to ne klasične (putar, salama... što već) nego sa sirom i grožđem i slične kombinacije.