-
Pristojno odijevanje
Potakla me zaključana tema o burkama u francuskoj. Čini mi se da se tamo iskristaliziralo par jako zanimljivih tema, ali naravno šovinistički ispadi su zaključili temu pa se nisu mogle razviti.
Mnoge firme imaju dress code, u školama postoji preporučeno odijevanje, dječja pravobraniteljica šalje preporuke novinama o granicama golotinje i poruka koje ne bi trebalo porekoračiti. Što vi mislite o tome, gdje bi trebalo stati, na čemu povući granicu?
Naravno nije uvijek pitanje razgolićivanje, npr. ja sam u oš vidjela djevojčicu cca 6rz koja je na nastavu išla u tajcama, balerinkama i trikoiću- savršeno je bila obučena za ritmiku, ali za sat kemije, dečki u nogometnim dresovima od do? Mislim meni je to slatko, ali iskreno bilo bi mi slađe na predškolskoj dobi, mislim da u višim rz oš već treba polako učiti djecu gdje je čemu mjesto.
Žalite li za zaboravljenim bontonom i nekim osnovama pristojnosti ili vam je to baš super?
Meni je bilo presmješno u jednoj instituciji kad sam čula šljap, šljap iza sebe, a ono gospođa u kostimu i japankama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma