E Sika pika, baš si slatka, nasmijala si me od srca![]()
E Sika pika, baš si slatka, nasmijala si me od srca![]()
vizualizirala sam si svečani nedjeljni ručak kod mame, s kokošjom juhom u zdjeli svečanog servisa i sikapiku kako izvlači nogicu iz juhe i mljacka
neću stavljati smajliće koji bi dočarali moj izraz lica, ali mislim da ni tako skoro neću jesti kokošju juhu (nogice i ostale ekstremitet ionako ne mogu vidjet u hrani)
katkad, pravo mjesto je šuma
duboka...
a za glavno jelo pečena praseća rebarca![]()
magriz pa zašto ne? ne bi nas valjda hranila sulcom, švarglom i kruvom-masti-paprike?
ma znam ja biti pristojna, itekako, samo da me vidite..., ali najviše uvživam, ko prase u blatu ovako nepristojna, eto
moja sveki ne može podnijeti nogice, želuce (ali ni ribu, mlijeko, jogurt... puno toga što je meni apsolutno nerazumljivo, ali dobro, ima nas svakakvih) pa mi je onda poseban gušt izvoditi svoje kerefeke za nedjeljnim ručkom
ah, nisam spomenula glavu šarana... dok sam bila manja i dok su šarani bili šarani (divlji, ne tovljeni), koji mi je gušt bio usrkati šaranov mozak...
ne znam, meni je hrana zaista jako važna stvar i volim guštati u njoj pa se zbog toga ne volim opterećivati ograničenjima kad ne moram
kad sam u nekom finom društvu (Ifi, Magriz), pazim kako se ponašam
Rebrica, prdež...???
rikavam
Sika pika poludila sam i na tvoje postove...ludnica...ali super rečeno. Nego a kako bi kad bi ti ja poslužila rižu, napravila bi rukama kuglice ili...?
Ja samo mogu zaključiti, onako malo zlurado, da ste vi neke sterilne koke, a možda niste ni pogledale neki film, pa da razumijete na što se referiram kad kažem seksualno nabijeno jedenje. Neću dalje ni komentirati, ako ne znate, sebi ne znate, i jedite i dalje prstima, ionako vam je uzalud. Doma ili u restoranu.
Aaa, 9 i 1/2 tjedana, pa grožđe, pa kocka leda na vrućoj koži, pa... A škola počela, ja sama doma.![]()
Već viđeno :dosađuje se :
obično završi ključem u bravu i ponekom opomenom
Wtf.
Kratko i jasno. Inace mi je drago sto jedem prstima - uzalud. Jer ne bih da moje jedenje prstima uspali, recimo, onog profesora iz prethodnih postova (jedino sto nemam namjeru pred njim jesti, osim ako se slucajno negdje ne sretnemo) ili kakvog djedicu od 89 godina.
trenutno na htv1 emisija odjevna odiseja. turska, hidžabi, moderno odjevanje... zanimljivo
Uh, pa kad jedem prstima pileću nogicu, stvarno mi nije ni na kraj pameti ševa, nego tek uživanje u hrani. Eto, znam uživati i u tome. Kad se ševim, ne jedem. Onda se samo ševim.
Naravno, zgodno izgleda na filmu (hvala Bogu, nagledala sam se filmova), ali meni ne štima. NI na filmu, ni u mom krevetu, a ni gledati nekoga u restoranu. Zapravo, baš me briga, ali ja ne bih, hvala.
Rižu prstima? Jesi kad vidjela Afrikance kako to rade? Izgleda tako prirodno! ONo, malo tvrđe skuhana, skupiš prste, uhvatiš ju i prineseš ustima. Jednostavno. Jednom sam probala.
A to što se tiče provociranja, ne, nisam takva osoba (češće okrenem drugi obraz). Ali, znaš, idu mi strašno na živce fore poput, Joj, kako možete jesti tu ribu, smrdi, ili, jao, fuj lignje, ili, gle nogice, do jučer su trčale dvorištem (žena nije vegetarijanka, da se razumijemo!) e pa onda ja na isto to provociranje uzvratim očitim uživanjem u jelu (što mi ne pada teško).
Posljednje uređivanje od kudri : 29.09.2010. at 12:50
kudri ili u koju srednju školu. Jadni profesori. Kako su ta djeca obučena ( ili neobučena)! Namazane oči, kosa muškima u zrak! A ja vičem da se upristoje kad idu u školu. Dobro, ovo je umjetnička škola, ali... I gimnazijalci nisu daleko od takvog stila. ( Obje škole u istoj zgradi ).
Ma, bit će da sam ja starinska, a ovo su hi-tech generacije. Ma, mora biti neki red, zar ne? Škola je škola, disko je disko, a cajke su cajke ( neču sad teatar spominjati i onu pjesmu : "Kud ću s tobom, osim u teatar, za šetanje, visoka ti peta, za plesanje ...)
Smijem li ja učiti djecu da je pristojno oblačenje dio kulture, i da biti pristojan i kulturan nije "OUT"? Da ne bi među vršnjacima bili OUT?
beti, ja se ne bih u to paćala, dok nije neki teški ekstrem, naročito ako idu u umjetničku školu![]()
NA OVO ĆU SAMO!!!
da, očito je za tebe susjedove dvorište uvijek zmazanije!!!
kakav...stav...
i u svemu ovome, mislim da je najmanje bitno isticati nečiju nacionalnost, da kao, Ruskinje i Ukrajinke k...., a Hrvatice nisu..moš mislit, smao što hrvatsice idu na zapad zarađivat pare, a Ruskinje i Ukrajinke kod nas...to je sva razlike!!
mislim....
i ako su hodale, sigurno su metar dalje hodale i mnoge mlade djevojke drugih država...i da, ne shvaćam taku generaliziranu šalu. točnije, glupa mi je i ograničena. eto!
kudri, mislim da si fulala i nisi uočila zahebanciju. i sad se bezveze čudiš.
a poznavajući lik i djelo petarpan, vjeruj mi, da ona nije od generalizacija, ograničenosti, sačuvajbože nacionalizma itd.
advokat![]()
kudri ti si u sred šume, a petarpan daleko na drumu, vjeruj mi.
ako je netko totalno neopterećen bilo čim to ti je petarpan......
okej, okej, shvaćam da je zajebancija, ali ne sjeda mi ni ona na račun srba, čeha i ostalih nacija, pa tako ni ova!!!!
neukusno i TOČKA
i ne smatram da se čudim bezveze izjavi da nikada nije vidjela tako obučene hrvatice...mislim.....
ali što se mene tiče, rasprava gotova![]()
Posljednje uređivanje od kudri : 30.09.2010. at 10:29
To ti je zato jer se ja družim sa fino obučenim ljudima(ovo je isto zahebancija šalalalalala)
Moji su ti advokati na sve drugo odgovorili![]()
Mrzim dres kod. Za djecu, odrasle, babe...