-
Ima rok do subote da dobije na težini...!
Curka će mi imati 4 mjeseca za 2 dana, i danas smo bili na redovnoj kontroli, vaga kaže - 4950g 
Rodila se sa 3300, izašli iz rodilišta sa 3000, 1. mj. 3700, 2. mj. 4450... Što znači da je u zadnja 2 mjeseca dobila samo 500g..
Ona je inače super vesela isključivo na zahtjev dojena beba, fino papa, mlijeka imam za troje, popiškenih i pokakanih zlatnožutih pelena, sve super... Lijepo se razvija, igra se sa igračkama, okreće na trbuh, brblja, smije se.. Na ovoj kontroli u dužinu je narasla 63cm, rođena sa 51cm. Spava cijelu noć, još od rodilišta (od otprilike 23h-07h), možda se par puta svega u 4mj budila papati po noći. Po danu odrijema najviše 1h. Dojim ju po danu svaka 2-3h, a predveče iza 17h je nervoznija pa i svakih sat vremena, sisa u prosjeku oko 10-ak minuta, od toga 5 minuta "ufuranog" sisanja. Moj let down je jak (dok je bila manja jako bi se nagutavala zraka, i špricalo bi po njoj) i traje minutu( bar koliko ga ja osjetim kad je najjače) , i tu minutu ona gutne više od 50 puta (brojala sam XD).
Nisu nas htjeli danas cijepiti jer su rekli da dođemo u subotu, a dotad DOHRANA, iza svakog dojenja dati još i bočicu. Ona kad pojede jednu ciku ako nije gladna drugu neće, koliko god ja nju nutkala. Gleda me, smije se, mrlja jezikom oko bradavice ali ne vuče.
Ja bi da još dojimo... Šta da napravim, pedica je rekla ako do subote ne dobije da će ju slati na pretrage (?!?) da vidi zbog čega ne dobija na težini 
Molim vas za savjet!