Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Ima rok do subote da dobije na težini...!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj anavI5891 prvotno napisa Vidi poruku
    Budit ću ju, a šta sa AD da radimo? Zar se išta puno i može do subote napraviti, u 2 dana...? Jako me usekirala, nisam valjda badava u prva 2 mj. prošla kalvariju sa dojenjem, i bolne ragade i krvave bljucke, pa soor, da bi mi ova rekla sad napokon kad sam počela uživati u dojenju da NIJE DOVOLJNO?
    anav jesi li iz ZG. Ako jesi najavi se u laktacijsku ambulantu kod dr Stanojevića ili dr Bošnjak (doktorica).

Neonatološka i laktacijska ambulanta radno vrijeme: ponedjeljak-petak od 11.00 do 14.00 sati predbilježbe na telefon: 01/3712316 od 14.00 do 15.00 sati
    Predbilježbe je primala samo sestra Andrea. Ali to je bilo prije godinu dana.

On mi je pomogao kada je pedica rekla da naša beba više ne dobiva dovoljno. Iz iskustva još jedne majke čija beba također nije dobivala dovoljno na težini znam da se on dosta vremena trudio zadržati ju na isključivom dojenju.

Za našu je napravio njenu težinu i visinu u onim krivuljama i kometirao to pismeno pedici da ona bude zadovoljna.
    Što se pedijatara tiče mislim da ne mogu dobiti stručnije mišljenje od njegovog i da će te pustiti na miru.

Ako nisi iz ZG, nazovi ga i izloži slučaj, nadam se da će ti moći pomoći.

Sretno. Drži se.
    Posljednje uređivanje od the enchantress : 26.08.2010. at 21:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •