Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 157 od 157

Tema: Trudnički tečaj

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citam sad i vidim u osijeku u kbc-u samo 4 puta godisnje ima, ali preko ljeta ne. Znaci po logici 2put prije ljeta, 2put poslije ili? legice mi idu sad u 1.mj... jel zna netko kad je onda iduci i jel ima kakvo pravilo koliko tt moras bit da se prijavis? Mm bi volio sa mnom u radjaonu, a sad se brinem da ne uspijemo otic na taj tecaj il da ne bude mjesta ak se kasnije prijavimo, nece ga htjet pustit sa mnom... a ne znam jel priznaju tecajeve iz dz?

Zna li tko za osijek kak to ide...

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Mislim da nema donje granice. Na mom tecaju su bile samo trudnice u 3. tromjesecju, ali zato sto se odrzava svaki mjesec. Ja sam isla u DZ. Citala sam po forumima da u zg-u i priznaju i ne priznaju tecaj iz dz zato pitaj u svom DZ ili jos bolje u bolnici, tak ti je najsigurnije i imat ces frisku informaciju.

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Idući mjesec ću i ja zvati u kbc Ri,da se raspitam,termin mi je krajem 5 mj.pa bar da me usmjere,najbolje njih nazvati pa onda sve znaš,ovako lud zbunjen normalan

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

A dosta se stvari i mijenja. Recimo, u Zgb-u sada priznaju tečajeve iz DZ, do sada samo njihove koji se plaćaju 500 kn. NAvodno nekad niš ni ne pitaju, samo puste m ak je žurba.
    I pitaj trebate li imati zaštitnu odjeću za m svoju (iz ljekarne) il to oni daju (kod nas ovisi i u koje se rodilište ide, negdje trebaju hlače, negdje ne - npr).

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno Tečaj Dom Zadravlja Zagreb

Malo podižem temu s pitanjem o tečaju u domovima zdravlja u Zagrebu. Planiramo ići u Runjaninovu, no ne znam treba li se unaprijed najaviti na neki broj telefona? U prvoj trudnoći sam isto išla tamo i nekako se sjećam da sam se trebala prijaviti na broj telefona. Sada na stranicama Grada Zagreba gdje su objavljeni termini tečajeva nigdje ne piše nikakav telefon (pišu brojevi telefona za domove na nekim drugim lokacijama) pa ne znam da li se više ne treba prijavljivati?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Nije pisao niti za DM gdje sam ja išla, ali svejedno se trebalo najaviti. Nazovi Runjanonovu i pitaj.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Nije pisao niti za DM gdje sam ja išla, ali svejedno se trebalo najaviti. Nazovi Runjanonovu i pitaj.
    Ništa, budem onda zvala. Hvala!

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •